View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hexa membru
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:00 pm Post subject: Psihologul de serviciu |
|
|
Considerati ca in anumite momente ale vietii, este necesara o vizita la un psiholog?
Intrebarea pusa nu incearca sa puna in umbra o anume persoana de pe forum ci doar incearca sa aduca putina lumina in acest segment, bineinteles la nivelul unor non-profesionisti. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:11 pm Post subject: |
|
|
Da, consider ca oricine macar o data in viata ar avea nevoie de o vizita la un psiholog, din nefericire si aceasta vizita la psiholog costa asa ca...
Psihologul este persoana care te ajuta sa iti dai singur raspunsurile si rezolvarile problemelor tale. A nu se confunda psihologul cu psihiatrul!!! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:16 pm Post subject: |
|
|
Am momente cand ar trebui sa vizitez psihiatrul, nu psihologul !
Nu tin sa ma "autodescoper" si nici n-am intrebari existentiale ca sa am nevoie de psiholog. Asa ca votez cu "nu, nu e nevoie" ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
Eh, ce bine de tine, eu sunt o fire mai meditativa asa ca....am multe intrebari din pacate mie mi-ar trebui mai degaraba un...psihozof... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Thu May 19, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
Eu una am jucat rolul de psiholog de am ajuns la punctul unde am nevoie de un psihiatru. De ce toata lumea vine la mine shi se plange? ce le-am facut eu?
Cred ca e vina mea pentru ca am gura mare shi dau sfaturi gratuite shi neantrebata _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 8:29 am Post subject: |
|
|
)))))))))) Hai Tuff ca nu cred ca-i asa de rau. Daca nu erai asa , nu aveai atatzia prieteni. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:48 pm Post subject: |
|
|
Partea proasta e ca nu am atatzia prieteni pe unde stau.M-am lasat pagubasha cu astia pe aici. Cultura ne cam impiedica.
Va am doar pe voi pe forum acum _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 8:49 am Post subject: |
|
|
eh, shi ce , suntem asa putzini? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
|
Anne diamond member
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 6:38 pm Post subject: |
|
|
eu as face o vizita la psiholog si la psihiatru la orice , numa sa-mi arate poze cu niste chestii abstracte si pleostite si sa zic ce vad eu acolo iar dupa sa-mi interpreteze el ce am vazut _________________
|
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 6:26 pm Post subject: |
|
|
am facut 2 ani de psihlogie _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Waffen SS membru
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
Nu pare ca psihologul este adesea, ca si preotul un negutator de intimitate? O persoana care evident, isi exercita profesia si te ajuta, insa, in acelasi timp, pari sa fii un simplu obiect, o variabila a unor notiuni teoretice in fata lui... desi nu e rusinos sa recunosti cand ai probleme, teoretic pare a fi o lipsa de demnitate sa-ti incredintezi intimitatea psihicului pe mana altuia... _________________ O noua zi, o noua dezamagire. |
|
Back to top |
|
|
Apteros membru
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
Nu am dat pe la psiholog inca, poate o sa ajung direct la psihiatru. Cred ca ma pot trata si singur, macar partial. Wafen_SS, poate parea, dar nu il pune in aceeasi balanta cu un preot. Ai,cred, posibilitatea sa eviti anumite marturisiri, nu cred ca te va presa sa scoti totul la iveala, pana la urma e mai placuta o discutie la psiholog decat o nenorocita de spovedanie auriculara, in care de teama divulgi aroape tot, sperand in van,insa. Scriind de obiect-noi restul nu suntem tot obiecte, in cadrul statutului?Mai ales azi, cand ni se traseaza si traiectorii parca fara sa vrem. Suntem ingrmaditi in birouri, ni se ofera ceva precis de lucru, ni se fixeaza un orar. Ni se impun limite mai mult ca oricand, si totusi ridicam in slavi progresul tehnic(pe acolo mai eram si eu, am lasat-o mai moale putin, am avut o revelatie). _________________ "Cruel and cold is the judgment of man, Cruel as winter, and cold as the snow." Lewis J. Bates |
|
Back to top |
|
|
morcove junior
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 12:38 am Post subject: psihologia |
|
|
daca atzi avea catushi putzin habar despre ce inseamna pshiholgie ...vatzi da seama ca putetzi influentza intr un anumit fel persoanele care va citesc randurile ....someone is reading this SHIT!!!! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 1:59 am Post subject: |
|
|
Te deranjeaza ceva ce a fost scris aici? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
dabriseis membru
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 11:42 am Post subject: Re: psihologia |
|
|
morcove wrote: | daca atzi avea catushi putzin habar despre ce inseamna pshiholgie ...vatzi da seama ca putetzi influentza intr un anumit fel persoanele care va citesc randurile ....someone is reading this SHIT!!!! |
Daca ai avea catusi de putin habar de cee ce inseamna limba romana, am putea sta de vorba si despre psihologie... _________________ "Iubeste si fa ce vrei!" Sf. Augustin |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |