View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cristinabandur junior

|
Posted: Mon Jun 05, 2006 7:32 pm Post subject: violenta domestica |
|
|
Buna eu sunt proaspat intrata pe forum si vreau sa stiu totusi care sunt motivele pentru care femeile maltratate se intorc la sotii abuzatori,de ce nu ii sanctioneaza?multumex _________________ Bataia e rupta din Rai??? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Mon Jun 05, 2006 7:51 pm Post subject: |
|
|
1. Pt. ca le e frica, au copii , se gandesc ca va fi si mai rau.
2. Le este rusine, "oare ce va crede lumea ..bla bla things" .....dohh...
3. Multe dintre ele inca mai iubesc bestiile respective, si stau langa sotul "mult iubit".
4. Nu se duc la politie pentru ca le este frica, sotul va lua o amenda , va veni acasa si povestea continua, neavand unde sa plece, parintii, rudele nestiind situatia.
5. Cred ca nu exista nimic mai bun pentru ele, si tot langa el le va fi bine. WRONG!!!!! (cunosc persoane care au facut asta )
6. Isi cred sotii atunci cand cu lacrimi in ochi ...saracutzii de ei ....le promit ca nu vor mai face ..of course ..pana data viitoare....pana la urmatoarea betie sau criza de nervi.
7. Se agata de tot felul de sperante desarte.
8. Iar cel mai trist lucru...s-au obisnuit asa, deja nu le mai intereseaza, asteapta bataia promisa cumintele, de parca ar fi un lucru normal.
Am enumerat cateva din lucrurile , povestite de cateva cunostinte, carora li s-a aplicat acest tratament.
Din pacate in tara noastra violenta domestica este foarte des intalnita. _________________ empty space |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 6:40 am Post subject: |
|
|
fiindca este inca, unul dintre subiectele tabu in Romania
(iacata ce poate face o parada gay de vreme ce nu se vorbeste despre ei deschis, desi exista) |
|
Back to top |
|
 |
cristinabandur junior

|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:35 pm Post subject: |
|
|
de unde a aparut expresia: ''Bataia e rupta din rai'',ce reprezinta?adica ...multi se leaga de ea si nu inteleg de ce.mie imi pare ca sun de genul:a existat in rai dar a fost rupta.in rai nu ar trebui sa fie bataie!  _________________ Bataia e rupta din Rai??? |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 2:02 pm Post subject: |
|
|
cristinabandur wrote: | de unde a aparut expresia: ''Bataia e rupta din rai'',ce reprezinta?adica ...multi se leaga de ea si nu inteleg de ce.mie imi pare ca sun de genul:a existat in rai dar a fost rupta.in rai nu ar trebui sa fie bataie!  |
asta e o vorba de cand era lupul catel si bunik fata mare!!!
scuza-mi expresia, dar nu cred k un asemenea lucru poate fi folosit drept argument in asemenea cazuri....pe vremuri, cand nu stie neica marin ce-i aia psihologie, ii aplica o bataie buna sotiei...dupa asta urmau copiii si tot asa....
acum, sunt cazuri si cazuri.....femeile maltrate poate nu vor sa distruga viata copiilor(cunosc pe cineva care sta cu sotul..un betiv notoriu, din acest motiv), sau, poate pur si simplu nu au curaj.
insa, lumea se schimba...si femeia s-a emancipat destul...s-au dus vremurile in care genul feminin era exclus pur si simplu din orice org de conducere, sau mai stiu eu.... _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jun 08, 2006 6:54 am Post subject: |
|
|
Subiectul s-a mai discutat.... sa ajuns la unele "neintalegeri" pe forum din cauza asta. Singurul lucru care pot sa il fac acum e sa iti dau un link de la ceea ce -sa discutat anterior pe baza acestui subiect shi sper ca citind opiniile celor care au postat, o sa te ajutye sa intelegi putin mai bine.
Bine ai venit pe forum!
http://forum.itbox.ro/viewtopic.php?t=1181 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
|