| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Wed Jun 07, 2006 3:13 pm Post subject: Testamentul Lui Einstein |
|
|
Testamentul Lui Einstein urma sa fie dat publicitatii in 2005.
Stie cineva ceva in aceasta privinta? _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jun 08, 2006 6:08 am Post subject: |
|
|
Eu stiu ca ultima semnatura a lui, cu o saptamana inainte de a muri, fost pusa pe o scrisoare adresata filozofului shi matematicianului englez Bertrand Russell, scrisoare in care el a agreat sa i se adauge numele pe un document care cerea tuturor natiilor sa renunte la arme nucleare.
Tu ce stii?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Thu Jun 08, 2006 9:57 pm Post subject: |
|
|
Tot felul de speculatii, ce stiu eu ca dupa ce a murit a lasat un testament care urma sa fie deschis la 50 de ani de la moartea sa. (el s-a stins din viata la 18 aprilie 1955 ). Printre speculatiile pe care le-am auzit este si acela ca ar fi descoperit joaca cu timpul, adica posiblitatea de a calatori in timp. Ceea ce este suspect este este tacerea in legatura cu acest testament si nimeni nu a facut niciun documentar ! nici macar N.G. sau Discovery, si a trecut mai bine de un an de cand trebuia deschis ! _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 09, 2006 2:26 am Post subject: |
|
|
Nu ashi fi surprinsa daca ar fi doar speculatii. Imaginatia unora nu cunoaste limite. Zvonurile shi barfa zboara mult mai repede decat faptul sau adevarul.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 8:38 am Post subject: |
|
|
probabil speculatii
"... doua lucruri sunt infinite in lumea asta: universul si prostia omeneasca; dar de primul lucru inca nu sunt sigur..." Einstein, desigur
despre testament am citit doar ca l-ar fi scris cu...cinci ani inainte de a muri dar nici un alt comentariu |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:11 pm Post subject: |
|
|
am avut o tentativa sa citesc o carte a lui "the world as i see it " dar am citit primele 3 pagini si atat  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Jun 09, 2006 1:45 pm Post subject: |
|
|
daca tot am inceput sa vb despre el haideti sa insiram mai pe scurt despre ce a facut marele geniu
Teoria relativităţii:-relativitatea restr?nsă
-relativitatea generală(E=mc2) _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 16, 2006 9:34 pm Post subject: |
|
|
In afara de zvonurile pe care le faci tu, nu, nu mai sunt altele  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:12 am Post subject: |
|
|
| Sweety wrote: | am avut o tentativa sa citesc o carte a lui "the world as i see it " dar am citit primele 3 pagini si atat  | Pare interesanta cartea, o vreau si eu. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
|