| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 12:25 am Post subject: |
|
|
| AlexDatig wrote: | As putea reprezenta visul tau, iar tu deja ai inceput sa devii interesata
Poti sa imi spui deja "all" |
Alex bine ai venit. Sper ca nu o sa postezi shi tu linkuri cu destrabalari pe aici. Daca asta a fost intentia...poti sa cauti alt forum ca avem destui pe aici.
Cu ce te ocupi? Sa asum ca e ceva cu dating on line? sau ceva mai dezmatzat?
Pari a fi baiat de treaba, ... sper sa mai stai pe la noi  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 12:39 am Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: | | Go home, Peg. |
Married....with children?
| ValiSS wrote: | Va rog. Nu-i spuneti lui Tuff.
Cori, nu-i asa ca tu n-ai da cu mine de pereti?  |
Vezi ca o sa confunzi populatia pe aici...shi Miracle e Cori ....dar daca nu vrei sa te dau de pereti o sa dau cu tine de altceva....oare ce ti-ar place sa fie? bineinteles dupa ce termina Aneisse cu tine
| lady wrote: | cine vrea sa se razbune pe tine si sa te transforme in poster???  |
Aia o sa fie eu care vrea sa il faca poster
| maybe wrote: | so, oaky, tine aia cinci lei pentru semintze, maine chibitzam  |
Vreau shi eu seminte
| lady wrote: | nu l-ati vazut pe Alex de Russia???  |
Ba da....fugea un caine cu el in coada Scuze, nu m-am putut abtine la faza asta.
Asha...acuma cine urmeaza? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 12:44 am Post subject: |
|
|
Tot eu
Jojo, mi-ai promis un subiect legat de studiile tale. Unde este? cred ca Flora shi Fauna ar fi un loc potrivit pentru asta. O sa te sprijin cu ce pot shi cu ce ma pricep  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
lady diamond member

Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 7:09 am Post subject: |
|
|
buna dimineata!!!
Tuff, nu fii uracioasa ....pe pariu ca mai apare Alex de Russia???  _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 8:11 am Post subject: |
|
|
| tuffgirl wrote: | | maybe wrote: | so, oaky, tine aia cinci lei pentru semintze, maine chibitzam  |
Vreau shi eu seminte | k, ne organizam
| lady wrote: | | ...pe pariu ca mai apare Alex de Russia??? |
il asteptam
so, mneatza itbox  |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 9:59 am Post subject: |
|
|
| tuffgirl wrote: | Tot eu
Jojo, mi-ai promis un subiect legat de studiile tale. Unde este? cred ca Flora shi Fauna ar fi un loc potrivit pentru asta. O sa te sprijin cu ce pot shi cu ce ma pricep  | Multam fain mai am un pic de lucru la el pt ca nu am chef sa folosesc cine stie ce termeni stiintifici pe aici. Iar flora si fauna este un loc potrivit! Multam fain Tuffy
Neatza all  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 10:29 am Post subject: |
|
|
so, s-a semnat un juramant de tacere si nu stiu io?  |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 10:31 am Post subject: |
|
|
Helau Maybe
Dubios...de obicei vinerea nu mai aveam loc pe aici  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 10:42 am Post subject: |
|
|
Eu rup tacerea doar cat s-o zic p-aia cu mneatza, sa ma scuz ca-s veri veri bizi si ca aseara am halit o salata bulgareasca, asa cum am zis. Dar imediat dupa ultima inghititura m-a luat foamea si-am bagat niste gratare cu cartofi si ardei copti. Am pacatuit oare foarte grav, punand la socoteala si-o sticla de vin rosu?  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
Miracle gold member

Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 11:09 am Post subject: |
|
|
Neata.
Am fost aseara la concertul Kumm A fost foarte frumos.Vad ca nu sunteti chiar asa de activi in dimineata asta. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
| Back to top |
|
 |
lady diamond member

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 11:11 am Post subject: |
|
|
spor sa ai , la ce lucrezi.....salata bulgareasca e buna...mie imi place  _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 11:12 am Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: | Eu rup tacerea doar cat s-o zic p-aia cu mneatza, sa ma scuz ca-s veri veri bizi si ca aseara am halit o salata bulgareasca, asa cum am zis. Dar imediat dupa ultima inghititura m-a luat foamea si-am bagat niste gratare cu cartofi si ardei copti. Am pacatuit oare foarte grav, punand la socoteala si-o sticla de vin rosu?  |
Depinde numai de ce ai facut dupa masa. Daca ai comis rele atunci arunca pe seama vinului tot daca totul a fost ok atunci in mod clar vinul rosu merge de minune cu salata bulgareasca. Hai ca mi-ai facut pofta de bulgaroaica si mie imi tzatzaie coorul pt inca doua ore de acum.
salutare fetele! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
lady diamond member

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 11:16 am Post subject: |
|
|
salata bulgareasca cu vin rosu???...... ...bleahhhhh  _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 11:40 am Post subject: |
|
|
ma! ce e aici? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
Miracle gold member

Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 11:42 am Post subject: |
|
|
conversatie intr-o zi speciala. 29 februarie...numai peste 4 ani o sa mai fie...deci tot e ceva. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|