View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Tue May 31, 2005 12:39 am Post subject: Cum iubim? |
|
|
Cum iubim?
Cu sufletul..si din inima?
Cu mintea....?
Sau poate....si "material"?
Poate cate un pic fiecare?
Voi cum considerati ca iubim noi oamenii in general?
Ma refer mai mult relatia intre 2 parteneri si mai putin fata de parinti, surioare, fratiori si rude. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jun 16, 2005 12:08 am Post subject: |
|
|
Pot sa spun ca in experientza mea ,unele relatii bune altele rele, am ajuns la concluzia ca dragostea singura nu mai e de ajuns. Fiecare punct de mai sus are de a face cu o relatzie ca intreg. Nu pot sa spun cu constiintza curata ca nu m-ar deranja faptul ca iubitul meu nu are servici shi trebuie sa il sustin eu material shi nici nu as fii fericita daca nu mi-ar fii drag de el. So in concluzie nu pot sa aleg dragoste fara materialism shi materialism fara dragoste. Am incercat shi nu merge.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Jun 16, 2005 8:43 am Post subject: |
|
|
Mey, tu esti o materialista inascuta
Ai incercat sa iubesti un sarac si nu a mers? Dc? Deoarece vroiai un sarac bogat? |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jun 16, 2005 5:25 pm Post subject: |
|
|
Nu sunt materialista, daca eram atunci eram cu unul bogat pe care nu il iubeam. Asta am incercat sa iubesc unul bogat shi nu am putut .
Mai ce rau esti  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 11:00 pm Post subject: |
|
|
eu zic ca iubim cu mintea ! nu poti sa iubesti ceea ce nu cunosti .. iar cunoasterea se face prin intermediul ratiunii ... apoi cu sufletul daca exista asa ceva in noi ...
si material in unele cazuri ..
cea mai buna iubire este cea in care te indragostesti de unu si sa afli dupa ca e si bogat  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
|