View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nemo Big Diamond
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:10 am Post subject: |
|
|
Daca stati impreuna de mai multa vreme,nici nu mai realizeaza chestia asta,i se pare normal sa va casatoriti... _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:13 am Post subject: |
|
|
Pai stam impreuna numai de vreo 6 luni shi eu inca mai am apartamentul meu din Manhattan. Cred eu ce el e fudul shi crede ca e gata treaba, vreau nu vreau ma marit cu el. Ce tupeu domle! _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:18 am Post subject: |
|
|
Pai pui piciorul in prag si ii spui asa:
ba nene...nu ai uitat ceva esential??
Iar el va face probabil o mutra gen: Tu atunci zbam una dupa ceafa, apoi se va mai gandi un pic...va mai ridica ochii precum un catzelus care a facut ceva rau dar nu stie ce, tu ii mai dai una dupa ceafa(asa ca intre iubiti) si daca tot nu se prinde ii spui : In genunchi mey acesta si cere-ma cum trebuie!
Si dupa aia inmultesti palmele pe care le-ai dat cu 100 si il poopi de atatea ori
Zic si io!! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:23 am Post subject: |
|
|
Prea mult de lucru... cred ca astept pana ajungem la biserica shi il las sa astepte la altar shi ma pun shi eu prin vreo strana sau cum ii zice shi stau sa vad ce o sa faca _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:24 am Post subject: |
|
|
Eu as spune intentionat nu cand m-ar intreba popa...asa vezi si reactia invitatilor! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:29 am Post subject: |
|
|
_________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:31 am Post subject: |
|
|
Iti dai seama ca io nu ma mai marit in veci daca citeste cineva pe aici
Asa ca.... sa ai parte numai de bine si casa de piatra... chiar daca te cere sau nu il iei cu forta _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:41 am Post subject: |
|
|
pai pe aici nu se prea fac case de piatra... mai mult de hartie creponata. Ii dau un shut in c00r. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:45 am Post subject: |
|
|
iar imi bubuie mintea
parca o si vad pe Tuff cu poalele rochiei in maini... rochia un pic ridicata...mooooama ce picioare ...asa... si pe el in 4 labe si Tuff bam un shut in coor ... ginerica inainteaza si tot asa...si asta pe covorul rosu din biserica _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:52 am Post subject: |
|
|
O sa port sandale cu toc ascultit. Deja le-am cumparat shi daca tot nu o sa ma marit, o sa le port la vara (sunt multifunctionale) _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:53 am Post subject: |
|
|
Ma io ma gandesc sa-mi cumpar si rochie multifunctionala just in case!!
Eh....dar sa nu intelegi ca m-a cerut cineva...deocamdata suntem numai in tratative...facem sau nu contract prenuptial _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:59 am Post subject: |
|
|
Pai contract .... nu prea am chef , pe langa asta daca nu merge treaba nu vreau nimic.... doar liniste. Treburile astea cu impartitul averilor ma lasa rece. Daca e asha de rau ca trebuie sa ma despart, atunci cu cat ma scap de el mai repede cu atat mai bine.
Auzi la mine shi inca nici nu m-a cerut de nevasta _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
|