View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
johana junior

|
Posted: Wed Oct 20, 2004 4:00 am Post subject: SPAGA |
|
|
I-a uitati-va aici. Ceva care mi-a mai inseninat ziua. Parca incepe sa se miste ceva-ceva in tarisoara noastra draga.
http://www.nudaspaga.ro/?m=CeVreaCampania[/url] _________________ ''Viata nu este decat o absurditate ...legala. Permisa. Acceptata.'' (Emil Cioran-"Lacrimi si sfinti") |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:07 pm Post subject: Re: SPAGA |
|
|
johana wrote: | Parca incepe sa se miste ceva-ceva in tarisoara noastra draga.
|
Parca, dar mai e cale lunga. Nu e vb de gestul in sine ci de mentalitate. Greu, foarte greu de schimbat. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:23 pm Post subject: |
|
|
Este o incercare timida...
Si tine foarte mult si de nivelul de trai.
Un sofer prefera sa dea 500.000 in loc de 1 milion si sa ramana si fara carnet. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
lee_kior membru

|
Posted: Thu Oct 21, 2004 12:59 am Post subject: |
|
|
Campania se desfashoara de destula vreme... insa rezulate ioc.. sau prea mici shi totul tzine, asha cum a spus shi mihai, de schimbarea mentalitatzilor in special a celor care dau shpaga. Ca sa nu mai vorbesc de incercarea aceea stupida de a se legaliza shpaga... o idiotzenie care probabil numai in tzara noastra se putea intampla.
Oricum speram...
Kioru  _________________ Stau la masa beau cognac/ Shi femeile ma plac/ Stau la masa beau lichior/ Sunt printzu` femeilor |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:28 am Post subject: Daca vrei, poti ! |
|
|
Am revenit pe forum dupa trei zile de absenta. Spaga poate fi combatuta cu succes. Iti trebuie numai curajul si determinarea necesara sa nu dai spaga fie ce o fi. Sigur asta inseamna timp pierdut si multi draci dar se poate ! Va dau exemplul personal: n-am dat NICIODATA spaga pana in prezent. Mi-a luat poate de doua ori mai mult timp sa rezolv o treaba dar, uite asa, de-al dracului, n-am dat spaga. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:42 am Post subject: |
|
|
La controlori,politisti,etc mai merge sa te certi. Mare lucru, ii zici "Dute in aia mea, nu-ti dau nici un ban, scrie-mi procesu verbal pt amenda."
Da cand e vorba de sanatatea ta sau a rudelor nu prea iti mai arde de comentarii. Dai banu si te rogi la Dumnezeu ca totul sa fie bine. N-am nimic cu doctorii( cu cateva exceptii), stiu ce salarii au cadrele medicale, dar e vorba de sistemul medical ce ar trebui sa sufere nishte modificari majore.
Cunosc pe cineva care a incercat sa dea spaga la un doctor intr-un spital din Portugalia. Respectivul s-a simtit pur si simplu jignit si a considerat ca romanul i-a pus la indoiala abilitatile profesionale. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Oct 21, 2004 12:50 pm Post subject: |
|
|
Pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Eu am abonament la un serviciu medical particular. Stiu ca platesc dar primesc ingrijirea pe care o doresc. Si nici nu platesc impozite statului roman. Uite-asa ! Ca sunt cetatean Bermude ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 9:00 am Post subject: spaga |
|
|
nu stiu daca pot sa ii spun "spaga", dar am dat si dau "mici atentii" functionarilor publici, pentru ca atitudinea lor se schimba imediat si in loc sa pierd o groaza de timp imi rezolv problemele mult mai repede. este un prost obicei, recunosc, dar da rezultate.
cred ca ne-am adaptat prea mult vremurilor si ne gandim mai mult la rezultat decat la mijloacele prin care ajungem la el.
anca |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 9:11 am Post subject: |
|
|
Asta voiam sa zic shi eu. Atata i-am blestemat eu pe coruptii astaia spagari pana cand m-am lovit de o problema care se putea rezolva cu spaga dar may....ce sa vezi, dintr-o data s-a schimbat ceva shi....nu se mai putea rezolva cu spaga....Eh, shi sa vezi ce suparata eram atunci.......shi eu care ma pregatisem....cu....spaga.
Mai avem multe de rezolvat mey...nu numai mentalitatea e de vina ci si nivelul de trai. Daca ar avea toti salarii multzumitoare nu si-ar mai risca nimeni serviciul primind spaga (eh, nici chiar nimeni dar oricum spagarii s-ar injumatati).
Shi vorba ta Anca, daca lucrurile ar functiona asa cum ar trebui ....n-ar mai trebui sa recurgi la "mici atentii" sa-ti rezolvi problemele. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 9:19 am Post subject: |
|
|
un pic offtopic
Aneisse wrote: | Asta voiam sa zic shi eu. Atata i-am blestemat eu pe coruptii astaia spagari pana cand m-am lovit de o problema care se putea rezolva cu spaga dar may....ce sa vezi, dintr-o data s-a schimbat ceva shi....nu se mai putea rezolva cu spaga....Eh, shi sa vezi ce suparata eram atunci.......shi eu care ma pregatisem....cu....spaga.
Mai avem multe de rezolvat mey...nu numai mentalitatea e de vina ci si nivelul de trai. Daca ar avea toti salarii multzumitoare nu si-ar mai risca nimeni serviciul primind spaga (eh, nici chiar nimeni dar oricum spagarii s-ar injumatati).
Shi vorba ta Anca, daca lucrurile ar functiona asa cum ar trebui ....n-ar mai trebui sa recurgi la "mici atentii" sa-ti rezolvi problemele. |
Aneisse, ai folosit un cuvant, "blestemat" si in alt post spuneai ceva....
Aneisse, unde ai dat spaga pana acum ? _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 9:24 am Post subject: |
|
|
Unde? Hmmm...la conducerea unui campus studentzesc....ihi , ca sa cumpar o camera. Si iaca anul asta nu a mai mers, sau unde a mers voiau 500 E Spagaaa meeey , nu gluma! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 10:56 am Post subject: |
|
|
Pai la 500 EUR, iti inchiriai o garsoniera timp de cinci luni. A propos de competitie !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:14 am Post subject: |
|
|
Crezi Bogdan? Ma chinui de o luna sa gasesc o garsoniera, dar cum e octombrie shi au venit studentii in Buc. e cererea mai mare decat oferta shi deci...pretzurile au crescut....de la 130 E in sus poti sa gasesti ceva....shi mai ai si intretzinere, telefon, lumina, mancare, haine....hmmm nush sigur daca as face fata. POate ca da, dar ar trebui sa renuntz la oja, rujuri, parfumuri , cafele in oras, o bluza noua, tigari,o discoteca, o ciocolata....ma intelegi....tre' sa am shi eu niste mici satisfactii nu pot doar sa ma lupt sa supraviatuiesc.
Meeeeeeey, dar suntem off topic rau...hai sa ajustam !
Cum situatzia mea e cu sigurantza shi a altora...hai sa vorbim de spaga...
Am auzit ca daca dai o spaga grasa unde trebuie....poti sa capetzi o locuintza sociala. Stiti voi, chiria e mica si dupa nush cati ani...poti sa o shi cumperi...in rate.Tre' sa ma marit pt asta...dar...oricum o sa o fac shi deci...In conditiile in care dintr-un salariu mediu....nu voi putea niciodata sa-mi cumpar o casa (ca deh, se duc totzi pe chirii, mancare shi intretzinere).......eh, in conditiile astea spuneti-mi va rog de ce nu ar trebui sa dau spaga (daca as gasi persoana potrivita)? Mey.... analizeaza inainte sa-mi raspunzi, nu ma condamna din prima!
....oricum nu am atatia bani cati ar presupune spaga aia grasa dar daca as avea... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:32 am Post subject: |
|
|
Nu te condamna nimeni, Monica. Cel putin eu nu o fac ! Daca poti sa rezolvi situatia astfel, OK. Eu nu as face-o, dar, cum am mai spus-o, nu inseamna ca am si dreptate !
Idee: cat de mare este firma la care lucrezi ? Firmele au facilitati fiscale daca ofera credite angajatilor pentru cumpararea de locuinte ! Fiind off-topic, daca te intereseaza subiectul, pm-uieste-ma ! (adica da-mi un Private Message) _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
lee_kior membru

|
Posted: Sat Oct 23, 2004 12:00 am Post subject: |
|
|
Probabil ca shpaga este cea mai "ushoara" solutzie pentru a rezolva la un moment dat o problema.. Insa stau shi ma gandesc... stand shi cautand shpaga respectiva (bani, relatzii etc) nu pierdem timp shi nu ne facem alte obligatzii? Shi uite asha, cred io din nou, se creeaza un cerc vicios...
Insa e mai ushor sa stai sa gaseshti solutzii ca sa faci rost de bani sau relatzii pt o shpaga decat sa stai sa te gandeshti la cum ai putea sa rezolvi corekt problema respectiva.
Cat despre cele citite mai sus nu pot sa spun decat ca fiecare e vinovat pentru faptul ca nu s`a gandit la timp sa`shi rezolve problemele... shi daca ne este greu sa renuntzam la un ruj sau la mersul la discoteca in fiecare saptamana atunci hai sa acceptam consecintzele shi sa ne recunoashtem greshelile.
Shi ca sa nu se supere Aneisse ca m`am legat de mesajul ei vreu sa va spun ca eu nu mi`am ajutat propriul frate exact din aceeashi cauza. Nimic nu scuza faptul ca el nu a fost in stare sa`shi puna nishte acte intr`un dosar shi sa`l trimita la timp la un liceu asha ca l`am lasat sa suporte consecintzele.
Shi cam atat deocamdata:)
Kioru  _________________ Stau la masa beau cognac/ Shi femeile ma plac/ Stau la masa beau lichior/ Sunt printzu` femeilor |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |