View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nemo Big Diamond
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 9:49 am Post subject: |
|
|
Majin,care e diferenta dintre anime si animatia computerizata cu elemente sci-fi sau fantasy a unor creatori europeni sau americani?De exemplu "Kaena",nu stiu daca ai apucat s-o vezi.Granitele se intrepatrund,nu mai poti sa spui "asta-i anime asta nu".Oricum,sunt super OK. _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Majin gold member
Joined: 13 Apr 2005 Posts: 497 Location: << Look above you ! >>
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:43 pm Post subject: |
|
|
pt nemo :
man..kaena e nu film 3d..sii cam atat. si nu seamana deloc cu stilul folosit in anime.practic asta face diferentza evidenta : modul in care sunt desenate pers! asta pt cei care nu sunt cunoscatori . de exemplu...luam kaena si ultimul si cel mai bun film 3d : finalfantasy 7 advent children . cum arata pers akolo si cum arata in kaen?? sunt diferite. de la modul in care arata, la gesturi , haine , dialog. _________________ One Trouth . . . One Hate |
|
Back to top |
|
|
Natsume Primul post
|
Posted: Sun May 14, 2006 3:59 pm Post subject: |
|
|
Se pare ca sunt multi fani anime pe aici. Daca doriti un site reusit romanesc, intrati pe www.xxxxxx.ro
Are de toate, sper sa va vad si pe acolo
(tuffgirl ) _________________
Afla si tu ce personaj esti - Anime-XG.ro |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:06 am Post subject: |
|
|
Natsume wrote: | Se pare ca sunt multi fani anime pe aici. Daca doriti un site reusit romanesc, intrati pe www.xxxxxx.ro
Are de toate, sper sa va vad si pe acolo
(tuffgirl ) |
Prima data sa te vedem pe tine pe aici mai des _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
bursucelul_iubitor gold member
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Tue May 16, 2006 12:13 am Post subject: |
|
|
Dexter este animatia mea preferata, urmata foarte aproape de: power puff Girls, tom si jerry... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
Majin gold member
|
Posted: Thu May 18, 2006 4:54 am Post subject: |
|
|
ma si daca prostia ar durea. . . _________________ One Trouth . . . One Hate |
|
Back to top |
|
|
mishulina Big Diamond
Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Thu May 18, 2006 11:31 am Post subject: |
|
|
ar tipa multi din romania...... _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
|
Majin gold member
|
Posted: Thu May 18, 2006 9:41 pm Post subject: |
|
|
soo..mia vb despre anime? sau lasam topicul pe mana celor "inteligenti" ca domnu` care o postat inaintea mea pe pagina cealalta ? _________________ One Trouth . . . One Hate |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:09 am Post subject: |
|
|
poate a confundat cu desene animate , mai vrem aniiiiime , poate maine fac si io una _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
bursucelul_iubitor gold member
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Fri May 19, 2006 9:32 am Post subject: |
|
|
Majin wrote: | soo..mia vb despre anime? sau lasam topicul pe mana celor "inteligenti" ca domnu` care o postat inaintea mea pe pagina cealalta ? | Majin, cu respect...am postat gresit...just it. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
IoriYagami BANAT
Joined: 28 May 2006 Posts: 99 Location: Into the shadow of your death . . .
|
Posted: Sun May 28, 2006 3:10 pm Post subject: |
|
|
bursucelule...sorry frate. m-a luat valul. no disrespect intended ! {da, sun majin...cel banat pt reclama prin pm ...cel putin asa spun unii}
revenind la topicul nostru . a vazut cineva de pe aici bleach sau naruto ?
daca da as dori sa discutam putin pe seriile astea 2
ja ne ! _________________ << One Truth . . . One Hate ! >> |
|
Back to top |
|
|
daysy Primul post
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:40 pm Post subject: |
|
|
da ..eu am vazut naruto prima parte si acum ma uit la naruto shippuden.. din bleach numai 20 de episooade ..ca apoi m-am lasat pagubasa ..boring...ce alte animeuri ai mai vazut ??....pe mine m-a impresionat NGE ... |
|
Back to top |
|
|
Majin gold member
|
Posted: Thu May 31, 2007 3:10 pm Post subject: |
|
|
oho...pai am vazut multe draga. cam vreo 4,2 terra ) no, zici ca ti-a placut eva ? bv , inseamna ca nu te numeri printre cretinii care nu vad in serie asta decat niste roboti care se bat . intradevar , eva e o serie complexa, o serie pe care nu toata lumea o poate intelege si digera.
si ce ai mai vazut u ? in afara de ce ai precizat deja ? _________________ One Trouth . . . One Hate |
|
Back to top |
|
|
|