| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Nov 10, 2007 10:11 pm Post subject: |
|
|
Multzam Selen as incerca numai ca astia de aici nu prea au auzit e de cafea de cicoare
Ciudat, pe vremea lu nea Ceasca nimeni nu se atingea de cicoare, tota lumea era pe nessuri sau cafea, acu ca nu ne-o mai baga nimeni pe gat suntem cu cicoarea in fapta  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 12:57 pm Post subject: |
|
|
| tuffgirl wrote: |
Ciudat, pe vremea lu nea Ceasca nimeni nu se atingea de cicoare, tota lumea era pe nessuri sau cafea, acu ca nu ne-o mai baga nimeni pe gat suntem cu cicoarea in fapta  | in tandem cu SOIA
ni se serveste uneori, la intalniri vegetariene , o mancare ciudata, care arata de parca ai mai mancat-o odata, si care trebuie sa aibe gust de tocanita de ciuperci, ori alteori chiar de.... pui, ca sa afli (trebuie doi de "i" aci? ) ca de fapt e... vesnica, sanatoasa, indicata... soia... errrr
jos surogatele
si-acuma ON: salut itbox, mai traiti?  |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:06 pm Post subject: |
|
|
| maybe wrote: | | tuffgirl wrote: |
Ciudat, pe vremea lu nea Ceasca nimeni nu se atingea de cicoare, tota lumea era pe nessuri sau cafea, acu ca nu ne-o mai baga nimeni pe gat suntem cu cicoarea in fapta  | in tandem cu SOIA
ni se serveste uneori, la intalniri vegetariene , o mancare ciudata, care arata de parca ai mai mancat-o odata, si care trebuie sa aibe gust de tocanita de ciuperci, ori alteori chiar de.... pui, ca sa afli (trebuie doi de "i" aci? ) ca de fapt e... vesnica, sanatoasa, indicata... soia... errrr
jos surogatele
|
Traiasca E urile a? Maybe draga mea de ce nu mi-ai spus ca esti vegetariana?? am eu o reteta de soia sa te lingi pe dejte si nu alta
| maybe wrote: | | si-acuma ON: salut itbox, mai traiti? |
Eu una dap...din pacate!
Neatza lumeee!!  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:10 pm Post subject: |
|
|
| neata si tie |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:19 pm Post subject: |
|
|
Inca unul matinal... Deci consider ca m-am trezit chiar bine  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:20 pm Post subject: |
|
|
...ma simt nevoie sa imi cer scuze ca am cazut din pat!
tu din ce motiv te-ai trezit ? |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:22 pm Post subject: |
|
|
| mariusc wrote: | ...ma simt nevoie sa imi cer scuze ca am cazut din pat!
tu din ce motiv te-ai trezit ? |
Mi-am pus ceasul sa sune si blestematul a facut asa cum i s-a spus ...numai cand trebuie sa sune nu suna  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:24 pm Post subject: |
|
|
e rebel ? ... nu te-ai ocupat suficient de educatia lui ..  |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:26 pm Post subject: |
|
|
| ca o paranteza.... ce de useri noi! ( "noi" din punctul meu de vedere care n-am mai postat din 1900 toamna P ) |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:28 pm Post subject: |
|
|
| mariusc wrote: | e rebel ? ... nu te-ai ocupat suficient de educatia lui ..  |
Uite promit sincer sa fac un upgrade la ceasul cu cuc ! stai numai sa-mi notez pe ''to do list''  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:30 pm Post subject: |
|
|
| mariusc wrote: | | ca o paranteza.... ce de useri noi! ( "noi" din punctul meu de vedere care n-am mai postat din 1900 toamna P ) | e ok, cel putin pentru ei esti si tuh la fel de...nou, o sa va intelegeti  |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:31 pm Post subject: |
|
|
| cred ca am aflat raspunsul dilemei tale...io zic ca acel upgrade ar trebui sa fie o CUCA ... poate devine si el mai ascultator, ca orice alt animal pana da de o EA !!! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:32 pm Post subject: |
|
|
Aham deci sa-i iau partenera??
Cred ca am sa ma trezesc cu fata la cearsaf zilnic...nu-mi ajunge unul ragusit mai imi trebuie si o gaita  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:33 pm Post subject: |
|
|
| mariusc wrote: | | cred ca am aflat raspunsul dilemei tale...io zic ca acel upgrade ar trebui sa fie o CUCA ... poate devine si el mai ascultator, ca orice alt animal pana da de o EA !!! | sau mai degraba n-o sa-i mai auda pe niciunul, pana la... primavara  |
|
| Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:36 pm Post subject: |
|
|
| maybe wrote: | | mariusc wrote: | | cred ca am aflat raspunsul dilemei tale...io zic ca acel upgrade ar trebui sa fie o CUCA ... poate devine si el mai ascultator, ca orice alt animal pana da de o EA !!! | sau mai degraba n-o sa-i mai auda pe niciunul, pana la... primavara  |
mmm..dar daca la primavara, pe langa cuci, mai ies din hibernare si ursii ? nu stiu cat de placut ar fi sa fi trezit de un cuplu de ursi  |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|