View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 10:10 pm Post subject: |
|
|
Miracle wrote: | banca de unica folosinta? |
Probabil micutza voia sa spuna ca au banci pt o singura persoana
Alea de aduc extrem de mult cu scaunelele pt bebei Selen ai grija cum te exprimi ca bagi lumea in ceatza pe aici
Noooah intrebare...cum e poreclita colega aia? SIDA?? Foarte .... nasol poate incercati sa-i gasiti alta porecla...asta e total anapoda...parerea mea _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Mon Mar 24, 2008 12:55 pm Post subject: |
|
|
pai eu zic k e destul d potrivita....ea e rac(zodie)...iar in engleza( sau franceza-nu mai stiu ) zodia asta se traduce cu cancer si ea se tine non stop dupa mine...deci ma credeti de ce ii zic asa? si e cancer, nu SIDA |
|
Back to top |
|
|
Miracle gold member
Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Mon Mar 24, 2008 7:53 pm Post subject: |
|
|
vezi ca si eu-s rac... _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
|
Posted: Mon Mar 24, 2008 10:19 pm Post subject: |
|
|
Daca nu-i pot ignora,ii tratez dupa cum merita fiecare sau vorbesc doar strictul necesar! _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 12:16 pm Post subject: |
|
|
Miracle, imi pare rau,dar m-am referit numai la o persoana ca e cancer, nu si la altii |
|
Back to top |
|
|
res junior
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 6:34 pm Post subject: |
|
|
nicky wrote: | Daca nu-i pot ignora,ii tratez dupa cum merita fiecare sau vorbesc doar strictul necesar! |
si eu consider ca cea mai buna metoda de a scapa de persoanele care nu-ti plac este sa le ignori , iar pentru asta e bine cred eu sa faci chiar imposibilul _________________ asta e ! |
|
Back to top |
|
|
lady diamond member
Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 8:19 pm Post subject: |
|
|
Res , prietene...tu aici???
On: Putin respect se impune intre oameni..adica ce sa ignori , si cat??? Si de ce sa suporti tratamente de acest gen?? Nimeni nu e dator nimanui...... _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
|
res junior
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 10:56 pm Post subject: |
|
|
lady wrote: | Res , prietene...tu aici???
On: Putin respect se impune intre oameni..adica ce sa ignori , si cat??? Si de ce sa suporti tratamente de acest gen?? Nimeni nu e dator nimanui...... |
sal lady!
Respectul nu se impune , ci se cultiva sau mai bine spus se practica la fel ca bunul simt sau simturile bune . Dar respectul nu poate fi decat reciproc, altfel este doar supunere . Daca cineva manifesta fata de mine o atitudine de superioritate , cel mai bun lucru pe care-l pot face este sa-i ignor manifestarile , sau sa-l ignor persoana daca insista intr-o astfel de atitudine _________________ asta e ! |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 3:57 am Post subject: |
|
|
Pai hai sa dau exemple !
Nu suport vulgaritatea si deci oamenii care devin extrem de vulgari vorbind intr-un hal fara de hal ,chiar daca sunt copii de fata sau nu ! Daca pot ignora persoanele respective e ok,daca nu le atrag atentia ca fiica mea nu e obligata sa auda astfel de lucruri chiar daca la un moment dat in viata le va intalni .
Cand cineva ma jigneste,privesc persoana respectiva cu dispret si-i ii arunc o chestie de genul :"Pacat ca prostia nu doare ca tare te-as mai fi auzit urland!" si-i dau de inteles ca nu ma cobor la nivelul acestuia/acesteia .
Cunosc o fetisca de 16 ani care chiuleste angro de la scoala,e tot in clasa a8a fiind de 2 ori repetenta si in curs de a ramane a 3a oara,vorbeste foarte urat,umbla azi cu unul maine cu altul,este foarte obraznica si isi baga nasul peste tot dar......o suport politicos deoarece mama ei imi este prietena si m-a ajutat de multe ori,insa tot politicos i le retez cand incepe sa se poarte aiurea in fata fi-mii care are doar 11 ani si nu are de ce sa auda de cate ori s-a .... si cu cine respectiva.
Am o vecina nebuna care,dupa ce m-am mutat aici a inceput sa murdareasca scarile si sa lase cate un kktel pe hol pe ici pe colo pretinzand ca e de la cateaua mea,asta pana am pus afis jos ca o sa chem SANEPIDUL ,care nu-si suporta vecinii si m-a avertizat ca eu nu trebuie sa vorbesc cu nimeni ca toti sunt nebuni numai ea e zdravana ,care a stricat intrerupatorul la lumina de pe sala ca plateste ea prea mult , care.... multe ,care m-a jignit si mi-a spus ca m-am bagaty in rahat de cd m-am mutat doar pentru ca imi salut vecinii pe care,dupa parerea ei,ar trebui sa nu-i bag in seama .Ei bine,pe sclerozata asta o ignor cat pot pentru a nu ajunge in stare s-o pocnesc.A avut tupeul sa-mi spuna ca n-a bagat-o fi-mea in seama si ca n-a saluat-o iar fi-mea saluta ori de cate ori intra si iese din casa si ca ar trebui sa n-o las cu x si y ca ajunge ca respectivele .Si i le-am taiat scurt ca stiu cum mi-am educat copilul iar dc nu a auzit-o salutand inseamna ca ar trebui sa-si scoata dopurile din urechi. _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
|
res junior
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 8:28 pm Post subject: |
|
|
nicky wrote: | Pai hai sa dau exemple !
Nu suport vulgaritatea si deci oamenii care devin extrem de vulgari vorbind intr-un hal fara de hal ,chiar daca sunt copii de fata sau nu ! [...] |
Inteligenta si violenta sunt invers proportionale , in sensul ca daca una este mai ridicata , cealalta este mai coborata
Asta se poate explica prin faptul ca cei care nu au argumente dau cu pumnul sau bat cu vorba
Cu astfel de indivizi n-are rost sa te pui deoarece au mintea odihnita _________________ asta e ! |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 8:36 am Post subject: |
|
|
Bine spus,Res! _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
|
tjaden junior
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 3:33 pm Post subject: |
|
|
Le dau ignor,asta pana nu ma streseaza direct..atunci le spun exact ce am de spus. |
|
Back to top |
|
|
|