View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:49 pm Post subject: |
|
|
mersi....
si bine v-am regasit pe toti...  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Sun Sep 10, 2006 10:31 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | ValiSS wrote: | Spune tot ce te apasa!  |
Cine estyi tu? shi De ce nu te vad pe aici mai des?
Cine stie , poate ne mai zdrangani shi noua niste rahaturi de ale tale la chitara
Oricum , bine ai venit pe forum shi sa te vedem cat mai des. Daca mergi la "Cafenea" shi te introduci o ssa iti face o primire "oficiala " poate tragem shi un chef... you never know
 |
Cioc-cioc (deschid incetisor usa care scartaie si ma uit luuuumg, lung de tot). _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sun Sep 10, 2006 6:56 pm Post subject: |
|
|
poti deschide usha mai larg nu e pericol
So bine ai veni la noi shi sa te vedem cat mai des
Acum pot sa ne spui cate ceva despre tine, nu trebuie sa ne dai inaltimea shi cat cantaresti doar cate ceva care crezi ca ne-ar ajuta sa stim cu cine mai aberam pe aici
P.S. Chef can se aduna shi restul ca numai noi de capul nostru cine stie ce iasa  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Sep 11, 2006 12:50 am Post subject: |
|
|
Da da daaaaaa
Hop si eu ...
ValiSS,
de nu o rezolvi cu scartzaitul ala..... spune ca putem si noi sa te ajutam cu unsul balamalelor
Poza, ti-am vazuto....esti sexos, ...de introdus te introduci incet indiferent de intrare...insa dc cu zgomot de balamale neunse?????
So, bine ai venit ...adica revenit!
Hai ca iese de-o hora .... Demult nu ne-am mai readunat
Jucati hora nu fiti hoti/
S-ajunga ....."randul" la toti/  |
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Sep 12, 2006 12:59 pm Post subject: |
|
|
La hora mi-ar placea, cu toate ca muzica furajera nu m-a inspirat niciodata!
Ma uitam dupa o cafea p-aici, si vad ca-i putintel cam asezat praful. Noroc ca am 'celularul' de plastic cu cognac (nu va uitati la eticheta, e numai de forma; inauntru e altceva). Daca ne adunam cativa trimit un pustiulica sa ne aduca o 'jumate' si niscaiva berici.
Tuff, cu tot respectul, in cafenea n-o sa-mi permit sa zdranganesc ceva rahaturi la chitara. Daca o sa te uiti puuuutintel mai atenta ai sa remarci in ce locuri speciale cant!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Sep 13, 2006 1:39 am Post subject: |
|
|
Pai nu trebuie neaparat sa zdranganesti, poti sa canti shi ceva frumos, nu ne suparam  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Sep 13, 2006 4:18 pm Post subject: |
|
|
bun ai venit Vasi!
Si cand imi canti o serenada  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Sep 15, 2006 8:09 am Post subject: |
|
|
Bun te-am gasit! Nu cant ca-s ramas mahmur de-aseara; nici la munca n-am ajuns inca, cafeaua nu-mi ajunge si ma intreb cine a mancat rahat cu gura mea ca tare mai e amara. Ma ajuta careva sa trec de starea asta?  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Sep 15, 2006 8:48 am Post subject: |
|
|
ValiSS wrote: | Bun te-am gasit! Nu cant ca-s ramas mahmur de-aseara; nici la munca n-am ajuns inca, cafeaua nu-mi ajunge si ma intreb cine a mancat rahat cu gura mea ca tare mai e amara. Ma ajuta careva sa trec de starea asta?  |
care stare de mancat rahat ?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Sep 15, 2006 9:00 am Post subject: |
|
|
Vezi, cu zambilicu' al doilea m-ai facut sa uit de toate! Multumesc, sweety!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Sep 15, 2006 9:11 am Post subject: |
|
|
ValiSS wrote: | Vezi, cu zambilicu' al doilea m-ai facut sa uit de toate! Multumesc, sweety!  |
ai ai ai _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 9:18 am Post subject: |
|
|
cum sti tu, sweety, sa scoti oamenii din ...diferite stari  |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Sep 15, 2006 9:22 am Post subject: |
|
|
Iar, eu fac ce fac de mult,
Iarna viscolu-l ascult,
Crengile-mi rup?ndu-le,
Apele-astup?ndu-le, _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Fri Sep 15, 2006 9:27 am Post subject: |
|
|
Sweety, alea nu erau crengi. Jur!
Oricum, m-am hotarat ca azi sa fie sambata si maine vineri, asa ca pa-pa munca astazi. M-as duce sa-mi iau o berica!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Sep 17, 2006 1:00 am Post subject: |
|
|
Noh gata acum, va-ti cunoscut, ii timpu sa va mutati la chat pana nu intrati in belea cu offtopicatul  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|