| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Mon May 15, 2006 9:43 am Post subject: |
|
|
| mishulina wrote: | mm..asha fericit erai k ai dat de noi?
| Da, ce tzi se pare asa iesit din comun?  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon May 15, 2006 9:50 am Post subject: |
|
|
'opaaaa
vad ca incepi sa-ti invingi timiditatea  |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon May 15, 2006 10:52 am Post subject: |
|
|
meeeey, iar navighez singura pe-aci? |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Mon May 15, 2006 4:17 pm Post subject: |
|
|
m-am vopsit...si m-am si tuns..
pai...nush...draga bursucele...nu toata lumea recunoaste... (glumesc...nu e necesar nici makr sa se simta fericitit.....) _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
bulinutza_mica membru

Joined: 15 May 2006 Posts: 38 Location: intre doua orase...
|
Posted: Mon May 15, 2006 6:08 pm Post subject: |
|
|
Azi ma simt groaznic,am o durere de cap ingrozitoare... _________________ "In viata e usor sa`nnebunesti, dar mai greu e sa-ti gasesti un nebun pe masura" |
|
| Back to top |
|
 |

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Mon May 15, 2006 8:27 pm Post subject: |
|
|
| maybe wrote: | 'opaaaa
vad ca incepi sa-ti invingi timiditatea  | Pe internet e mai usor, oricum nu am vrut sa supar pe cineva...nu a fost o intrebare ironica, ci doar nu intelegeam... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon May 15, 2006 8:29 pm Post subject: |
|
|
| mishulina wrote: | m-am vopsit...si m-am si tuns..
pai...nush...draga bursucele...nu toata lumea recunoaste... (glumesc...nu e necesar nici makr sa se simta fericitit.....) | uneori lucrurile frumoase sunt greu de recunosc...  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon May 15, 2006 11:52 pm Post subject: |
|
|
Eu una ma bucur sa vad ca avem lume noua pe aici.... shi am niste nervi de imi vine sa o sugrum pe shefa asta. De abea astept sa plec de aici!
Niky vad ca e randul tau sa dormi acum so iti doresc "somn pufos"  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon May 15, 2006 11:53 pm Post subject: |
|
|
Uneori trebuie sa-i ignori pe cei ce te supara, cred ca e mult mai bine. Incearca sa nu te mai enervezi din toate prostiile, chiar nu merita osteneala. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue May 16, 2006 4:13 pm Post subject: |
|
|
de acord
numai ca, sunt zile cand degeaba incerci sa-l ignori pe...escu
iti pune piedica si tot tre sa-l vezi ca e prea vanitos ca sa nu-l bagi in seama
si-atunci...il arzi (si desigur ca dupa aia-ti pare rau ca te-ai lasat provocat ... vezi cum se-aseaza ...jocul?)
PS lectie recenta de viata  |
|
| Back to top |
|
 |
bulinutza_mica membru

Joined: 15 May 2006 Posts: 38 Location: intre doua orase...
|
Posted: Tue May 16, 2006 8:57 pm Post subject: |
|
|
Ma simt bine,si parca dupa vestile formidabile primite,nu mai sunt atat de obosita... _________________ "In viata e usor sa`nnebunesti, dar mai greu e sa-ti gasesti un nebun pe masura" |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 16, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
Azi ma simt super!, mi-au iesit toate lucrurile propuse. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Tue May 16, 2006 10:51 pm Post subject: |
|
|
Vad,iar alergi de nebun pe aici...  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Wed May 17, 2006 7:11 am Post subject: |
|
|
yo bantui singura pe-aci de cateva minute bune
si lucrez in continuare greu cu post replay
si nu intzeleg de ce nu pot trimite un pm (ori chiar nu stiu )
oare am inceput ziua  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed May 17, 2006 8:24 am Post subject: |
|
|
| Nemo wrote: | Vad,iar alergi de nebun pe aici...  | Iar tu nu te poti tine dupa mine, nu? ...yeah mi-am dat eu seama:) ...Sa ai o zi cat mai buna draga Nemo!
Ontopic: ma simt excelent:D ...m-am trezit f. devreme la 9 _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|