View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 3:46 pm Post subject: Mos Craciun |
|
|
Doar cateva zile ne mai despart de sosirea mult asteptata a bunului si mult asteptatului Mos Craciun care de atatea ani, in pofida batranetii sale, nu a uitat a ne bucura si a ne deschide seara minunatelor Sarbatori de iarna...
Cadouri, bucurii si surprize, dorinte si impliniri ... toate acestea reprezinta de altfel si ambianta pe care incercam sa o oferim, sau asteptam sa ne-o ofere bunul Mos, familia, iubiti/te, colegi , etc etc..,
Cum il asteptati pe Mos Craciun, la ce va asteptati de la el, ce v-ati propus si daca ati fost atat de cuminti incat sa meritati sosirea acestuia..?
Ce aveti de gand sa ii cereti?
Eu, cred ca urmeaza sa ii compun o scrisorica lunga-lunga..., si de aceasta data am sa il rog sa imi aduca ce am omis sa ii transmit in anii precedenti!  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 5:17 pm Post subject: |
|
|
Si scrisoarea mea o sa fie luuuunga luuunga, adica cam ot ce mi-am dorit in timpul anului si nu am apucat sa caumpar. Printre preferintele mele se afla cam 2 parfumuri, un coffe-maker, noul telefon nokia si bine'ntzeles CASH ca sa imi ot cumpara noi haine. Hainle sunt viata mea
Acum sa vad.. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:35 pm Post subject: Re: Mos Craciun |
|
|
Craciunul este sarbatoarea mea preferata. intotdeauna am avut impresia ca daca mi se va intampla ceva deosebit in viata trebuie sa fie de Craciun...am ramas probabil cu niste sechele de adolescenta visatoare.
ceea ce voiam eu sa va spun este ca de foaaaaaaaaaaaaarte mult timp nu am mai asteptat Craciunul ca anul acesta. am o stare generala optimista, de buna dispozitie fara un motiv anume.
poate e si din cauza baietelului meu care ma face sa am o gramada de idei pentru seara de Ajun . _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:38 pm Post subject: |
|
|
Auziti, Craciunul nu ar trebui sa fie o sarbatoare crestina, o zi in care toti sa ne simtim mai buni si mai apropiati de cei din jur ? Daca e asa, atunci o sa ma apropie si eu de sotioara mea
Lasand gluma la o parte, "inchiem un nou an cu buni rhezulati in toate domeniili da activitate". Deoarece saptamana viitoare voi fi in concediu si nu stiu daca mai am timp sa intru pe forum, va doresc, de pe acuma, "Craciun fericit" si "Un An Nou mai bun decat 2004". _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:41 pm Post subject: |
|
|
...shi tzie mey Bogdane shi sa ne traiesti ! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:43 pm Post subject: |
|
|
multumim la fel!
mie sincer, nu mi-ar strica un an mai bun decat cel care tocmai se incheie...ba chiar as avea mare nevoie!
concediu placut Bogdan si Mosul sa fie generos cu tine si cu sotia ta!
iar anul care vine sa va aduca...stiti voi ce  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:50 pm Post subject: |
|
|
Daca Mosul n-are grija, o sa am eu ! Am lansat demersurile pentru adoptia unui copil. Asta nu inseamna ca Mosul nu poate sa-mi dea si el o mana de ajutor ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:57 pm Post subject: |
|
|
inseamna ca si la tine e valabila ipoteza cum ca de Craciun se pot intampla evenimente cu adevarat speciale.
iar pentru copilas, va fi un mare norocos sa aiba asa o familie.
asa Craciun mai zic si eu... _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 5:13 pm Post subject: |
|
|
Parca vad ca nici de Craciun nu primesc nimic. Trebuie sa ii reamitesc mereu Mosului ca de Craciun se si dau cadouri, altfel patesc ca si de Mos Niculai  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Dec 07, 2004 5:14 pm Post subject: |
|
|
Trage-i un sut in posterior Mosului asta al tau ! Poate-i vine mintea la cap ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 8:24 am Post subject: |
|
|
nu sunt pretentios ... vreau doar un cadou .. mic si semnificativ ... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
roberto Guest
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 12:58 pm Post subject: |
|
|
Hy, again. Mosule, cadoul din acest an vreau sa fie dragostea prietenii mele  |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:33 pm Post subject: |
|
|
mosul raspunde:
"-Fiule, dragostea se obtine prin cu totul alte mijloace!"
Era o gluma ...man  |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:30 am Post subject: |
|
|
va doresc un Craciun fericit la toti si un mos GENEROS  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:27 am Post subject: |
|
|
Si eu de asemeni!
Fie ca in acest an, atat moshul cat si sarbatorile, sa va umple inimele de bucurie si fericire!
Sarbatori Fericite tuturor ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|