View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:17 am Post subject: |
|
|
eeewwwwwww purecii mai? Hai mai zic daca era vreun fat frumos sau ceva...tsc tsc tsc.
_________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
bursucelul_iubitor gold member
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:20 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | eeewwwwwww purecii mai? Hai mai zic daca era vreun fat frumos sau ceva...tsc tsc tsc.
| Un fat frumos al zilelor noastre: la bordul unui BMW, costumat de gala (sapca intoarsa si pantaloni largi) ii flutura parul incurcat in vant cand slc-ul s-a decapotat _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:26 am Post subject: |
|
|
nah, intre ala shi pureci... ii aleg pe pureci _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Wed May 31, 2006 9:29 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | nah, intre ala shi pureci... ii aleg pe pureci | Asa ma gandeam si eu, sunt micuti si dragalasi... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:17 am Post subject: |
|
|
se pare ca am ramas singura pe-aci |
|
Back to top |
|
|
Nemo Big Diamond
|
Posted: Wed May 31, 2006 2:59 pm Post subject: |
|
|
Pina la urma a venit RENEL-ul. _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 3:11 pm Post subject: |
|
|
maybe wrote: | se pare ca am ramas singura pe-aci | Niciodata nu esti singura, tot timpul suntem aici _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 5:49 pm Post subject: |
|
|
Am inteles dar eu ma gandeam mai mult la conversatiile care au avut loc acolo.... _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:03 am Post subject: |
|
|
Okay dragii mei, vreau sa va doresc un sfarsit de saptamana minunat, sa aveti un weekend placut shi sa aveti grija de voi. O sa revin cu poze pe marti sau miercuri. ( ) _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 7:09 am Post subject: |
|
|
Maybe te vad pe aici, dar eu trebuie sa plec la culcare acum, so o sa ramai singura pana se trezeste restul de trupe itbox Spor la treaba. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
Nemo Big Diamond
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:56 am Post subject: |
|
|
Va salut pe toti . _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 9:00 am Post subject: |
|
|
oh, cata energie ai azi |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 9:07 am Post subject: |
|
|
Salutare. La Multi Ani!!!! _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 10:19 am Post subject: |
|
|
si totusi esti bine bursucel
la multi ani copile |
|