| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
aiurea membru

|
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:28 pm Post subject: |
|
|
buna,ce mai faceti?
eo mi'am mai luat azi 2 carti de medicina de prin '29...
si fac cheta pt 2 volume frantuzesti cu toata medicina interna..  _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:11 pm Post subject: |
|
|
| aiurea wrote: | buna,ce mai faceti?
eo mi'am mai luat azi 2 carti de medicina de prin '29...
si fac cheta pt 2 volume frantuzesti cu toata medicina interna..  |
Bleah...mey fata, ce naiba, pentru asta faci tu cheta? Altceva mai placut si mai interesant nu gasisi? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Tue Nov 28, 2006 10:33 pm Post subject: |
|
|
) )
stiu,ma,e scarboasa tare medicina,dar cineva tot trebe s'o faca.. _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Wed Nov 29, 2006 7:40 pm Post subject: |
|
|
somn usor itbox |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 29, 2006 8:20 pm Post subject: |
|
|
aiurea ce e scrabos mai in medicina? e faina chiar dai droguri la oameni legal cand termini , adica pe la vro 30 ani  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Wed Nov 29, 2006 10:43 pm Post subject: |
|
|
hmmm...da..dragutz..zilele trecute am examinat o cirotica in ultimul grad,si abia respirand,ma trage spre ea,si ma'ntreaba:"stiti cumva,se mai poate face ceva,mai am vreo sansa?"...asta in timp ce'i palpam ficatul care se'ntindea pana'n fosa iliaca,si chiar muream de curiozitate sa stiu dak aveam dreptate in modu'n care mi'l figuram in minte...dreptate ce avea sa se concretizeze numai la morga,sambata...i'am bagat o varjeala cu "inca n'au venit rezultatele,totul depinde de ele,etc.."..dar n'aveai nevoie de nici o hartie sa stii rezultatul,in fata sclerelor icterice,stelutelor vasculare,si aspectului casectic...  _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 29, 2006 11:04 pm Post subject: |
|
|
Mda...bine ca unii au inima sa o faca, nu degeaba is doctorii plini de bani. Macar asta sa le fie satisfactia ca yo n-as putea sa ma uit in ochii cuiva care mai are putin si da coltul...as ajunge la Spitalul nr. 9 in mai putin de o luna.
P.S. Aiurea ...sa ma tzii minte, acu' n-am cine stie ce probleme de sanatate dar timpul trece si-o sa am nevoie de doctor la un moment dat...oricum...sper sa nu fie niciodata nevoie sa-mi palpezi ficatul ...Damn it! Mai bine m-as lasa de fumat.... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
| Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Wed Nov 29, 2006 11:32 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | | Mda...bine ca unii au inima sa o faca |
stii..in "ciuma " lui camus,doctorul,Rieux,spune la un moment dat: "sa poti lupta impotriva absurdului,trebuie sa'i semeni intrucatva"...
...asta nu e prima data cand dau de faze d'astea..asta mi'a retinut atentia,intr'un moment de oboseala..de obicei lucrurile'astea trec estompate pe langa tine..m'am obisnuit cu faptul ca mai mutl de jumatate din pacientii sectiilor pe care'mi fac stagiul o mierlesc,iar proba mi'am dat'o'n momentul in care am disecat intr'o sambata la morga un pacient cu care discutasem in cursul saptamanii....in sfarsit ii vazusem lichidul de ascita care'mi daduse batai de cap..
doctorii is plini de bani..ok..is spagari si alea..e f mare adevar in asta...dar se ignora faptul ca in fiecare operatie chirurgul risca sa se'ntepe si sa se captuseasca cu ce da domnu sa aiba ala de pe masa...sau studentu muncitor(aka moa:D ),care'si baga nasu in burtile cadavrelor la morga...(bine,eo mi'am bulit doar manusa cu bisturiul,cativa microni mi'au lipsit s ma ating la mana.. )...
a,ps:asta nu e un post plangacios,fiecare doctor sunt sigur ca'si asuma alegerea facuta,dar sunt unele lucruri care'ar trebui,totusi,stiute...  _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 10:35 am Post subject: |
|
|
| Quote: | | P.S. Aiurea ...sa ma tzii minte, acu' n-am cine stie ce probleme de sanatate dar timpul trece si-o sa am nevoie de doctor la un moment dat...oricum...sper sa nu fie niciodata nevoie sa-mi palpezi ficatul ...Damn it! Mai bine m-as lasa de fumat.... |
Crezi tu ca n-ai probleme,ia du-te la un consult,sa vedem cate se gasesc.  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 12:27 pm Post subject: |
|
|
hehe,fumatu buleste mai mult plamanii,da' poti s te lasi,asa,preventiv..
orcum,faza cu "e/nu e grav" e f relativa,am auzit doctori spunand pacientilor cu hepatita cronica "nu e cine stie ce"..dupa ce au fost inainte la un salon de cancerosi
dar si eu sper s nu vii la mine sa'ti palpez ficatu,ca n'as vrea sa fac asa ceva toata viata...prefer neurochirurgia sau psihiatria. _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 7:58 pm Post subject: |
|
|
Haoleu! Aunci ar trebui sa te vizitez de-acum ca sunt deja ceva semne ca lucrurile merg prost. Am memoria foarte scurta , atentie distributiva ioc , is deprimata o data pe saptamana (in saptamanile bune) in plus...la naiba daca nu am inceput sa fabric amintiri. Daca se intampla sa spun vreuna gogonata o data de doua ori, dupa nu stiu cat timp am si amintiri vizuale ca asa a fost si ma cert cu lumea care a fost prezenta la eveniment ca a fost cum zic eu iar dupa o juma de ora un mic amanunt imi aminteste momentul si raman foarte perplexa, "da domn'e ai dreptate dar la naiba, stiu si cu ce erai imbracata si cum stateai pe scaun..."
Doctore , mai am vreo sansa sau ma paste boala lu' Alzheimm.... cum ii aia?
P.S. Neurochirurgie vine de la neuron? Eu n-am decat unul ,se pune la socoteala?  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 9:27 pm Post subject: |
|
|
E cam liniste pe aici de cand ne-a parasit CALUGARUL TEOFIL Cred ca o sa ne fie dor de el dar nu sunt sigura  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
adymacsut diamond member

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 10:18 pm Post subject: raspuns |
|
|
| Din cele spuse aici rezulta ca ar fi bine sa nu avem nevoie de medici. |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Dec 01, 2006 10:55 pm Post subject: Re: raspuns |
|
|
| adymacsut wrote: | | Din cele spuse aici rezulta ca ar fi bine sa nu avem nevoie de medici. |
Exact!  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
spaima lui nemo silver member

|
Posted: Fri Dec 01, 2006 11:16 pm Post subject: |
|
|
va iubesc pe toti "pe rand" va pup si sunt alaturi de voi sa nu va schimbati
sau GET A LIFE  |