| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Fri Jun 23, 2006 1:06 am Post subject: |
|
|
Era si timpul.Si cand am facut eu armata,si acum mai recent,ceea ce se numea stagiu militar era o parodie.Ciubucareala,pile,spalare de creiere si prostire in masa.Si eu am facut armata intr-o unitate etalon!!!Dintre toti superiorii nostrii,doar doi ofiteri au fost capabili sa obtina respectul neconditionat al soldatilor.Restul,mai mare jena.
Iar cand am ajuns in ciclul doi si am vazut ce indivizi sunt recrutati si declarati apti pentru stagiul militar,ne-a apucat durerea de cap.Erau handicapati,pe cuvantul meu,in urmatoarele trei luni vreo cinci din unitate au fost trecuti in rezerva pe motive psihologice.Unu a plecat acasa cat am fost sergent de serviciu,iar plantonul l-a ajutat sa-si caute bocancii,ca lui nu-i place in armata (am si fost degradat din cauza lui),altul manca pietricele,muste si crema de ghete si cand l-am intrebat daca mananca lucrurile astea si acasa,ne-a declarat senin ca el acasa mananca DERO ,pe altul il tineam cate patru ca sa bata pas de defilare cu mana si piciorul opus ca mergea ca un robot defect,unul era ochitor la tunul meu si a gresit tragerea in aplicatie de era sa-i spulbere pe cei din punctul de cercetare (vorba unui coleg de la cercetare:"may,a meritat sa gresiti,sa vezi ditai generalii si alte stele cazatoare cum au bagat un culcat ca la carte cand a trecut proiectilul pe deasupra lor")
Si atunci?Sa faci armata obligatorie,sa incorporezi toti nefericitii,sa intre in depresii si sa se impuste in garda?Cine simte chemare pentru asta si vrea s-o faca ca o meserie,s-o faca.  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
IoriYagami BANAT

Joined: 28 May 2006 Posts: 99 Location: Into the shadow of your death . . .
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:03 pm Post subject: |
|
|
fire...u crezi in zicala : armata te face barbat ? _________________
<< One Truth . . . One Hate ! >>  |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Jun 24, 2006 9:39 am Post subject: |
|
|
| FireEyes wrote: | Cam putini barbati in zona.
Fetelor, v-ati marita cu un barbat fara armata facuta ?  |
NUUU glumesc mai , armata acu e frectie la picior de lemn anyway  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 5:19 pm Post subject: |
|
|
E bine ca se termina cu pierderea aia inutila de vreme si e destul de nasol ca ne trezim brusc o natie care depinde din inca un punct de vedere de maretii aliati. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
|