View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ValiSS Nenea` Rau
|
Posted: Fri May 04, 2007 9:48 am Post subject: Angajez inginera |
|
|
Hop si eu cu un anunt. Am nevoie de o inginera (preferabil in domeniul mecanic; merge si Constructii, dar cu cunostinte de mecanica) pentru proiectare si ofertare (vizite la clienti, telefoane, tot tacamul). Proiectam (pt o firma maaare mare de tot, din Nemtia) vitrine pentru muzee, iar in timpul liber (ha ha ha; cat pe ce sa ma inec de ras) proiectam si executam diverse constructii metalice si tot felul de surubaraie.
Carevasazica, doamnelor si domnisoarelor care ati crezut ca ati facut Politehnica sau Constructiile degeaba, dati un mesaj privat si luam legatura.
PS: interviurile nu le voi tine eu, din simplul motiv ca eu nu pot refuza pe nimeni si v-as umple de bani. Asa ca....
PPS: uitasem sa spun ca firma e in Bucuresti
PPPS: AutoCAD-ul e de baza; daca nu-l stiti e de jale. Ca 3D folosim Inventorul (se invata repede). _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Mon May 07, 2007 12:38 pm Post subject: |
|
|
Any luck??? _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
alinalin0 junior
|
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 7:52 am Post subject: |
|
|
alinalin0 wrote: | PPPS )) |
daca te gandesti la ce ma gandesc eu, lumineaza-ma |
|
Back to top |
|
|
ValiSS Nenea` Rau
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 9:48 am Post subject: |
|
|
WTF is PPPS? _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 9:51 am Post subject: |
|
|
Lasa gargara valiSS ai angajat sau nu?? a??
Ia impartaseste cu noi primele impresii _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
ValiSS Nenea` Rau
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 9:59 am Post subject: |
|
|
A corespuns. Meseriasa! _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 9:59 am Post subject: |
|
|
Si aveam un catel pe care il chema..... BINGOoooooooooooooo!! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Coralia membru
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 12:17 pm Post subject: Re: Angajez inginera |
|
|
ValiSS wrote: | Hop si eu cu un anunt. Am nevoie de o inginera (preferabil in domeniul mecanic; merge si Constructii, dar cu cunostinte de mecanica) pentru proiectare si ofertare (vizite la clienti, telefoane, tot tacamul). Proiectam (pt o firma maaare mare de tot, din Nemtia) vitrine pentru muzee, iar in timpul liber (ha ha ha; cat pe ce sa ma inec de ras) proiectam si executam diverse constructii metalice si tot felul de surubaraie.
Carevasazica, doamnelor si domnisoarelor care ati crezut ca ati facut Politehnica sau Constructiile degeaba, dati un mesaj privat si luam legatura.
PS: interviurile nu le voi tine eu, din simplul motiv ca eu nu pot refuza pe nimeni si v-as umple de bani. Asa ca....
PPS: uitasem sa spun ca firma e in Bucuresti
PPPS: AutoCAD-ul e de baza; daca nu-l stiti e de jale. Ca 3D folosim Inventorul (se invata repede). |
Mai asteapta 6 ani si ma angajezi pe mine _________________
|
|
Back to top |
|
|
ValiSS Nenea` Rau
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 12:25 pm Post subject: |
|
|
Astept, ce sa fac? _________________ Dragostea de tara naste prosti! |