tuffgirl can't touch this
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 1:00 am Post subject: FYI |
|
|
Un stiky temporar:
Pentru ca respectam membrii forumului, vreau sa va spun la toti cu cine ati avut de a face in ultimele zile , in absenta mea.
Stimata "doamna" elena sahlean e aceiashi persoana cu "dommul"TEPUITUL....se pare ca sufera de multiple personalitati si ca rezultat o sa primeasca BAN
Dovada:
IP address for this post
host81-129-179-119.range81-129.btcentralplus.com
Users posting from this IP address
TZEPUITUL [ 9 Posts ] Search
elena sahlean [ 3 Posts ]
IP-ul nu minte
Aceasta persoana nu merita luata in considerare, ca urmare posturile vor fi sterse.
O a treia persona, Onix, pare sa aibe legatura cu mai sus numita el/ea.
JJ imi cer scuze pentru ca ai fost supusa la un comportament lipsit de clasa al unora care au crezut ca e amuzant sa intre pe forum shi sa creeze "valuri" Iti multumesc pentru ca ai dat dovada de maturitate pentru ca nu ai raspuns in aceiasi maniera.
Aneisse, jos palaria, ai nimerit-o pe cucoana din prima, asta sa iti spuna ca trebuie sa crezi in instinctul tau.
ValiSS la fel, scuze pentru ca ai fost atacat de cineva care la ora actuala nu are nici un dram de credibilitate pe acest forum de asemenea, lipsa bunului simt al acestor persoane lasa sa ne intrebam despre moralitatea lor.
Celorlati care ai intrat shi ai fost expusi acestor iesiri, imi cer scuze. Va promit ca Marius o sa intre shi o sa puna capat acestor postari/persoane.
Cu acesta ocazie, pentru ca aceste plangeri/laude a anumitor localitati sau pensiuni au fost facute de aceiasi persona, am crezut de cuviintza sa le sterg pentru ca au devenit invalide o data ce au fost descoperite ca false.
Aviz amatorilor! _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|