View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
phishykera-ariena membru
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 10:27 pm Post subject: All around baby, all around |
|
|
Shewanna
Sexy Biatch
pe 23 nov 2006 s-ar fii implinit 3 ani de postari pe itbox....
dar postezi in sufletul meu....
nu am vrut sa scriu nimic pt tine.... m-am abtinut enorm...
dar promit sa nu mai scriu.... imi e foarte greu... _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:33 am Post subject: |
|
|
de ce sa nu scri?
poate in felul asta iti descarci durerea si ne imblanzesti si noua sufletul
noua, celor care ne este dor de ea |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 5:12 pm Post subject: |
|
|
imi lipsesti, azi as vrea sa pot sa plang |
|
Back to top |
|
|
VerTigoZ junior
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 11:06 am Post subject: .... |
|
|
....stai shi te gandeshti viatza asta...n`am cunoscut`o pe aceasta fata dar am vazut unele postari era asha plina de viatza ...eu nush dak se gandea vreodata la moarte..adik vreau sa zic o interesa multe lucruri diversificate....shi chiar ultima ei postare ...nush dak puteti percepe ce vreau sa spun acum...cat de aproape e moartea de noi ... Va recomand un film "My life without me" ...super...... Subiectele astea ma fac sa ma gandesc mai mult la viata si la moarte....ganditi`va si voi si`o sa va doara capu` ca n`o s`ajungetzi la nici un raspuns cert |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 1:51 am Post subject: |
|
|
Suntem prea tineri pentru asta shi avem destule batai de cap fara sa ne mai gandim shi la moarte. Shew nu a avut motiv sa se gandeasca la moarte, ea isi facea tot felul de planuri. E inca greu de acceptat faptul ca eaa nu mai e cu noi. Inca o mai am pe Yahoo IM shi de fiecare data cand intru ma uit la numele ei sa vad daca e "on line". _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
VerTigoZ junior
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 3:34 pm Post subject: |
|
|
asha`i tuffgirl f putini dintre noi se gandesc la asha ceva la varsta asta....dak ai shti momentul cand vei muri ar fi oricum mai nashpa asha ca`i mai bine cum e....sunt sigur ca multi dintre voi v`atzi pus intrebarea "oare ce`i dupa moarte"?..cate teorii shi profetii...oricum vom afla cu totii...spunea cineva ca viatza e un vis mai lung ...asha cum visam noi noaptea..tind sa cred ca asha`i nush de ce...asta este oricand se poate intampla |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 6:48 pm Post subject: |
|
|
in copilarie -probabil cand am inceput sa percep ideea de "moarte" eram cu adevarat speriata -si stiu ca niciun adult nu-si facea ragaz sa ma linisteasca
acum nu mai stau decat sa plang moartea celor de langa mine si sa invat sa traiesc fara ei -cred ca se numeste egoism si dor, un fel de amestec acolo, care acum, in prag de seara, chiar ca ma intristeaza
dar viata merge inainte -si e frumoasa, totusi |
|
Back to top |
|
|
Anne diamond member
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:09 pm Post subject: |
|
|
e absurda _________________
|