View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jayden junior

|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:53 pm Post subject: Salnul de motociclete Smaeb 2005 |
|
|
Dorim sa va aducem la cunostinta un nou eveniment: organizarea celei de-a 3-a editii a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti. Avand in vedere succesul repurtat in anul 2004, SMAEB 3 isi propune atragerea unui numar dublu de vizitatori si ridicarea nivelului salonului la nivel european.
Evenimentul se va desfasura in perioada 8-10 aprilie 2005 in zilele de Vineri ? Sambata ? Duminica. In aceeasi perioada are loc si Targul National de Turism, in pavilioanele vecine.
LOCATIA:Bucuresti, Complex Expozitional Romexpo, Pavilion 2.
Proramul dupa care se va putea face accesul in cadrul pavilionului 2 este urmatorul: Vineri 10-18, Sambata 10-18, Duminica 10-16.
INTRAREA:Biletul de intrare va costa 50.000 si cu el se poate participa si la tombola.
Pentru mai multe detalii si comentarii intrati pe: Sameb |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
fullger membru

|
Posted: Wed May 11, 2005 10:09 am Post subject: |
|
|
am fost eu, era mult prea aglomerat, in 2004 a iesit mult mai bine, si acum ce cautau cei de la magellan cu biciclete la salonul moto? honda si united motors s-au prezentat bine, ktm trebuia sa mai aduca si modele mai mici (85, 65...) mi se pare ca lor li s-a alocat un spatiu mult prea mic. preturile la accesorii erau cel putin la fel de mari ca si in magazin si locurile de parcare pt moto erau problematice la un moment dat ...
cine mai are opinii despre smaeb ? |
|
Back to top |
|
 |
|