View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maybe may be
|
Posted: Sat Apr 05, 2008 12:43 pm Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | Dap..o bluzorochitza verde(sa se asorteze si cu mijlocul de transport ) cu strampi(dres ) negru in picioare...errr... tocuri ori balerini?? Vad eu... | tocuri
fa-i sa se simta prost |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
shiver membru
|
Posted: Sat Apr 05, 2008 8:22 pm Post subject: |
|
|
de ce? |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Sat Apr 05, 2008 9:25 pm Post subject: |
|
|
shiver wrote: | de ce? | e ok shiver, las-o jos |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 3:43 pm Post subject: |
|
|
nu-s
si fiindca oricum e o duminica de tot rahatul, ascult Pearl Jam in delir si ma-treb daca cei pentru care lupt, merita asta si de-asemenea daca cei pe care i-am uitat merita asta |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 6:52 pm Post subject: |
|
|
..nu prea sunt fericita, al meu s-a imbolnavit shi nu se simte bine _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 7:01 pm Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | Mey ce pot sa spun... faza misto e ca am voie sa ma uit la cine vreau fara sa primesc una dupa ceafa de la fr'un gelos
Si daca vreau sa ma urc pe masa sa dansez ii ok (ah sa nu uit sa-mi iau fusta) |
I-a vezi missi ca tin un ochi pe tine ca Cyclop _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 7:48 pm Post subject: |
|
|
pe langa faptul ca toata saptamana ma scol devreme, ieri m-am scula la 7, am plecat mai intai la SV la Metro, apoi am plecat la bunici. am dormit la verisoara mea, dar m-am culcat la 1 si m-am sculat la 8. am ajuns apoi acasa la 2 jum dupa 2 ore si ceva de calatorit, si am am avut 2 ore d prega. deci ma simt OBOSITA! si maine iar ma scol devreme si adorm la scoala.... |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 11:08 pm Post subject: |
|
|
maybe wrote: | nu-s
si fiindca oricum e o duminica de tot rahatul, ascult Pearl Jam in delir si ma-treb daca cei pentru care lupt, merita asta si de-asemenea daca cei pe care i-am uitat merita asta |
Dap...duminica de rahat...been there done that... errr... tuturor li se intampla sa aiba duminici de rahat...duminici in care nu prea pricep mare lucru din ce li se intampla (nu-i asa?) Suntem multi cei care nu intelegem foarte bine pt ce-cine luptam...la cine-ce am renuntat si daca a meritat asta... si cu toate astea am mai fost pusi de 1000 de ori in situatii asemanatoare(poate nu erau zile de duminica ) si am ramas in picioare....(chestia asta suna ciudat nu?) Sunt sigura ca iti vei...cristaliza si de data asta trairile .... sunt sigura ca ai sa treci si peste ziua de azi...hey...maine e luni...cine stie...poate va iesi mai bine....
Acum mi-e somn...ma simt obosita...errrr _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 4:06 pm Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | maybe wrote: | nu-s
Dap...duminica de rahat...been there done that... errr... tuturor li se intampla sa aiba duminici de rahat...duminici in care nu prea pricep mare lucru din ce li se intampla (nu-i asa?) Suntem multi cei care nu intelegem foarte bine pt ce-cine luptam...la cine-ce am renuntat si daca a meritat asta... si cu toate astea am mai fost pusi de 1000 de ori in situatii asemanatoare(poate nu erau zile de duminica ) si am ramas in picioare....(chestia asta suna ciudat nu?) Sunt sigura ca iti vei...cristaliza si de data asta trairile .... sunt sigura ca ai sa treci si peste ziua de azi...hey...maine e luni...cine stie...poate va iesi mai bine....
Acum mi-e somn...ma simt obosita...errrr | oarecum |
|
Back to top |
|
|
|