View previous topic :: View next topic |
Cum esti? |
Familist |
|
50% |
[ 6 ] |
Om de cariera |
|
25% |
[ 3 ] |
Ambele variante de mai sus |
|
25% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 12 |
|
Author |
Message |
adymacsut diamond member
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 1:18 pm Post subject: raspuns |
|
|
Nu pot spune ca nu am fost impresionata dar la modul negativ.In fond preotii sunt purtatori de har si ne dau sfaturi spirituale ! |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
adriana.goran membru
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 12:31 pm Post subject: |
|
|
Primordial pentru mine acum in viata este cariera, cand o sa am o familie banuesc ca raportul se va schimba . _________________ 3host.ro filehosting gratis |
|
Back to top |
|
|
adymacsut diamond member
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 9:31 pm Post subject: |
|
|
Sunt importante amadoua! |
|
Back to top |
|
|
lady diamond member
Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 4:11 pm Post subject: |
|
|
amandoua!!!!
imi doresc cariera , dar si familia mea si copii mei( ai nostri- pt cand voi avea un sot). Toate ca toate , dar viata personala implica in primul rand o familie( reusita-la asta spera toti), si nu vad cu ce ar fi sacrificata "cariera". Cel langa care voi sta trebuie sa inteleaga si sa-mi respecte proifesia cu tot ce implica, cum de altfel si eu i-o voi respecta.
Si copii frumosi si sanatosi.....imi mai doresc _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
|
Miracle gold member
Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 2:46 pm Post subject: |
|
|
In mommetul asta eu sunt axata mai mult pe cariera.. Imi iubesc prietenul dar nu-mi doresc sa fomrmam o familie...inca...Nu mai simt destul de mayura pentru asta. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 4:19 am Post subject: |
|
|
Mult timp ,pentru mine,cel mai important in viata mea a fost copilul,apoi copilul si sotul si daca pentru ei ar trebui sa renunt la orice fel de job si sa sa ma ocup doar de ei,as face-o! Pana acum am incercat sa nu-mi neglijez familia in favoarea "carierei" si niciodata nu-mi voi neglija copilul in favoareai altcuiva sau a altceva! Nu stiu daca m-am exprimat coerent .
Eu lucrez noaptea,cand fiica mea doarme si,chiar daca pentru mine o noapte pierduta inseamna bani pierduti, cand copilul meu a avut nevoie sa dorm cu ea pentru ca a visat urat,ca i-a fost rau sau pentru ca pur si simplu simtea nevoia sa stau cu ea,am facut-o. _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
|
|