View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:13 pm Post subject: "Oferta" PSD |
|
|
Daca vrei sa fii la curent ..., apasa aici _._ pt a urmari ultimele oferte a le PSD
Sursa.... > mihai
mi-ai facut seara ,man  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:06 am Post subject: |
|
|
Vaca Psdi-sta ...
aici->...  |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:42 am Post subject: |
|
|
 |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 4:08 pm Post subject: |
|
|
lollllllllll cel mai tare afis pe care l-am vazut cu b0mb0nel  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
lw membru

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:35 pm Post subject: ma puneti pe ganduri |
|
|
imaginile de mai sus ma fac sa ma gandesc la moralitatea si la gradul de inteligenta al sustinatorilor basescieni.... asha v-a invatzat... glume marinaresti de cacao
problema e ca domnul basescu nu prea stie ce vb
exemplu:
Declaratii in presa -Basescu
•"Tot ce ?nseamnă fiinţă umană trebuie să trăiască aşa cum crede că e plăcut", a apreciat liderul PD, Traian Băsescu, referindu-se la tema homosexualităţii.
•Călin Popescu Tăriceanu a recunoscut miercuri seara la emisiunea electorală de la Realitatea TV, că nu a fost ?n cele mai bune relaţii cu Traian Băsescu atunci cand declara public că ,,prostul moare de grija altuia şi c?inele de prea multă fugă''.
•Băsescu a scos perla campaniei: „Voi fi ca un ospătar pentru poporul rom?n!“.
•Traian Băsescu a definit luni seara, ?ntr-o emisiune televizată, homosexualitatea ca fiind "un defect" dob?ndit din naştere, "nu-i un viciu ca fumatul sau drogurile". "?ncerc să le dau tratamentul speciei umane, pentru că sunt oameni lăsaţi de Dumnezeu şi să nu fac un subiect de excludere din asta", a menţionat Băsescu.
•Traian Băsescu, candidatul Alianţei D.A. PNL-PD la Preşedinţia Rom?niei: "Suntem o naţiune t?nără, al cărei capital uman reprezintă ?n acest moment cea mai mare avuţie a neamului. Oamenii care au ales să trăiască astazi ?n Rom?nia, alături de oamenii născuţi ?n Romania, dar plecaţi ?n lume cu tot cu patria lor ?n s?nge, ?n minte şi ?n amintiri, aceştia sunt valorile de preţ ale ţării. Cred ?n tinerii şi ?n bătr?nii rom?ni, cum cred ?n femeile rom?ne, ?n ţăranii rom?ni şi ?n familia rom?nă”.( Mesajul lui Traian Băsescu către cititorii Ziarului Financiar) |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 2:18 pm Post subject: |
|
|
Mey Iw, homosexualitatea chiar este un defect, nu poti sa zici ca e ceva normal. Nu am nimic cu aceia care se nasc cu defectul asta dar pot sa spun ca nu-mi plac prea tare aia care il adopta (cred ca deja se stie ca homosexualii sunt de 2 feluri). Cred ca Basescu a intzeles lucrul asta shi voia sa spuna ca totusi sunt niste fiinte umane si trebuie tratatzi ca atare. Ce-i rau in asta?
Lollll, adevarul este ca....depinde de ce inseamna asta, nu prea as vrea sa vad barbati tinandu-se de mana sau sarutandu-se pe strada, dupa cum nu as vrea sa dau explicatii copilului meu de 6 ani (ipotetic vorbind) cand la vederea lor o sa-mi puna tot soiul de intrebari. N-am nika cu homosexualii atata vreme cat nu se afiseaza!
Cat despre nea' Traian, are si el dreptul la opinie , nu inseamna ca tot ce gandeste el tre' sa fie perfect.Pana shi calculatoarele mai dau erori (depinde cat de dese shi cat de grave ). De-asta exista senatori si deputatzi mey, ca sa nu poata hotara un singur om. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
lw membru

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 3:04 pm Post subject: |
|
|
am dat citatele de mai sus pentru a raspunde intr-o forma mai inteligenta celor care nu au putut face decat nishte afirmatii puerile la adresa psd... nu sunt eu psdist dar atacurile fara o baza shi facute intr-un stil ce dovedeste lipsa de moralitate si decentza nu imi plac
daca tot se baga in lucruri d`astea macar sa stie despre ce vb
iar la faza cu erorile ai dreptate
depinde cat de dese si de grave sunt... shi nea traian se pare ca in mare parte cam asta stie sa faca |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 4:01 pm Post subject: |
|
|
Noah Iw, hai sa-ti zic. Eu fac parte ca multi altii din aceea categorie de norod care nu da doi bani pe politici shi pe ageamii care se ocupa de ele, dar cum cineva tre' sa le facca shi p'astea....ma bucur doar ca nu-s yo aia (oricum nush cum se nimereste ca vrea sa faca politica numa cine vrea sa se imbogatzeasca, nush daca-i macar unul care o face din convingere...
Acuma...nu te mai oftica shi tu, nici Basescu nu-i mult mai breaz dar ce sa-i faci Bombonel e nesuferit rau! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
lw membru

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 4:49 pm Post subject: |
|
|
la capitolul nesuferit eu pe basescu chiar ca nu-l suport... om mai sarit de pe fix ca asta greu gasesti |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:00 pm Post subject: |
|
|
vezi...deci si politica e pana la urma tot o problema de gusturi mie nu-mi place nici unul, nici nu voiam sa votez dar....asta e, mi-a picat Base cu tronc, pupa-i-ar mama cheliutza lui de sasiu , asta barem rade mai cu foc iar Bombonel e prea serios ai tot timpul impresia ca-ti ascunde ceva, e prea rezervet, prea cu sange rece, nu mi-as da seama cand ma prosteste. Pana la urma tot la partea cu "din doua rele o alegi shi tu pe a mai mica" e cea mai adevarata.
Nu exista politician cinstit, shi daca un om cinstit ar intra in politica, tot corupt ar sfarsi. Mey politica nu-i pentru zane shi printi fermecatzi, nu-i o poveste .
Politica = compromisuri = kkt _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|