View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kashmira junior
Joined: 13 Jan 2004 Posts: 15 Location: over the hills and far away...
|
Posted: Tue Jan 13, 2004 4:06 pm Post subject: |
|
|
daca ar fi sa zic cateva dintre filmele la care m-as uita de mii de ori (va dati seama ca exagerez) si nu m-as satura...le-as nominaliza pe: Lord of the rings, prea fain filmul asta...Hannibal...The ring...Meet joe black...The others...The cube...cam astea ar fi... _________________ People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl...in a jar, on my desk. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
pisoaia silver member
|
Posted: Fri Jan 16, 2004 10:54 pm Post subject: hello all |
|
|
Mai, mie mi-a placut mult 'Lord of the rings the return of the king' a fost bine gandit, iar avand in vedere ca atat episoadele 1 cat shi 2-ul au vut in jur de 3 ore fiecare, nu mi se pare ca ultimul sa fi avut o lungime prea exagerata. PArtea mea oreferata a fost atacul mortzilor. Sa vezi o `mare` verde care secera o adunatura de orci nu e putzin lucru.
Beton film |
|
Back to top |
|
|
Hera17 membru
|
Posted: Wed Jan 21, 2004 10:43 pm Post subject: |
|
|
mie mi-a placut viata fara dick ,cu sarah jessica parker,adevarul e ca nu l-am vazut pe tot,da mi-a placut cat am vazut..si HOW HIGH e filmul meu preferat,cu Method Man si RedMan..supermijto..s-a uitat careva?ce nazbatii au mai facut aia la harvard..si scary movie 2 mi-a placut..unele faze mai normale ,sa zic asa,fara suspans..da a fost bun..si triple x,(din moment ce il ador pe vin diesel..)vreau sa vad swatul si god for a day cu jim carrey...si ce mai imi place?cam atat..nu mai im9i aduc aminte..
THE THINGS IM GONNA DO FOR MY COUNTRY _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
|
imortelle membru
|
Posted: Sun Jan 25, 2004 3:26 pm Post subject: |
|
|
mie mi-a placut mult Gladiatorul si A Beautiful Mind...ambele cu Russel Crowe...si am plans la amandoua ...
Hera...eu am vazut How High...super film...mi-a placut...
Si Lord of the rings...toate partile...a fost foarte frumos...city of Angels la fel mi-a placut mult...The Ring...un film care mi-a ridicat tensiunea...foarte misto...Gone in 60 seconds...Fast and Furious...sunt multe filme faine... _________________ I BELIVE IN THE POWER OF ONE! |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Jan 25, 2004 6:02 pm Post subject: |
|
|
Atzi vazut Tomb raidor2? Eu ieril-am vazut... cum vi se pare?
Mie sincer mi se par super-mega- exagerate unele faze, de exemplu cu rechinul sau cu bataile.. adica cum pana mea in mijlocul oceanului cade Lara si se bate singura cu un rechin.. ii mai da si un pumn de ala saracu s'a speriat si a si plecat! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
pisoaia silver member
|
Posted: Mon Jan 26, 2004 11:04 pm Post subject: hello all |
|
|
Ieri am vazut, in cele din urma 'Pianistul', shi pot sa spun ca dupa ce am vizionat prima jumtate de ora din film mi-am dat seama ca este unul din filmele mele preferate. Timp de 2 ore shi jumatate am avut impresia ca traiesc alaturi de personajul principal shi trec prin foame, frica, spaima de a-tzi sti parintzii condamnatzi la moarte, dorul de ceea ce iubesti cel mai mult in viatza (muzica)....
Superb...
Oricum, dupa ce am vazut filmul mi-am dat seama de ce Adrien Brody (pers principal) a militat impotriva razboiului din irak la ultimile premii Oscar... |
|
Back to top |
|
|
Caesar membru
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 2:42 pm Post subject: |
|
|
hmmm , mie imi plac filmele care accentueaza istoria... Gladiatorul, Troia, etc. dar atatea efecte speciale si schimbarea istoriei intr-un film intervine mereu... in fine... imi plac si asa... dar se poate mai bine... _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
|
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 3:32 pm Post subject: |
|
|
Mie imi plac filmele artistice care ma fac sa plang (de genul : un cuplu adopta un copil shi dupa 3 ani se trezeste si mama naturala ca vrea copilul sau un adolescent bolnav de leucemie afla acest lucru si incearca sa-si traiasca ultimele saptamani cat mai intens cu putinta), eh....nu sunt masochista dar in genere imi plac filmele care ma ating (intzelegeti voi). La The Gladiator am plans si inca mai plang de fiecare data., nu ca nu m-as da in vant dupa The Ring sau Cosmarul de pe Elm Street. Cred ca de fapt imi plac filmele care imi provoaca senzatii tari, indiferent de ce fel. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
skullpder silver member
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:51 pm Post subject: |
|
|
iti recomand atunci "you stupid man" http://imdb.com/title/tt0271882/
referitor la filme "de demult", ori sunt io prea paralel cu istoria ori Regele Arthur n-are nici o treaba cu legiunile romane asa cum au scornit-o scenaristii de la King Arthur (2004). _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
Caesar membru
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:02 pm Post subject: |
|
|
daca ar fii dupa regizori... ar baga si indieni pe acolo... numai banul sa iasa... _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
|
|
Back to top |
|
|
Rala membru
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:31 pm Post subject: |
|
|
Ce gen de filme imi plac?Hmm...mai toate, mai putin unele siropeli trase bine de par...prefer totusi comediile |
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 10:34 am Post subject: |
|
|
Comediile !
Actori preferati: Jim Carrey. Al Pacino, Mel Gibson;
Actrite preferate: Julia Roberts, Demi Moore, Cameron Diaz ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
amadeus membru
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
Un film foarte interesant pe care as vrea sa-l mai revad este Rain Man, cu Dustin Hoffman si Tom Cruise.(by the way, am ajuns si la al o suta-lea post) _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:12 pm Post subject: |
|
|
Vezi ca ruleaza pe Pro Cinema sambata asta ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
amadeus membru
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:12 pm Post subject: |
|
|
pe bune? multumesc de informatie. _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |