View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:09 pm Post subject: |
|
|
He, he, he
Nu m-am putut abtine! Gresit gagicilor! Eu am o multzime de prejudecati shi mie mi-ati zis ca as fi un bun consilier de imagine...Ce, daca cineva nu accepta apelativele voastre (a se intzelege prin asta modul in care abordati oamenii, adik de sus), gata nu e bun de lider!
Nu aveti intaotdeauna dreptate, parerea mea este ca tocmai, este chiar bun de lider. Si-a spus parerea scurt shi raspicat....shi nu s-a uitat ca e pe terenul vostru, nici macar nu s-a sinchisit sa se poarte "cu manusi"...Ce sa mai ce-i in gusa si-n capusa...
Gata am zis ca va las in pace, nu ma mai bag. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
EvadinJazzonia junior

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:13 pm Post subject: |
|
|
Ia-o domol! razboaiele de imagine sunt extrem de perverse. Nu te grabi sa jubilezi! Noi chiar nu ne jucam, iubito. Un lider ideal este un om lipsit de frustratri. Ori nu e cazul aici. Stii, Aneisse, loviturile informationale se pregatesc in ani. Asemenea un lider in Era Complexitatii. Nu confunda lucrurile. Lasa scoala de tip fabrica sa rugineasca. N-am deschis topicul asta din amuzament. Ne esti draga. Ai putea fi barbat, nu? O sa-ti studiem mesajele din forum. Iubito, noi suntem profesioniste. Deha am trecut aseara pe strada ta.
Aneisse wrote: | He, he, he
Nu m-am putut abtine! Gresit gagicilor! Eu am o multzime de prejudecati shi mie mi-ati zis ca as fi un bun consilier de imagine...Ce, daca cineva nu accepta apelativele voastre (a se intzelege prin asta modul in care abordati oamenii, adik de sus), gata nu e bun de lider!
Nu aveti intaotdeauna dreptate, parerea mea este ca tocmai, este chiar bun de lider. Si-a spus parerea scurt shi raspicat....shi nu s-a uitat ca e pe terenul vostru, nici macar nu s-a sinchisit sa se poarte "cu manusi"...Ce sa mai ce-i in gusa si-n capusa...
Gata am zis ca va las in pace, nu ma mai bag. |
_________________ Timpul Imaginilor este valuritul. |
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |
MaoonadinJazzonia junior

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:21 pm Post subject: cazi in capcane |
|
|
Aneisse, barbate, incearca sa nu mai cazi in capcane. Razboaiele de imagine sunt extrem de complicate.
Pupici de la Maoona!
Aaaa, sunt studenta. Sa nu uiti.
Ma studentesc, iepurasule.
Aneisse wrote: | He, he, he
Gata am zis ca va las in pace, nu ma mai bag. |
|
|
Back to top |
|
 |
ContessinadinJazzonia membru

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:23 pm Post subject: Ai pierdut jocul |
|
|
Gresit raspuns, Aneisse! ce-i cu tine? Aici sunt razboaie de imagine. Nu te dat vulnarabil, Aneisse! Ce te arunci asa in front? Of, ce ti-e si cu barbatii astia, fetelooor!
Aneisse wrote: | Abia astept! |
_________________ Timpul Imaginilor e cu siguranta valurit. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:31 pm Post subject: |
|
|
....asa de complicate incat shi voi putetzi gresi.
Va sunt draga...?
Eh.....oare asta nu e o strategie in politica, din pacate cam grea pt unii, sa castigi simpatia electoratului si apoi....sa incerci (si daca mai shi reusesti chiar ca esti bun!), sa-l impresionezi atingand.....o coarda sensibila? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 2:17 pm Post subject: |
|
|
OK, ladies, va las in pace cu vederile voastre ! Daca asta inseamna consilier de imagine, atunci mai bine raman cu "prejudecatile" mele. Este evident ca avem vederi diferite, ceea ce e OK. Ce ma deranjeaza este faptul ca "eminentzele" voastre nu suporta ca altul sa aiba o alta opinie si considera ca esti "cool" daca esti impertinent. Discutia nu mai are sens ! Bye ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 2:28 pm Post subject: |
|
|
looooooooooolllllll
Tare ma mai distratzi! Conte draga tzi se pare ca sunt barbat sau nu am intzeles eu bine?
Bogdane, nu te supara mey pe ele....renuntzi asa usor? Inseamna ca le dai satisfactzie. Le lasi asa...atotcunoscatoare cum cred ac sunt. Pe mine m-ai contrazis pana in panzele albe. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 2:43 pm Post subject: |
|
|
Anaisse,
Arabii au un proverb, care mi-e tare drag:
"Cine stie si stie ca stie, e intelept, asculta-l !
Cine stie dar nu stie ca stie, e adormit, trezeste-l !
Cine nu stie dar stie ca nu stie, e ignorant, invata-l !
Cine nu stie si nu stie ca nu stie, e prost, ocoleste-l !"
Pe tine te-am contrazis pentru ca, desi avem vederi diferite despre unele subiecte, ne respectam unul pe altul ceea ce e mai mult decat ceea ce pot sa spun despre "o anumita parte" a interlocutorilor care, cu superficialitatea si aerele de vedeta imi aduc aminte mai mult de Laura Andresan (vezi subiectul Scandal sexual ca sa-mi vezi opinia despre ea). Din nefericire pentru mine sunt destul de multi care considera ca, vezi draga Doamne, ei sunt "europeni" daca permit niste insolentze incalificabile la adresa celorlalti. (folosesc sh si tz doar atunci cand exista posibilitatea unor confuzii - n.b.). Nu stiu cine este MB ( o fi vorba despre Mugur Isarescu ?) dar daca acestor doamne/domnisoare din Jazzonnia le "pute" atunci cand sunt contrazise in loc sa-si demonstreze capacitatile de comunicare cu argumente solide, discutia n-are sens ! Liderul de tip nou de care vorbesc este, de regula, un parvenit (vezi Scrisoarea III a lui Eminescu, foarte actuala !), un insolent si un mitocan inconjurant de o puzderie de sicofanti, cu un dispret atavic fata de invatatura (vezi Scrisoarea I) si cu aere de "european". In ciuda unora care califica romanii drept "prosti", poporul nostru a stiut intotdeauna sa sanctioneze astfel de comportamente "dezinhibate" _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 2:47 pm Post subject: |
|
|
Wooaaawww!!!
M-ai lasat fara replica! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 3:03 pm Post subject: |
|
|
Nu a fost in intentia mea sa te sochez dar nici nu pot sta cu bratzele incrucisate atunci cand cineva are un comportament suburban parfumat cu ifose europene.
Acum intelegi citatul meu : "don't mess with me ..." _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 3:12 pm Post subject: |
|
|
He, he, he....pe mine nu ma deranjeaza...stii chestia aia "Apa trece...pietrele raman" sau era "Cainii latra, ursul trece" dar m-au socat, nu vezi ca mai nou li se pare ca sunt barbat?!?  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 3:14 pm Post subject: |
|
|
Pai la cat de multa minte au ... Uite din cauza lor ies bancuri cu femei proaste (bancurile sunt bune, eroinele sunt proaste !) _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
ContessinadinJazzonia membru

|
Posted: Mon Oct 25, 2004 7:00 am Post subject: Re: Nu rezista! |
|
|
N-a rezistat. Are un discurs tipic "patriotard". Sa-l lasam fetelor. Nu e important pntru noi. Astefel de specimene apartin trecutului.
AghatadinJazzonia wrote: | Nu rezista! pare sa aiba o gramada de prejudecati!
 |
_________________ Timpul Imaginilor e cu siguranta valurit. |
|
Back to top |
|
 |
MaoonadinJazzonia junior

|
Posted: Mon Oct 25, 2004 7:01 am Post subject: Re: Nu rezista! |
|
|
Si-a dat arama pe fata! Judecatorul de ocazieeeee! Omul Perfect din Romaniaaaa! El eeeeee!
AghatadinJazzonia wrote: | Nu rezista! pare sa aiba o gramada de prejudecati!
 |
|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|