View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue May 31, 2005 7:26 am Post subject: |
|
|
Mihaitza,
Cei de la Antena 1 renunta DEOCAMDATA la "Hais-ciao, Darwin", emisiunea urmand sa ia o pauza de circa un an (daca tot se lichideaza inventarul, pot sa o iau eu pe Mama-Natura ? ), timp in care va fi programata alta emisiune de "succes", urmand ca, mai apoi, "Ciao, (ma-sii lui) Darwin" sa se reia. Veniiiti si bucuratiiiiii-vaaaaa ! Amin ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
janis junior

|
Posted: Tue May 31, 2005 10:31 pm Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: | Mihaitza,
Cei de la Antena 1 renunta DEOCAMDATA la "Hais-ciao, Darwin", emisiunea urmand sa ia o pauza de circa un an (daca tot se lichideaza inventarul, pot sa o iau eu pe Mama-Natura ? ), timp in care va fi programata alta emisiune de "succes", urmand ca, mai apoi, "Ciao, (ma-sii lui) Darwin" sa se reia. Veniiiti si bucuratiiiiii-vaaaaa ! Amin ! |
din "pacate" nu am fost in stare sa urmaresc macar o editie cap-coada a acestei emisiuni de "succes", dar ma mai tin la curent carcotasii... oare au prevazut un ajutor de somaj pt bietul Negru, debarcat "pe neveu" din preistorie si cu un creieras neadaptat la exigentele modernitatii?!???...
sau un sejur intr-o staziune, pt refacere... sau tratament |
|
Back to top |
|
 |
Majin gold member

Joined: 13 Apr 2005 Posts: 497 Location: << Look above you ! >>
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 9:46 am Post subject: yo |
|
|
ce kkt de emisiune..de ce al noi prospera raharuti ca ciao dawin...iarta-ma ...din dragoste?!?!?!?sunt toate emisiuni pt retardati...eu unu sper ca scapam de CD definitiv..dar imi pare rau oarecum...ce va face saraca roxana!??!?!?! _________________
One Trouth . . . One Hate  |
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Sun Jun 19, 2005 2:31 am Post subject: |
|
|
In sfarsit am scapat de infectia aia de emisiune  |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:34 pm Post subject: |
|
|
sa ne bucuram cat putem ca sigur revine ... prea mult public care o degusta . atata timp cat exista cerinte ea apare ca altfel nu rezista atata in grila de programe.
am vazut si eu la carcotasi cateva segvente cred din ultima lor emisiune cu baloanele de spart in calatoria in timp sau cum se numeste .. si inca nu pot sa cred...... aia sunt platiti sa faca asa ceva acolo ?! sa spuna tampeniile care le spun ?! sau sunt inconstienti?! _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Sep 11, 2005 12:06 pm Post subject: Bucurati-va! Scapam de Darwin! |
|
|
Anne wrote: | sa ne bucuram cat putem ca sigur revine ... prea mult public care o degusta . atata timp cat exista cerinte ea apare ca altfel nu rezista atata in grila de programe.
am vazut si eu la carcotasi cateva segvente cred din ultima lor emisiune cu baloanele de spart in calatoria in timp sau cum se numeste .. si inca nu pot sa cred...... aia sunt platiti sa faca asa ceva acolo ?! sa spuna tampeniile care le spun ?! sau sunt inconstienti?! |
Eu cred ca au fost platiti, adica sa te faci de rusine in fata unei tari intregi e cam aiurea....te umilesti singur. Asa ca macar trebuie sa ai o satisfactie monetara....zic eu. Pey eu nu stiu ce sa cred dar si eu presimt ca emisiunea va reveni.....odata si odata!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Sun Sep 11, 2005 8:06 pm Post subject: |
|
|
Pai normal ca au fost platiti ca in general asa se face la orice emisiune, audienta din sala si actorii se platesc, asta e show-biz-ul, si la tv apare inregistrarea  |
|
Back to top |
|
 |
Rose_Epine membru

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 2:33 am Post subject: |
|
|
eu ii numesc aplaudaci de obicei, in platou, la o filmare, exista un Nene care face scurta la maini de cat se agita sa revigoreze publicul; e un deliciu sa-l vezi.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 2:47 am Post subject: |
|
|
Sau in varianta mai moderna e un ecran pe care scrie ce sa faca, sa aplaude, sa urle etc... si aplaudacii isi vad de treaba, vorbesc de una de alta si cand apare ceva aplauda Bine, asta daca cumva nu au sala trasa pe banda separat si filmeaza numai platorul doar cu actori, si prin manevre simple de cineast foloseste cadre filmate la alte emisiuni cu acelasi decor si ii arata pe aia aplaudand atunci cand trebuie, depinde de tematica emisiunii. Posibilitatile in tv sunt aproape infinite.
In mare totul este psihologie, aplaudacii se folosesc cu scop precis, ei agita telespectatorii, conform studiilor psihologice rezulta un fenomen numit ignoranta colectiva, care se manifesta la tv astfel, la un show stupid gen sitcom, actorii fac o gluma de santier... fara sens, puerila, si aplaudacii aplauda frenetic, asta face pe majoritatea oamenilor sa faca la fel, ca si cum gluma ar fi tare de tot... le place, in realitate sunt manipulati prin ignoranta colectiva.
Cred ca peste 70% din transmisiunile tv sunt de fapt manipulari, majoritatea dintre noi habar nu avem... la stiri si la publicitate se manipuleaza cel mai bine, dupa care vin filmele si show-rile.
Cand manipularea se face corect, ca la carte nici macar crainicii sau personalul auxiliar nu realizeaza ce fac ei de fapt, sunt pe dinafara, iar telespectatorii au convingerea ferma ca totul e corect si chiar se lupta sa demonstreze asta, asa de bine manipulati sunt Si totul cu text si imagine  |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 11:54 am Post subject: |
|
|
nu am urmrit emisiunea .....vedeam ce vedeam la "cronica carcotasilor" .... oricum penali oamenii care se injoseau pt o suma amarata ....in fine ...bine k a scapat populatia de ei  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 11:59 am Post subject: |
|
|
Defapt producatorul show-ului se duce sa faca training intens cu oamenii de la televiziunea nationala poloneza, caci acolo se va muta faimoasa si senzationala emisiune. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 12:00 pm Post subject: |
|
|
BLEAH !!!  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:25 pm Post subject: Bucurati-va! Scapam de Darwin! |
|
|
Sunt multe emisiuni care merg pe acelasi principiu.....macar la asta mai radeai de unii, te distrai pe seama lor, dar la altele incearca sa te manipuleze in niste domenii mult mai grave.....Prefer emisiunile astea (desi nu m-am uitat decat fooooarte rar) decat cele de politica sau cu diversi reprezentanti de la nu stiu ce secte religioase (vezi MISA).
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |