| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Thu May 18, 2006 11:35 am Post subject: COLUMBEANU SI IUBITA LUI!!! |
|
|
Irinel Columbeanu şi Monica Gabor formează cu siguranţă cuplul momentului. El - milionar excentric cu foarte multe iubite celebre la activ. Ea - Top-Model Rom?nia 2005 şi unul dintre cele mai bine cotate modele de la noi. S-ar spune că ar fi fost anormal dacă nu ar fi fost ?mpreună. De aceea, relaţia lor este foarte mediatizată şi reuşeşte să ţină mereu prima pagină a ziarelor.
Monica Gabor este t?nără, sexy şi foarte frumoasă. Locul cel mai potrivit pentru ea este braţul unui bărbat puternic, matur şi, de ce nu, foarte
bogat. Şi l-a găsit, la un concert al Annei Lesko.
La acea vreme, Monica nici nu visa să fie cu Irinel, pentru că el ?ncă se mai iubea cu focoasa c?ntăreaţă. A reuşit ?nsă să ?i atragă atenţia şi acum sunt nedespărţiţi. Monica a fost prima care a reuşit să ?l facă pe excentricul miliardar să o sărute ?n public. Mai mult, cei doi nu scapă nici o ocazie pentru a se alinta fără să ?i intereseze ce zice lumea.
Ce parere aveti de aceasta relatie, si totodata despre scandalul iscat in ultima perioada, cu privire la reality-show-ul "no comment" , care a fost zilele trecute interzis de CNA? _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
alexababyy membru

|
Posted: Thu May 18, 2006 12:42 pm Post subject: |
|
|
| eu am o parere ff proasta.relatia este clar bazata pe interes"el se bucura de tineretea ei si ea de buzunarul lui".se vede de la tv,de la marea ei emisiune ca nu prea au ce vorbi si stau ca prostii legand 2-3 fraze in jumate de ora.dar fiecare face ce vrea ca doar traim intr-o tara libera(cica).eu am o vorva"NIMIC NU E INTAMPLATOR IN VIATA". |
|
| Back to top |
|
 |
edge membru

|
Posted: Thu May 18, 2006 6:25 pm Post subject: |
|
|
Irinel Columbeanu şi Monica Gabor....
vad destul de des astfel de cupluri, doar ca nu sunt atit de celebre...
se pare ca fiecare a gasit la celalalt...ceea ce ii lipseste..  _________________ simply is the best |
|
| Back to top |
|
 |
alexababyy membru

|
Posted: Thu May 18, 2006 6:32 pm Post subject: |
|
|
| frumos spus,edge. |
|
| Back to top |
|
 |
edge membru

|
Posted: Thu May 18, 2006 6:41 pm Post subject: |
|
|
oare cum functioneaza gelozia in cadrul unor astfel de cupluri ? _________________ simply is the best |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
Afurisita membru

|
Posted: Fri May 19, 2006 6:45 am Post subject: |
|
|
Din punctul meu de vedere, nu este o relatie prea reusita. Daca as fi in locul lui as dori langa mine o femeie cel putin inteligenta. Nu zic ca aspectul exterior nu ar conta, dar as prefera sa am cu cine sa ma consult in probleme serioase....
Iar daca as fi in locul ei ... as prefera pe cine mai apropiat de varsta mea (sunt barbati mai tineri si cu bani), dar cu care as putea sa am mai multe in comun.
Ideea este ca sunt penibili impreuna, separat..... e alta poveste.
Dupa parerea mea, daca nu ai nimic in comun inafara de pupaturi si probabil sex, esti demn de toata mila.  |
|
| Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Fri May 19, 2006 9:30 am Post subject: |
|
|
Nu inteleg ce tot are lumea cu acest cuplu, pana la urma traim intr-o tara libera unde putem face ce vrem. Nu cred si nu sunt impacat cu ideea cum facem noi, de tot in 1989 suntem...chiar dupa atatia ani.
Poate omului ii place de ea, cat despre femeie inteligenta sau nu...hmm...poate chiar aceasta femeie ii da spor in tot ce face si chiar il ajuta, atat moral cat si fizic. EA= o fata frumoasa, ce si-a intalnit "iubirea" bogata...si? Cate fete din romania nu fac chestia asta? _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:26 am Post subject: |
|
|
subscriu:
n-am nimic cu acest cuplu...doar k este un subiect de discutie controversat....si de ce sa nu recunoastem , nu strik daca ne dam si noi cu parerea...  _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
edge membru

|
Posted: Fri May 19, 2006 9:39 pm Post subject: |
|
|
atunci ce se poate spune despre......banica jr si andreea marin ?
amindoi... tineri...bogati, faimosi dinainte de a fi un cuplu...
waw..era sa uit...andreea marin..si tiriac ?
upsss..gafa.....oare semanau cu irinel si cu monica ? _________________ simply is the best |
|
| Back to top |
|
 |

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Fri May 19, 2006 9:41 pm Post subject: |
|
|
Nuuu...Andreea Marin avea ceva bani si are ceva bani, incat sa se poata intretine singura, chiar foarte bine. Monica insa, este o fata de la tara, foarte frumoasa, ajunsa in bratele unui mare miliardar, so este o diferenta mare. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Fri May 19, 2006 9:47 pm Post subject: |
|
|
Un fel de Anne-Nicole Smith in varianta mioritica si mai fresh
Era pe aici un banc cu dimensiunile ideale la barbati:80-20-40....80 de ani,20 de milioane in cont,40 de grade febra...  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |
edge membru

|
Posted: Fri May 19, 2006 10:58 pm Post subject: |
|
|
as propune un ....pronostic...
relatia columbeanu-gabor...va tine mai mult de 5 ani ? _________________ simply is the best |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri May 19, 2006 11:00 pm Post subject: |
|
|
Da, atata timp cat se "iubesc" (calatori,bani,putere) _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri May 19, 2006 11:01 pm Post subject: |
|
|
"ii" _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|