View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:22 pm Post subject: cadou pt mama soacra |
|
|
eu sunt intr`o mare dilema .. de revelion ma duc pt prima data sa o cunosc pe "mama soacra " , adica nu chiar de revelion .. pe 30 vineri .. si nu stiu ce sa ii duc ca sa fac o impresie buna , si nu flori .. ca e din bucuresti si nu ma tzin cu florile de aci
sugestii ? orice HELP ! _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:04 am Post subject: |
|
|
nimic
pai sincer e dificil cu soacrele astea ma gandesc i-ai si tu o felicitare si o sampanie ca tot e revelionul  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Wed Dec 28, 2005 11:28 am Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: | nimic
pai sincer e dificil cu soacrele astea ma gandesc i-ai si tu o felicitare si o sampanie ca tot e revelionul  |
Si o sa-i zica ca a facut-o alcoolica .A mea e indragostita de flori si eu i-am luat atunci un ghiveci mic cu o floricica in el .O mai are si acum , dupa 3 ani .
Acum , de Craciun , i-am luat un set de cescute superbe si un bibelou ingerash .A fost ff incantata . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Wed Dec 28, 2005 12:03 pm Post subject: |
|
|
e o reclama misto acum la televizor cu un tip care bea cu prietenii lui in seara de craciun(cred)....si cand pleaca din bar isi aduce aminte ca nu i-a luat nimic iubitei....si toate magazinele i se inchid in fata fiind seara destul de tarziu..........apoi ni se arata o imagine cu el in centru,un maidanez intr-un colt....si toate magazinele inchise
apoi il arata la usa iubitei lui cu maidanezu in brate.....si se aude morala:gestu conteaza
nush daca ati vazut-o si voi dar mie mi se pare criminala
mai bine il intrebi pe prieten cam ce sa ii iei  _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
Si mie imi place reclama aia . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:54 am Post subject: |
|
|
nicky wrote: | sweet_joanna wrote: | nimic
pai sincer e dificil cu soacrele astea ma gandesc i-ai si tu o felicitare si o sampanie ca tot e revelionul  |
Si o sa-i zica ca a facut-o alcoolica .A mea e indragostita de flori si eu i-am luat atunci un ghiveci mic cu o floricica in el .O mai are si acum , dupa 3 ani .
Acum , de Craciun , i-am luat un set de cescute superbe si un bibelou ingerash .A fost ff incantata . |
nici o problema daca nu o bea ea o beau io  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu Dec 29, 2005 10:50 am Post subject: |
|
|
sincer l`am intrebat .. si a zis ca nu stie ce gusturi are maica`sa ..
i`am luat un buchetel de trandafiri presati .. e dragut nusht cum sa`l descriu , e pe post de bibelou natural si frumos mirositor
vroiam sa`i iau un aranjament de lumanari parfumate ceva ..da` am zis ca poate sugerez ceva de genu : mori !! asa ca am renuntat .
mc pt sugestii , imi place cea cu floricica in ghiveci  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
|