View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Arvinna membru

|
Posted: Wed Feb 18, 2004 3:09 pm Post subject: |
|
|
hei hei...sa nu dam acum vina pe practicile asiatice sau arabe.
Daca ati citit cate ceva in domeniu stiti ca desi se "mai" practicau (nu ca regula generala) erau considerate impotriva naturii...spre deosebire de sexul in grup de exemplu (nu in conditiile in caree practicat azi dar totusi...) _________________ "If you can't annoy somebody, there is little point in writing." |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Wed Feb 18, 2004 10:50 pm Post subject: |
|
|
Arvinna nu dam vina pe nimeni, . Iti spun eu ca se practicau multe questii "perverse acum" la acea vreme in acea societate .... si nu a scris despre ele numai un singur om ... fie el romancier ...or somethin' ...
Am avut o carte superba pe care am imprumutat-o cuiva ... stiu eu cui ... si nu mi-a mai returnat-o.
Se numeste "Arta de a face dreagoste" ... care pe langa super multe sfaturi despre cum sa o faci are citate din mai multe romane, cronici, articole ... pe care sigur daca le-ai cauta pe toate intr-un loc nu le-ai gasi ...
Good to know ... _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Arvinna membru

|
Posted: Thu Feb 19, 2004 9:16 am Post subject: |
|
|
he he he...cat mi-am dorit si eu cartea aia...acum o am in engleza si italiana...tu o ai in romana? eu nu am gasit-o in romana asa ca am "importat-o" gratie unor prieteni... _________________ "If you can't annoy somebody, there is little point in writing." |
|
Back to top |
|
 |
vrajitorea16 membru

|
Posted: Thu Feb 19, 2004 2:46 pm Post subject: |
|
|
Aceasta carte mi-o doresc si eu dar nu o gasesc niciunde...in fine: sex annal?hm ne-a tentat de fapt odata eram super excitata si tare ma batea gandul insa totusi am renuntat. Acum dupa ce am citit ca doare.....ui nu stiu ce sa zic. Insa am inteles daca totusi vom vrea sa nu uit de lubrifiant. Merci. _________________ Persoanele care ne iubesc niciodata nu ne parasesc |
|
Back to top |
|
 |
creolegirl membru

|
Posted: Fri Feb 20, 2004 12:59 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | teoretic .... se poate!
eu nu am incercat pe propriul fund, dar practic este de preferat ca sa introduci si un deget in maimutza, sau cel putin sa masezi usor clitorisul  |
de ce iti faci partenera maimutza???
eu cred ca atunci cand doua persoane au atins un prag al intimitatii f ridicat si sunt de acord pot sa-l incerce ! totul este posibil si normal at. cand doi oameni se iubesc nu? _________________ Daca inveti din greselile tale esti destept. Daca inveti din greselile altora esti geniu. |
|
Back to top |
|
 |
Arvinna membru

|
Posted: Fri Feb 20, 2004 3:10 pm Post subject: |
|
|
loooooooooooool de ce am eu o vaga impresie ca nu-si facea intreaga partenera maimuta ci doar o anumita parte a ei?
ma insel, marius? _________________ "If you can't annoy somebody, there is little point in writing." |
|
Back to top |
|
 |
creolegirl membru

|
Posted: Fri Feb 20, 2004 3:50 pm Post subject: |
|
|
Arvinna wrote: | loooooooooooool de ce am eu o vaga impresie ca nu-si facea intreaga partenera maimuta ci doar o anumita parte a ei?
ma insel, marius? |
aia se numeste pasa... a... vrabiuta ! _________________ Daca inveti din greselile tale esti destept. Daca inveti din greselile altora esti geniu. |
|
Back to top |
|
 |
Arvinna membru

|
Posted: Fri Feb 20, 2004 4:49 pm Post subject: |
|
|
fiecare o numeste cum vrea...tema de topic: ce nume folositi?
lol _________________ "If you can't annoy somebody, there is little point in writing." |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Feb 22, 2004 8:21 am Post subject: |
|
|
cand maimutzei ii vor placea semintele..... am sai zic poate pasarica, vrabiuta, cioara...... dar deocamdata iubeste banana, asa ca.....
maimutza si maimutzica....
si pe langa asta.... mai are si blana! lol |
|
Back to top |
|
 |
Arvinna membru

|
Posted: Sun Feb 22, 2004 6:29 pm Post subject: |
|
|
looooooooooooooooooooooooooooool
chiar nu ma gandisem la conexiunile astea...
P.S. mai nou cica nu mai e la moda sa aiba blana... _________________ "If you can't annoy somebody, there is little point in writing." |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Tue Feb 24, 2004 3:16 pm Post subject: |
|
|
you people are kinda kinky ... kunta kinte :p _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Tue Feb 24, 2004 11:28 pm Post subject: |
|
|
pe mine ma tenteaza analul..si cred ca am sa incerc sa vad si io cum e _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Feb 25, 2004 7:55 am Post subject: |
|
|
Unu, pe tine nu te doare?
Chiar si cu lubrifiant! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Feb 25, 2004 8:09 am Post subject: |
|
|
sigur ca doare mey, ce pe tine nu te doare daca ti-o opinteste din prima fara un prealabil preludiu???? 
Last edited by marius on Wed Feb 25, 2004 10:52 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama