View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miracle gold member
Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 1:04 pm Post subject: |
|
|
Nu vorbi de film ca despre o legenda...asta vreau sa-ti spun cand vorbesc despre istoricitatea filmului. Filmul NU E o legenda. Sau nu se vrea a fi o legenda. Cat despre a te uita la un film si a lua din el numai ce te intereseaza si ce vrei tu sa vezi... Inseamna ca ti-a placut si Troia...si Alexander..si toate filmele astea de duzina care s-au facut ca sa zugraveasca o anumita epoca. Cat despre "reproducere ideilor celorlalti".. nu am reprodus ideea.mi-am pus si amrpenta personala. Eu nu am avut rabdare sa ma uit la 300 cap coada...pentru ca in afara de imagine nu-mi transmitea ABSOLUT nimic.Si ai fi surprinsa sa descoperi cati au fost fascinati de modul extravagant de viata al asa zisilor spartani... Dar asta pe mine ma face sa rad. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 12:46 pm Post subject: |
|
|
Juno si Beowulf, ambele atat de proaste ca n-am rezistat mai mult de jumatate de ora sa vad din fiecare. Fiindca venise vorba de Angelina Jolie, mai devreme, da, joaca si in "Beowulf" ceea ce ar fi trebuit sa ma puna in garda in ceea ce priveste "calitatea" filmului. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 12:55 pm Post subject: |
|
|
hay mey...macar recunoaste...avea balcoane mistox in Beowulf...parca un fel de animatie este.
Eu am incercat si filmul, ala cu Christopher Lambert - tot o tampenie _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Miracle gold member
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 12:58 pm Post subject: |
|
|
Juno e unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimul timp. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 1:53 pm Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | hay mey...macar recunoaste...avea balcoane mistox in Beowulf...parca un fel de animatie este. |
Hmmm.... Gia, Alexander, Lara Croft (ambele), Beowulf, tot pe acolo ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 1:55 pm Post subject: |
|
|
In Gia chiar mi-a placut....don' t ask why _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 1:56 pm Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | In Gia chiar mi-a placut....don' t ask why |
Si mie, dar probabil nu din acelasi motiv (Hit; cup C) ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 2:00 pm Post subject: |
|
|
Errrr.... Mi-a placut cum joaca _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Miracle gold member
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 4:28 pm Post subject: |
|
|
Si mie mi-a placut in Gia.Si mi-a placut si filmul. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
|