View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
denysa silver member
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 6:45 pm Post subject: Gimnastica |
|
|
Se stie deja ca Romania a fost reprezentata de nume grele la compionate mondiale si aproape tot timpul castigam.Dar ce o sa se intample acum ca a fost desfintat lotul national? Credeti ca D-lul Belu a luat o decizie gresita? Vor mai fi gimnaste la fel de bune ca Nadia Comaneci sau Ponor reprezentantele Romaniei? |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
denysa silver member
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
Wow nu va inghesuiti asa tare sa scrieti |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 12:58 pm Post subject: |
|
|
Hey
Hai ca ma bag eu
Se pare ca avem deja o noua stea, atrenata la Deva.
Ea se numeste: Sandra Izbaşa. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 1:06 pm Post subject: |
|
|
Nu stiu ce o sa se intample insa desfiintarea lotului a fost cu certitudine o mare prostie , adoptata de fala si inganfarea dobitoc
Lotul trebuia sa continue si doar apoi sa fie tras la raspundere...
Severitatea precum si ingradirea libertatii sportive si-au lasat amprenta atat in mentalitatea acelor copile cat si a celor iubitori de gimnastica |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 6:07 pm Post subject: |
|
|
ce s-a desfiintzat lotul?? ai mai .. k am facut de la 7-11 ani gimnastik de performantza si erau asa bune sportivele noastre
ce naiba ai patzit acu totzi _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
Nu ca m-as pricepe, dar asa din auzite si din cate am citit in Star, si programul era insuportabil. Pe langa faptul ca nu aveau sa manance decat ce i se permiteau, nici iesirile prin oras nu au fost permise.
Noah, da-o-n colo. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
denysa silver member
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 7:07 am Post subject: |
|
|
Quote: | ce s-a desfiintzat lotul?? ai mai .. k am facut de la 7-11 ani gimnastik de performantza si erau asa bune sportivele noastre
|
Lotul s-a desfintat mai demult pentru ca fetele nu respectau programul de lucru si fugeau noaptea in oras.Dar cred ca fiecare are nevoie de putina libertate,nu? Cred ca Belu a exagerat mult pea tare desfintand locul cu care am castigat multe medalii la internationale Da poate o sa se razgandeasca |
|
Back to top |
|
|
tudoriona silver member
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 4:46 pm Post subject: |
|
|
denysa wrote: | Quote: | ce s-a desfiintzat lotul?? ai mai .. k am facut de la 7-11 ani gimnastik de performantza si erau asa bune sportivele noastre
|
Lotul s-a desfintat mai demult pentru ca fetele nu respectau programul de lucru si fugeau noaptea in oras.Dar cred ca fiecare are nevoie de putina libertate,nu? Cred ca Belu a exagerat mult pea tare desfintand locul cu care am castigat multe medalii la internationale Da poate o sa se razgandeasca |
Inca mai avem gimnaste talentate, care se antreneaza individual !!!
Exemple s-au putut vedea la Campionatele Nationale, unde Catalina Ponor n-a mai luat titlul ! _________________ iambia |
|
Back to top |
|
|
denysa silver member
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:10 pm Post subject: |
|
|
Dintre cele 4 giminaste doar Catalina Ponor si Floarea Leonida vor merge la CM de la Melbourne.Alexandra Ieremia a prezentat un exercitiu ezitant si nesatisfacator iar Monica Rosu s-a ingrasat
Dintre barbatei vor merge Marius Urzica, Marian Dragulescu Razvan Selariu,Ioana Suciu si Alin Jivan. |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 5:36 am Post subject: |
|
|
denysa wrote: |
Dintre barbatei vor merge ....Ioana Suciu |
dragutz barbat _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
denysa silver member
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 12:22 pm Post subject: |
|
|
FireEyes,cum am scris mai jos,da merg doar doua fete Incepe sa apuna gimnastica la noi Macar ele sa reuseasca ceva.Poate Catalina face ceva bun si ia macar o medalie de aur:noroc: |
|
Back to top |
|
|
denysa silver member
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:10 am Post subject: |
|
|
Of Catalina Ponor a reusit sa fie abia a treia la barna Alin Jivan a luat si el bronz la sarituri iar Alin Suciu argint la cal.Onoarea ne-a salvat-o Dragulescu,care a luat aur tot la sarituri Slab fata de alti ani |
|
Back to top |
|
|
tudoriona silver member
|
Posted: Sun May 14, 2006 3:53 pm Post subject: |
|
|
Cat de valoroasa este acum Sandra Izbasa ? _________________ iambia |
|
Back to top |