View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
prichindela bebe sexy
Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
pe mine ma "pashte" o idee sa imi pun in sfarc _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
ai sa vezi ce ai sa urlii .. o pretena are .. nu si-a mai simtzit sanul pt cateva zile _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
brigadierul silvic diamond member
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 9:27 pm Post subject: |
|
|
cel mai misto e in limba _________________ politician |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 9:34 pm Post subject: |
|
|
Sa strici tu bunatate de tzatza _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 11:53 pm Post subject: |
|
|
Si in limba doare al naibii .In buric nu prea doare . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 11:20 pm Post subject: |
|
|
Asa este, este mai rau cu perioada de 1 luna, doua de INCUBARE, pana se vindeca rana _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 1:43 am Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Asa este, este mai rau cu perioada de 1 luna, doua de INCUBARE, pana se vindeca rana |
Daca ai noroc sa se vindece _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 8:03 am Post subject: |
|
|
apropo de asta in limba .. hai sa va zik faze pe langa faptul k nenoroceste dintzii din fatza dak te joci cu piersingul .. iar cand il prinzi intre dintzi mai ramai cu surpriza sa iti sangereze limba vreo juma de ora kl un caine turbat .. cel putzin mie mi se intampla destul de des asa si l-am schimbat in silicon cam o luna si ceva k deh ala nu nenoroceste dintzii si are un gusttt ehh nah mai vretzi cercel in limba _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 8:08 am Post subject: |
|
|
Trebuie sa iti multumesc Joanna, de cand ma tot iau de ei shi le spun ca poate sa-si rupa dinti shi ei crede ca sunt nebuna Poate acum ma cred _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 1:37 am Post subject: |
|
|
Singurul loc unde mi-as pune cercel ( in afara de urechi ) ar fi buricul .Asta mi se pare fun . _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 9:24 pm Post subject: |
|
|
E fun, dar pana se vindeca _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
yyy diamond member
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 2:26 pm Post subject: |
|
|
Mie nu-mi plac gaurile inutile pe corp.Nu ii gasesc deloc sexy,ii gasesc reci,respingatori si n-o sa-mi pun niciodata.Am cunoscut o tipa (la servici)iar la 2 zile ne povestea ca si-a inghitit capodopara din limba .Nu am nimic impotriva celor care-si pun astfel de obiecte pe corp-fiecare face ce vrea,dar mie nu-mi plac. _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
|
annye membru
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
eu una am incercat sa-mi fac o doua gaura in URECHE si chiar am fost insistenta ca am incercat de doua ori s-a infecatat si m-am lasat pagubasa,deci oare ce cum s-ar face in limba,buric sau spranceana?? _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
Ai incercat singura sau in vre-un loc de specialitate?Nu-i normal sa ti se infecteze asa . _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
|
annye membru
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 9:19 pm Post subject: |
|
|
mi-a facut cineva specializat in asa ceva dar probabil ca eu am o piele mai sensibila si adevarul e ca mi-a pus direct cercelu de argint si nu unul medicinal cum ar fi fost normal...oricum nu cred ca as mai incerca ca pe langa faptul ca doare cand iti faci gaura ma mai si infectez dupa....no way... _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |