View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 18, 2003 12:58 pm Post subject: Rock-ul romanesc |
|
|
hmmmmm
CARGOOOOOOOO
Nu zic ca` ar fi mai buni decat IRIS, PHOENIX, dar mie imi plac, cu toate ca sunt un meloman iar Kempes este un geniu!
astept pareri!
p.s. 5 decembrie va fi la bucale iar 6 la constanta, va invidiez! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Light}{ membru

|
Posted: Tue Jan 13, 2004 11:05 am Post subject: |
|
|
CARGO e ok.. dar e loc de mai bine zic eu
un lucru e bun.. in ultima vreme a revenit la viatza si rock-ul nostru si asta e un lucru f bun
totusi.. nu aveti impresis k akm in romania.. mai tot rock-ul suna la fel?
o sa mai dureze pana o sa avem noi p aici ceva gen deftones, system of a down, cradle of filth s.a.m.d
dar tot e bine.. macar sa incepem de undeva _________________ ai incredere in timp si soare |
|
Back to top |
|
 |
rainy membru

|
Posted: Wed Jan 14, 2004 9:04 am Post subject: Cargo |
|
|
Nu pot, intr-adevar, sa compar Cargo cu Phoenix sau Iris, insa imi place cum canta. Mi-au placut in vechea "formula", dar si acum, dupa ce si-au schimbat solistul vocal.
Totusi, daca in timp, m-am zbatut sa colectionez toate albumele celor de la Phoenix si Iris, cu Cargo nu am decat cateva mp3-uri, piese de pe "Ziua vrajitoarelor" in mare parte.
In alta ordine de idei, imi place mult piesa "Daca Ploaia S-ar Opri" si am momente cand o ascult obsesiv. _________________ "Fiecare gand ar trebui sa aminteasca stingerea unui suras" - Emil Cioran/Silogismele amaraciunii |
|
Back to top |
|
 |
Hitman membru

|
Posted: Wed Jan 14, 2004 7:55 pm Post subject: |
|
|
Din rockul romanesc imi plac mai multe formatii. Cargo e una dintre ele dar imi place si Iris, Phoenix, Antract, Holograf cantau si ei candva demult rock... Pro Consul ...
Cat despre Daca ploaia s-ar opri ... imi place la nebunie, la fel si cele de dinainte. _________________ "If you read this line, remember not the hand that wrote it." Nightwish
Remember only what was written. |
|
Back to top |
|
 |
Light}{ membru

|
Posted: Thu Jan 15, 2004 1:22 am Post subject: |
|
|
Daca ploaia s-ar opri e super melodie.
sincer imi pare rau k si-au schimbat formula.. dar.. suna bine totusi si asa
akm tot ce sper este ca ei sa pastreze linia asta.. si sa scoata cat mai curand o melodie la fel de marfa _________________ ai incredere in timp si soare |
|
Back to top |
|
 |
pisoaia silver member

|
Posted: Fri Jan 16, 2004 10:36 pm Post subject: hello all |
|
|
Cargo imi plac, shi tocmai de aceea incerc sa imi cumpar 'Spiritus Sanctus' de vreo 2 luni shi nu il gasesc pe niciunde. Cat despre restul Rock-ului romanesc, imi plac la nebunie Holograf, Iris, Compact... Sunt o groaza, numai sa ai timp sa le simtzi cu adevarat  |
|
Back to top |
|
 |
Hitman membru

|
Posted: Sat Jan 17, 2004 7:23 pm Post subject: |
|
|
Pisoaia, tocmai spusesem, Holograf nu mai canta rock, cantau rock demult. In ultimul timp canta, nu stiu, muzica usoara, cum vreti sa ii spuneti dar rock nu e. _________________ "If you read this line, remember not the hand that wrote it." Nightwish
Remember only what was written. |
|
Back to top |
|
 |
pisoaia silver member

|
Posted: Sat Jan 17, 2004 9:56 pm Post subject: hello all |
|
|
Hitman, stiu, ceea ce canta acum e un pop rock,m dar nu stiu cum, shi nici de pe unde am intrat in posesia unui album mai vechi holograf despre care vorbeam  |
|
Back to top |
|
 |
BLu3^babe Guest
|
Posted: Mon Jan 19, 2004 7:20 pm Post subject: |
|
|
mie nu-mi place rockul romanesc ! nu prea suna a rock..daca stau sa-l compar cu ce e "afara" nu ma omor dupa rock dar imi place mai mult latura punk decat cea rock...e mai vesela  |
|
Back to top |
|
 |
imortelle membru

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 4:58 pm Post subject: |
|
|
hm...Cargo...de cand s-a schimbat formula si eu au devenit destul de comerciali...ca si Holograf de altfel...nu zic...imi place si mie melodia "Daca ploaia s-ar opri" dar nu se compara, ca stil ma refer, cu ceea ce cantau inainte...la fel si Antract...comercial...
parerea mea ca cea mai buna trupa de rock de la noi e Iris...iar Pheonix...ei in nici un caz nu canta rock...
oricum...va mai dura pana vom avea si nou formatii rockk klumea in Romania... _________________ I BELIVE IN THE POWER OF ONE! |
|
Back to top |
|
 |
imortelle membru

|
Posted: Sun Jan 25, 2004 5:05 pm Post subject: |
|
|
hm...Cargo...nu zic...si mie imi place destul de mult melodia "daca ploaia s-ar opri" ...dar nu se compara cu stilul abordat cand erau in vechea formula...acum au devenit prea comerciali...la fel si Holograf...si Antract...dupa parerea mea cea mai buna formatie rock de la noi e Iris...sunt tari...
oricum...vor mai trece ani buni pana sa vedem si noi mai mult rock de calitate...sau sa ajungem la nivelul celor din strainatate...nu chiar ca Craddle of filth...dar ca system of a down sau manowar s-ar putea... _________________ I BELIVE IN THE POWER OF ONE! |
|
Back to top |
|
 |
Light}{ membru

|
Posted: Wed Jan 28, 2004 1:20 pm Post subject: |
|
|
mai e drum lung pana la system of a down... mai ales k in rock-ul alternativ de la noi din pacate... toate melodiile suna cam la fel
deci... let's pray 4 inspiration _________________ ai incredere in timp si soare |
|
Back to top |
|
 |
BLu3^babe Guest
|
Posted: Wed Jan 28, 2004 6:00 pm Post subject: |
|
|
yo am ceva cu Praf in ochi - In mintea mea .....  |
|
Back to top |
|
 |
Light}{ membru

|
Posted: Thu Jan 29, 2004 4:27 pm Post subject: |
|
|
trebuia sa asculti praf in ochi akm 2 ani.. era altfel mult mai misto. tipu care era atunci baterist imi e coleg de faculta si stiu ce vb
o sugestie: Zero Grade.. cand aveti si daca aveti ocazia sa ascultati k merita _________________ ai incredere in timp si soare |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Thu Jan 29, 2004 11:44 pm Post subject: |
|
|
imi place mult CARGO -ANARHIA si NU MAI AM TIGARI ! foarte frumoase melodiile..imi place si ultima melodie a celor de la antract...au dreptate in versurile alea!
cam atat din rockul romanesc..de fapt,nici nu mai exista ceva de calitate ,se duce de rapa muzica romaneasca, prea multe trupe si prea multi cantareti obositi ... o sa ma fac si io cantareata si o sa fa playback si o sa am bani,yuupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gizas.................inse romanii s-au gandit bine la chestia asta: dai din gura ,iti mai mijti putin fundul si gata ,vin imediat paraii! foarte usor ...si mai zice lumea ca romanul e prostanac..  _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |