View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alishor junior

|
Posted: Wed Jan 04, 2006 9:45 pm Post subject: intrebare simpla si la obiect |
|
|
pai uite cam asa e... as vrea sa stiu si eu daca poate cineva sa imi spuna cat timp dupa un tratament cu antibiotice pot sa nu mai folosesc si o alta metoda. adik lucrurile stau cam asa.. iau pastile de vreo 7 luni, am o viata fericita si mi-e super bine cu pastilutele mele... dar am racit si am facut un tratament cu ampicilina, care clar reduce efectul logestului meu... dar pt cat timp? am terminat tratamentul acu 2 days si ma gandesc ca in coprul meu nu mai exista urma de antibiotic.. logic pot sa ma bazez pe pastilute si atat... dar nimic nu mi se pare destul de logic si simplu cand vine vorba de sanatatea mea...trebuie sa verific eu macar o data asa ca daca tot sunt pe net ma gandeam sa try out niste forumuri... mi se pare ca drumul pana la doc e mare si tre sa astept ... si deja l-am innebunit cu vizite ... dar n fara motiv... am avut niste pbme de sanatate pe care le-am rezolvat dar l-am zapacit pe doc...si pana la urma nu e chiar urgent... adik e dar nu arde... tutunul dauneaza grav sanatatii... stiati nu? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Wed Jan 04, 2006 10:22 pm Post subject: |
|
|
nu toate antibioticele au efect negativ asupra pastilutzelor , din cate stiu eu ampicilina reduce din efectul pastilelor, totusi incearca si alte metode pe langa pastile pana le termini si pana trece o anumita perioada de cand ai luat antibioticul.
Oricum nu intrerupe, antibioticul se va elimina din organism. mai usor cu tigarile daca fumezi.
si eu am luat o vreme ampicilina iar medicul mi-a spus ca trebuie sa astept macar 1 saptamana, depinde si cat timp ai luat antibiotice. _________________ empty space |
|
Back to top |
|
 |
alishor junior

|
Posted: Thu Jan 05, 2006 12:20 pm Post subject: |
|
|
sarumana de sfat cam asa m-am gandit si eu sa astept in jur de o saptamana... de redus efectul stiu sigur ca il reduce pt ca erau atentionari pe ambele prospecte (si cel de la pastilute si cel de la ampicilina)... aveam nevoie de o alta parere...
si cu fumatu... chiar sunt antitabac... inraita... dar mi s-a parut funny desenul... nu fumez si stiu ca tigarile nu prea merg cu anticonceptionale in general... de fapt ele nu prea merg cu sanatatea dar se trece de obicei mult prea repede peste detalii de genul asta
inca o data mersic de raspuns si la multi ani ca e inceputul anului inca  |
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:36 pm Post subject: |
|
|
Cu placere ,
La multi ani si tie  _________________ empty space |