View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pisoaia silver member
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 1:09 pm Post subject: |
|
|
Avand in vedere ca sambata seara am facut un egal cu Bulgaria, dupa ce am condus pana in minutul 80 cu 2-0 si ne-am trezit in minutul 82 cu doua goluri luate, eu zic ca o sa avem sanse numai daca se mai maturizeaza echipa un piculetz.
Nu e vb neaparat de faptul ca nu joaca bine... Ca toti au talent, ci, din contra, trebuie sa invetze sa lucreze ca o echipa shi sa realizeze ca nu sunt ei cei mai tari.
Primul pas l-au facut... Aseara au castigat |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 11:13 pm Post subject: |
|
|
Sal pisy
Nu am vazut meciul, dar important nu este cat de frumos sau de urat au jucat ai nostrii, ci faptul ca au castigat:P asa ca Hai Romania! _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
pisoaia silver member
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 8:30 am Post subject: |
|
|
Da mai, au castigat, faza e ca daca jucau cu altcineva nu reuseau ei sa plece cu 3 puncte. Nu spun ca nu avem `cu ce`, spun ca trebuie sa invetze sa joace unul cu altul, si sa mai lase din impresii pe la echipele de club
Sa vedem ce fac in urmatorul meci |
|
Back to top |
|
|
tudoriona silver member
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:01 pm Post subject: |
|
|
Acum vine meciul cu Olanda !!!
Sa vedem ce vor face jucatorii nostri !!! _________________ iambia |
|
Back to top |
|
|
football.fanatic08 Primul post
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 9:21 pm Post subject: |
|
|
Va salut,
Vine Euro 2008 si yo impreuna cu cativa prieteni ne gandeam la o mica vacanta care sa ne permita in acelasi timp sa si sustinem Romania sa ne si distram. Mai cautam lume care sa vina cu noi ca sa sustinem tricolorii si sa rupem gura "favoritilor"!
Cautand pe net am gasit o chestie... www.euro2008fancamp.com
E un loc situat undeva intre Zurich si Berne am inteles, unde se pot vedea meciurile.
E pe langa un lac sau ceva de genul asta si sunt o gramada de chestii de facut acolo printre care meciurile transmise LIVE pe un ecran imens si campionate de fotbal.
Bafta! |
|
Back to top |
|
|
|