| View previous topic :: View next topic   | 

| Author | 
		Message | 

lady diamond member

Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
  | 

Posted: Mon Feb 25, 2008 11:25 am    Post subject:  | 
				     | 

| 

Joly vii cu mine?? , merg sa-mi cumpar pantaloni....!!!!   _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

Reclama

| 

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie | 
				    | 

| 

| 
 | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
  | 

Posted: Mon Feb 25, 2008 12:04 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

Cand?   _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

Miracle gold member

Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
  | 

Posted: Mon Feb 25, 2008 12:05 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| Aneisse wrote: | 	 		  Revenind la subiectul cu moda si cu fitzele...

Miracle, ti-am vazut fotografia...Esti fitzoasa...cum naiba sa nu le ei apararea...Norocul tau ca esti si inteligenta zi aici...jos palaria in fatza ta.

! | 	  

Nu crezi ca vorbesti in necunostina de cauza?Eu nu le-am luat apararea deloc.Am zis clar ca fiecare om isi merita soarta. Mie mi-e indiferent cum se imbraca oamenii atata timp cat ei se simt bine cu ei insisi. Daca tu dintr-o fotografie iti dai seama de gradul de fite ale unei persoane...jos palaria si in fata ta...esti un psiholog innascut.

Cat despre partea cu semnatura mea...stiam de ceva timp ca e gresita..pur si simplu mi-e lene sa o schimb.Nu prefer niciun fel de greseala..Dar eu ma refeream mai mult la cele de ortografie pentru ca acolo se vede gradul de culturalitate a unei persoane..coroborat si cu continutul, fireste. Grselile de scriere sunt neatentii...Bineinteles greseli si ele...Mie parca totusi imi place ca lipseste un "a" acolo.Da mult mai mult sens mesajului    _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.

Ma am la mana. | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

Aneisse 100% unknown species

| 

Posted: Mon Feb 25, 2008 2:03 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

Ok, rectific, nu sesti fitzoasa esti doar sigura pe tine, iti place sa critici , esti mereu impotriva curentului si-ti place sa te impui...asta nu se vede in poza     _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!!  ))

http://theoldjukebox.blogspot.com/ | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

Miracle gold member

Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
  | 

Posted: Mon Feb 25, 2008 2:19 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

Sa stii ca-mi hranesti orgoliul nesatul.Si asta naste mosntri..adica somnul ratiunii adormit de prea mult orgoliu. S-ar putea sa glumesc acum.Nu sunt sigura.. Si poza aia poate expriuma fite...pentru ca eram pierduta undeva atunci.Poza mi se facuse fara sa-mi dau seama.Cred ca sunt mai mult o persoana boema.Dar nu e vorba de mine...aici..E vorba de fite...moda...chestii din astea.

Concluzia ar fi ca oi fi si eu la moda...    _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.

Ma am la mana. | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

|