View previous topic :: View next topic |
Cine credeti ca va castiga campionatul mondial de motociclism viteza din 2006? |
Nicky Hayden |
|
0% |
[ 0 ] |
Valentino Rossi |
|
50% |
[ 1 ] |
Daniel Pedrosa |
|
50% |
[ 1 ] |
Marco Melandri |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 2 |
|
Author |
Message |
satine silver member
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 9:35 am Post subject: Moto GP |
|
|
Poate puteam sa discutam asta si la subiectul "Motociclism", dar m-am gandit sa fac si un poll si mi s-a parut ca subiectul acela a fost deschis mai mult ca sa se discute despre motociclismul din Romania, ceea ce pe mine chiar nu ma intereseaza . Vorbiti ce vreti despre Moto GP aici, chiar vreau sa vad ce parere aveti despre ce se mai intampla in "lumea motociclismului".
Cat despre poll, vreau sa stiu cine credeti voi ca va castiga campionatul mondial de la clasa regina. O sa-i pun doar pe primii 4 din clasamentul general pentru ca nu cred ca are rost sa pun mai multi avand in vedere cat de putin mai e pana se termina campionatul...
Eu sunt o maaaare fana Valentino Rossi si sper din tot sufletul sa castige. Nu-mi place Nicky Hayden, chiar deloc, dar cred ca am ajuns sa-l "urasc" atat pentru ca e rivalul direct al lui Valentino in momentul asta... Sper sa nu se supere fanii lui Nicky pe mine (nu vreau sa ma iau la cearta cu nimeni ) si nu am nimic cu parerile celorlalti...), dar cred ca Valentino e mai bun si are sanse la titlul mondial si anul asta. Dar vreau sa vad ce credeti si voi...
Deci, abia astept parerile voastre... _________________ Imi place sa ma distrez online jucand jocuri noi gratuite impreuna cu alti jucatori. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 5:48 pm Post subject: |
|
|
Ei ei... fan Rossi a??
Imi pare mie sau anul asta o cam ia pe cocoasa de la Stoner??
Sa nu dai te rog.... nu am spus cu rautate!
Eu rareori urmaresc GP si asta pt ca am fost si voi ramane mereu fan Max Biaggi - iar de cand a schimbat ''clasa'' , motoGp imi pare plictisitor. _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
talib Big Diamond
Joined: 20 Feb 2007 Posts: 1617 Location: behind those empty walls
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 8:10 pm Post subject: |
|
|
pai anu trecut a castiga pedrosa parca si anu asta sigur va castiga stoner, ia cam trecut timpu lu rossi sapte titluri ii ajung. _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 8:21 pm Post subject: |
|
|
Ei... ce e al lui e al lui.... a facut cateva curse superbe anul asta. Inca se vede ca este un mare campion... nu pot nega asta...
Ca sa nu ma injure Satine.... eu tin cu Robi Muresan la 125 cc Na! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
satine silver member
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 8:59 pm Post subject: |
|
|
Anu' trecut a castigat hayden Si anu' asta, da, stoner e pe primul loc in clasament, dar eu am incredere in vale:D
Nu te bat, nu te bat . Si eu tin cu Robert de la 125cc _________________ Imi place sa ma distrez online jucand jocuri noi gratuite impreuna cu alti jucatori. |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 9:55 pm Post subject: |
|
|
Batalia dintre Rossi si Stoner este sarea si pierul clasei...
dar nici Pedrosa nu este de ignorat.
_________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
satine silver member
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:40 am Post subject: |
|
|
Pedrosa acum a inceput sa se "dezmorteasca" _________________ Imi place sa ma distrez online jucand jocuri noi gratuite impreuna cu alti jucatori. |
|
Back to top |
|
|
talib Big Diamond
Joined: 20 Feb 2007 Posts: 1617 Location: behind those empty walls
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 9:47 pm Post subject: |
|
|
eee... v-am spus eu ca stoner va fi campion... da voi nu, ba ca isi revine rossi, ba ca sa dezmortit pedrosa. Adevarul e ca are motocicleta buna si nimeni nu il bate in linie dreapta. _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! |
|
Back to top |
|
|
|