View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TZEPUITUL junior
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:17 pm Post subject: FERITI-VA DE CASA IOANA DIN COMANESTI BUCOVINA |
|
|
Am crezut ca voi fi singurul tepuit de revelion la o pensiune din Bucovina.
Sa va povestesc. In luna ostombrie 2007 mai multi prieteni hotaram sa ramanem in tara si sa petrecem revelionul in Bucovina. Am primit mai multe oferte, cea mai buna oferta ni s-a parut pensiunea CASA IOANA. Am luat legatura cu proprietarul, PCRETU NICULAE, care m-a aburit ca are conditii de cazare, hrana si distractie ce n-am mai vazut, fapt pentru care am "batut palma". Am platit un aconto de 50000 Ron, pentru 8 camere duble.
Ajunsi in data de 28.12. la pensiune, constatam cu surprindere ca ceea ce ni s-a promis cu atata patos, nu exista si pe teren. 8 camere nu au televizor in fiecare camera, nu mai vorbim de locuri de parcare pentru 10 masini, loc de joaca pentru copi, gratar, terasa sau ce mai vedeti dumneavoastra pe pictogramele de pe sit-ul pensiunii. CAM ASA ARATA O PENSIUNE DE TREI MARGARETE IN SUCEAVA. Tare mult mi-as dori sa aflu cum a obtinut aceasta clasificare. Peste noapte in camere nu au fost mai mult de 14 grade, fapt ce a determinat ca a doua zi sa-i cerem bani inapoi si sa plecam. Sigur ca nu a vrut sa ne dea bani invocand o mie de motive, dar am incheiat un angajament de plata si-l vom da in judecata.
De atunci nu mai raspunde la telefon, mai mult mult a desfiintat numarul. Va puteti convinge si voi.... are numarul trecut pe sit.
A fost ultima vacanta pe care am facut-o in Romania. Nu doresc sa generalizez ... dar personal am luat numai TEPE!!!!
FERITI-VA DE PENSIUNEA CASA IOANA DIN COMANESTI BUCOVINA |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
TZEPUITUL junior
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:35 pm Post subject: |
|
|
BUCOVINAAAA E NASPA
....CE ATATA BUCOVINA
AU SI EI CATEVA BISERICII SI GATA E FAIN
EU AM FOST LA MULTE PENSIUNII ACOOOLOOO SI E FF NASPA
DE FF MULTE ORI NU AM AVUT APA CALDA
CASA IOANA E UNA DINTRE ELE ..
MA BUCUR CA FRATELE MEU TEPUITUL A AVUT ACEIASI EXPERIENTA |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
|
Back to top |
|
|
TZEPUITUL junior
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:41 pm Post subject: |
|
|
da cine esti u sa te bagi in seama la mine ?
ai probleme cu ciclul? |
|
Back to top |
|
|
TZEPUITUL junior
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:42 pm Post subject: |
|
|
jojo ....ce nume usuratic ...parca team vazut la coltul strazziiiii aseara |
|
Back to top |
|
|
TZEPUITUL junior
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:46 pm Post subject: |
|
|
JOJO DE LA COLTUL STRAZIII SPUNE SI ALTFEL CE ITI E RUSINE.....?
ASEARA NU ITI ERA RUSINEEE |
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:34 pm Post subject: |
|
|
TZEPUITUL wrote: | JOJO DE LA COLTUL STRAZIII SPUNE SI ALTFEL CE ITI E RUSINE.....?
Buey mai lasa-ne ca nici tu nu esti intr-ale tale. Ai patit doua chestii identice la doua pensiuni diferite? Ma faci sa cred ca doamna profesoara cumofichemand-o avea dreptate intr-un topic anterior...Mmmm. Deci stati linistiti...oricum n-o sa calcam la nici una din pensiunile la care faceti voi reclama si anti-reclama si asta tocmai din cauza a ce faceti. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:35 pm Post subject: |
|
|
TZEPUITUL wrote: | JOJO DE LA COLTUL STRAZIII SPUNE SI ALTFEL CE ITI E RUSINE.....?
Si te sfatuiesc sa nu mai calci pe forumul asta daca nu stii ce-i aia respect!
Hai pa sau...mori! ...asta ca sa citez pe cineva. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
|