View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zozolina gold member

|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:16 pm Post subject:  |
|
|
eu sunt moarta dupa pina colada daca este facuta asa cum trebuie (nu crema, bautura). cu niste cuburi de gheatsa haioase si-un pai e genial. stai 5 miliarde de ore la el, preferabil sa ai companie in timpul asta ca altfel devine f depresiv
voua ce va plac? _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:19 pm Post subject: |
|
|
nu prea le am cu astea .. imi place bloody mary  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:19 pm Post subject: |
|
|
5 miliarde de ore ? Asta cam cat vine? Cate "pini colade" ai baut pana acum ?Trebuie sa ai o groaza de ani _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:23 am Post subject: |
|
|
Ati incercat "Bailey's" ? Nu whiskey-ul ci crema de whiskey ? Miam ! Miam !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:55 pm Post subject: |
|
|
e bun bailey's-ul. dar.... hmmm... in topul meu vin cam asa: pina cola, bere...si undeva pe acolo cola light  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Tue Nov 23, 2004 8:06 pm Post subject: |
|
|
Moaaama ce le stie pe toate asta mica, ca un om mare. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Wed Nov 24, 2004 1:06 am Post subject: |
|
|
revino on topic, shewanna _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:45 pm Post subject: |
|
|
caippirinia-lime, zahar, gheatza shi tequila
-se pun felii de lime (vreo 3-4) cu zahar(2 linguri de supa sau depinde de gustul fiecaruia) shi se zdrobesc in pahar dupa care se amesteca cu tequila shi se pune ghiatza zdrobita peste .  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:46 pm Post subject: |
|
|
am un punch excelent pt party-uri, este testat si este foarte bun:
2 litri de rom, o juma de litru de suc de portocale(e buna si Fanta), 250 ml vermut dulce, o sticla de sampanie(eu folosesc Angelli), 3 banane taiate felii, 3 portocale cubulete _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |
LAZIALE junior

|
Posted: Wed Apr 20, 2005 4:49 pm Post subject: |
|
|
salut,
deja imi ploua in gura cand ma gandesc...eu sunt nebun dupa un coktail ...no name....preparat de mine....150ml de jackdaniel's + 2 degete de santal de rodi + 4 cuburi de gheata....e ceva absolut fascinant...nu gasesc cuvinte...dupa al treilea deja creste adrenalina
e ceva similar cu redbull jack...dar avantajul e ca nu o iei razna si poti bea linistit 3 sau 4 ...incercati si nu veti regreta  |
|
Back to top |
|
 |
fullger membru

|
Posted: Wed May 11, 2005 4:48 pm Post subject: |
|
|
bere cu cola sau cu sprite a incercat cineva? cu sprite iese un fel de radler... |
|
Back to top |
|
 |
e-SORIN membru

|
Posted: Wed May 11, 2005 7:35 pm Post subject: |
|
|
Preferatul meu este submarin. Se prezinta in felul urmator ... Se iau nishte pahare mari (de aproape juma' de litru), se umplu pe jumatate cu bere shi se asheaza in linie unul langa celalalt adaugandu-se unul gol la capatul shirului. Apoi se iau paharele mici (shot) shi se umplu jumate cu wiskey, jumate cu vodka. Shot-urile se asheaza cate unu pe marginile a doua pahare mari. Acum nu ramane decat sa se dea un bobarnac primului pahar mic ... vor cadea toate cu capul in jos in paharele mari. Se iau rpd paharele shi se beau pana la fund.
Alt care mai imi place este "str8 2 hell". Asta nu mai tzin minte sigur ce bauturi include. Daca nu ma inshel vodka, rom shi tequila. Se pregateshte shot-ul apoi i se da foc. Se tzine o linguritza cu zahar deasupra flacarii shi dupa ce s-a topit zaharul se varsa in pahar (asta e f spectaculos ... se face flacara mai mare dupa care arde incet) iar apoi se bea tot cu un pai (rpd k sa nu se topeasca paiul).
V-atzi prins ... ambele se servesc la bar.  _________________ e-SORIN |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Fri May 27, 2005 11:45 am Post subject: |
|
|
mai nou am facut o pasiune pentru cuba libre. 3 sferturi de pahar rom si un sfert cola....sau jumatate cola si jumatate rom  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Fri May 27, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
E tare buna si aia.
Mie imi plac urmatoarele in ordinea preferintelor: Martini straight up, Mojito, Irish cream Mix (e cu Bailey's), Caribou Lou (nu stiu daca asa se scrie), Liquid Cocaine care e beeestiala (yummie Bacardi), Moccasin si altele, o sa va mai zic  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 9:30 pm Post subject: |
|
|
..hmzzz ......nu am o preferintza la coktailuri ..dar trebuie sa contina cel putin 1 mg de votca ... altfel nu ma simt bine  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |