View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
selen diamond member
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 8:40 pm Post subject: |
|
|
la sectiunea despre cunoasterea userilor intre ei ar merge sa se faca o "curatenie".adik sa fie deschise topicuri cu fiecare user activ in care cel in cauza sa isi faca o descriere si ceilalti sa isi spuna parerea despre acel user. ce parere aveti? |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 12:37 am Post subject: |
|
|
selen wrote: | la sectiunea despre cunoasterea userilor intre ei ar merge sa se faca o "curatenie".adik sa fie deschise topicuri cu fiecare user activ in care cel in cauza sa isi faca o descriere si ceilalti sa isi spuna parerea despre acel user. ce parere aveti? |
nop _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:27 am Post subject: |
|
|
sweety, ce ti-a trecut tie prin mintea ta cand ai postat aici ?
sau mai bine zis, ti-a trecut ceva?
aparent.... esti emtpy spaces. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:22 pm Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: | sweety, ce ti-a trecut tie prin mintea ta cand ai postat aici ?
aparent.... esti emtpy spaces. |
stiu exact la ce s-a referit si pur si simplu am zis nu ! a se citi nu sunt deacort !
ma intreb tu ce vrei de la mine ? nu tii la umorul meu ata e ! _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:25 pm Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: | sweety, ce ti-a trecut tie prin mintea ta cand ai postat aici ?
aparent.... esti emtpy spaces. |
stiu exact la ce s-a referit si pur si simplu am zis nu ! a se citi nu sunt deacort !
ma intreb tu ce vrei de la mine ? nu tii la umorul meu ata e ! ce argument ai tu ca sunt empty space ? ca nu am chef sa imi expun viata sexuala pe forum? asta ma face frustrata? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 9:22 pm Post subject: |
|
|
dar de ce nu esti de acord? |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 11:39 pm Post subject: |
|
|
selen
Ceea ce ai propus tu se numeste "New Topic" si pt asta nu se apeleaza la Sectiunea Propuneri, ci se creeaza topicul la sectiunea potrivita
Din moment ce repsecti regulamentul forumului, esti libera sa creezi orice topicuri crezi ca pot fi interesante
Chiar te invitam!
sweety,
Daca pana acum nu ai fost fustrata, ...acum insa, cand incepi sa dai reply, lasi o imagine fustranta!
Data viitoare, cand te declari impotriva unei propuneri, pt a nu se interpreta, lasa si o explicatie
selen si sweety , acum dupa ce v-ati dat cu parerile, .... daca aveti intentia sa dezvoltati altceva din aceasta propunere, mergeti va rugam la sectiuena Offtopic
Va multumim |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 3:48 pm Post subject: |
|
|
selen wrote: | dar de ce nu esti de acord? |
pt ca se va crea un offtopic la greu , poti sa cunosti parerea celorlalti si fara a avea topic personal _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 3:53 pm Post subject: |
|
|
selen wrote: | la sectiunea despre cunoasterea userilor intre ei ar merge sa se faca o "curatenie".adik sa fie deschise topicuri cu fiecare user activ in care cel in cauza sa isi faca o descriere si ceilalti sa isi spuna parerea despre acel user. ce parere aveti? | mai degraba sa fie intrebat de catre ceilalti cine stie ce (in limite....acceptabile, desigur, pana la granita.... spatiului personal )
mda, ne mai putem gandi, micutzo |
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 10:10 pm Post subject: |
|
|
maybe wrote: | selen wrote: | la sectiunea despre cunoasterea userilor intre ei ar merge sa se faca o "curatenie".adik sa fie deschise topicuri cu fiecare user activ in care cel in cauza sa isi faca o descriere si ceilalti sa isi spuna parerea despre acel user. ce parere aveti? | mai degraba sa fie intrebat de catre ceilalti cine stie ce (in limite....acceptabile, desigur, pana la granita.... spatiului personal )
mda, ne mai putem gandi, micutzo |
sunt de acord....dar totusi parca aveti o reticenta...nu stiu ce imi da parerea asta... nu sunteti curiosi ce parere au ceilalti despre tine?sau sa ti se spuna la multi ani intr-un topic special....acolo poti publica cate poze vrei cu tine..e un fel de pagina a ta...proprie si personala... asa a fost si pe alte forumuri unde am mai postat...si a fost super fain....parerea mea.... voi faceti ce vreti... doar o opinie a mea |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 6:32 am Post subject: |
|
|
so, START
marius a spus deja, ai libertatea sa creezi topicuri noi
sa te vedem/cetim |
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 3:26 pm Post subject: |
|
|
maybe wrote: | so, START
marius a spus deja, ai libertatea sa creezi topicuri noi
sa te vedem/cetim |
mai degraba sa faca gazda topicurile... ...asa cred ca ar fi mai bine... my opinion |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:51 am Post subject: |
|
|
selen si io am avut la un mom dat tendinta asta de "plagiatura" cu jocul ala cu "ceva despre cel de sus", dar in final mi-am dat seama ca e naspha , ITBOX -ul trebe sa ramana ceva origininal si unic nu o plagiatura! Din cauza asta inca mai intru si inca imi place forumul , pt originalitate! Asta e concluzia la care am ajuns ! De aia nu sunt deacort cu ideea ta! _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:30 pm Post subject: |
|
|
ok...mai asteptam pareri, sa se faca o decizie finala |
|
Back to top |
|
|
talib Big Diamond
Joined: 20 Feb 2007 Posts: 1617 Location: behind those empty walls
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 8:45 pm Post subject: |
|
|
mai da voi ati calatorit mult printre forumuri, nu gluma _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |