View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lady diamond member
Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 11:25 am Post subject: |
|
|
Joly vii cu mine?? , merg sa-mi cumpar pantaloni....!!!! _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 12:04 pm Post subject: |
|
|
Cand? _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Miracle gold member
Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 12:05 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Revenind la subiectul cu moda si cu fitzele...
Miracle, ti-am vazut fotografia...Esti fitzoasa...cum naiba sa nu le ei apararea...Norocul tau ca esti si inteligenta zi aici...jos palaria in fatza ta.
! |
Nu crezi ca vorbesti in necunostina de cauza?Eu nu le-am luat apararea deloc.Am zis clar ca fiecare om isi merita soarta. Mie mi-e indiferent cum se imbraca oamenii atata timp cat ei se simt bine cu ei insisi. Daca tu dintr-o fotografie iti dai seama de gradul de fite ale unei persoane...jos palaria si in fata ta...esti un psiholog innascut.
Cat despre partea cu semnatura mea...stiam de ceva timp ca e gresita..pur si simplu mi-e lene sa o schimb.Nu prefer niciun fel de greseala..Dar eu ma refeream mai mult la cele de ortografie pentru ca acolo se vede gradul de culturalitate a unei persoane..coroborat si cu continutul, fireste. Grselile de scriere sunt neatentii...Bineinteles greseli si ele...Mie parca totusi imi place ca lipseste un "a" acolo.Da mult mai mult sens mesajului _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 2:03 pm Post subject: |
|
|
Ok, rectific, nu sesti fitzoasa esti doar sigura pe tine, iti place sa critici , esti mereu impotriva curentului si-ti place sa te impui...asta nu se vede in poza _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
Miracle gold member
Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 2:19 pm Post subject: |
|
|
Sa stii ca-mi hranesti orgoliul nesatul.Si asta naste mosntri..adica somnul ratiunii adormit de prea mult orgoliu. S-ar putea sa glumesc acum.Nu sunt sigura.. Si poza aia poate expriuma fite...pentru ca eram pierduta undeva atunci.Poza mi se facuse fara sa-mi dau seama.Cred ca sunt mai mult o persoana boema.Dar nu e vorba de mine...aici..E vorba de fite...moda...chestii din astea.
Concluzia ar fi ca oi fi si eu la moda... _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
|