View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
adymacsut diamond member
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 10:49 pm Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
zoloft Primul post
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 12:56 pm Post subject: FUGITI de J`Info Tour |
|
|
Pai sa va zic si eu ce am patit cu JEGOSII de la J'info Tours
In primul rand ca au fost fooooarte amabili cand m-am dus sa contractez un sejur in Antalya - kemer.
Desi habar n-aveau despre hotel, plaja, etc, ...am trecut cu vederea tinand cont ca m-am informat cat am putut pe internet.
Ei la intrebarile mele despree servicii incluse si capacitate / fel plaja...ridicau din umeri sau ziceau ca e bine..
cand ii intrebam concret : este nisip ? DA, este de aia ? . da..este de ailalta ? DA.
Eu stiam ca nu sunt toate DA, dar am pus aceste raspunsuri pe seama IDIOATELOR care lucreaza acolo. De luat in vacanta la mare erau BUNE dar de dat un minim de informatii erau VARZA
Bun..am platit...si am intrebat cand sa vin dupa bilete...cica ne anuntza ei in saptamana plecarii
Am asteptat, am asteptat, ...treb sa plecam vineri la 16-18. Nici un telefon.
Ii sun eu miercuri. Raspunsul ...domle..nu m ai plecati la 16 ...plecam la 10. Bine domle cand imi spuneati ? Pai nu v-am sunat ? Ne pare rau
Cand sa vin dupa vouchere ? Maine dimineata.
Ei bine, ma duc joi pe la 10...cand ma vede, se uita in bilet...se uita...se uita pe calculator...domle...e o problema Nu mai plecati vineri ..plecati SAMBATA la 16. ceva scandal...dar ei se uitau pasiv la mine de parca era o zi normala...si cred ca si asa era.
Imi da voucherul....imi da biletul de avion de dus...pe ala de intors CICA il i-au din Antalya. Ma ati innebunit ???????? Cum adica il i-au de acolo ? daca nu mi-l da ? si daca aia nu inteleg decat TURCA. ???? .ceea ce cam asa si era
Pai bine...va dam atunci acuma....si am stat 1 ora ca sa-mi dea bilet.
Prostia mea ca nu m-am uitat pe bilet: MI_AU DAT CU ESCALA PRIN ISTAMBUL
Adica plecam la 10 din Antalya treceam prin Istambul...stateam in aeroport vreo 6 ore si ajungeam in Otopeni pe la 20.
Am vazut abia acasa...am sunat, am facut scandal..nici o problema...totul e corect...Noi ne-am angajat sa va oferim transportul...asta e. !!!!
Am injurat si am plecat in Antalya.
Pe langa faptul ca un hotel de 4 stele Bona Dea era de fapt de 3 stele...dar asta nu era vina lor nuuuuuuuuuu ca ei mi-au explicat despre hotel de n-au mai putut.....dar sa zicem ca ma puteam interesa si eu pe net...ca de aia sunt agentiile turistice..SA-TI TREAGA TZEAPA...m-am cazat...pana la urma a fost OK.
Plin de rusi si rusoaice..unele singure si....dornice
La intoarcere...am intrebat in dreapta in stanga...nici un roman...cu care venisem nu mai pleca cu escala....TOTI aveau bilete la un avion mai tarziu cu 4 ore...adica mai prindeau o plaja...si o rusoaica...si zburau direct...si ajungeau si mai devreme in tara decat mine. Iar eu a treb sa ma scol la 7 sa mananc ceva si sa ma duca la aeroport...singur.
Un sfat: FERITI-VA DE J`INFO TOURS CA DE DRACU dupa ce ca sunt handicapatzi mai sunt si jegosi pana peste masura.
daca nu ma credeti cautati pe net si alte pareri |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 2:57 pm Post subject: |
|
|
atatea povesti si totusi aia nu fac nimic? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Coralia membru
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 12:15 pm Post subject: |
|
|
Cred ca au pile mari pe undeva. _________________
|
|
Back to top |
|
|
Aylin membru
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 12:32 pm Post subject: |
|
|
Si mai sunt si mai scumpi pe deasupra astia de la J'info tour!
Eu cu ei n-am fost nicaieri ... am fost cu Omnia, cu Paralela 45 si cu Calibra si in mare am fost multumita.
Bine, chestii din alea cu ratacit putin drumul, cerut niste banuti in plus .. astea s-au intamplat, dar nu la modul grav. |
|
Back to top |
|
|
esteban32 Primul post
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 8:10 am Post subject: Jinfo - ordinari, mincinosi, nemernici |
|
|
salut!
am trait si eu vara asta o experienta traumatizanta cu imputitii de la jinfo; voi reveni cu detalii... |
|
Back to top |
|
|
|