View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:48 pm Post subject: |
|
|
Deja i-a mai ramas doar unul.....
Macar pe ala sa il stapaneasca sanatos si ...."multi ani" , caci la un moment dat ramane singurul corn "valabil", cel putin o perioada...  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:09 pm Post subject: |
|
|
Asta daca nu e casatorit cu Loren Bobbit ! Ca daca e, ramane si fara ala cat de curand !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 11:23 am Post subject: |
|
|
mMm...grava situatie...aici nu sunt indreptatit sa vorbesc...eu am rezistat sa locuiesc cu prietena o singura saptamana...dupa care...revenirea la origini...adik cu mamica si cu taticu...ca e mai bine...ei nu vor sa stie cate gaturi am luat din bere...sau cate fumuri am tras din tigara _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 11:43 am Post subject: |
|
|
Sa intentionez a crede ca tu cautai sa locuiesti cu o adepta a alcoolului si al tutunului, si nicidecum cu una care ar fi incercat sa se impotriveasca nocivitatii? |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:53 pm Post subject: |
|
|
Nu nicidecum Marius...numai ca disparuse intimitatea mea...ce am scris sunt doar exemple...un mod de a spune ca trebuia sa recit ca pe o poezie programul meu...de cand plecam dimineata la munca, pana cand reveneam seara acasa...iar daca intarziam o jumatate de ora...sa justific fiecare minut...era vorba doar de posesivitate...sau cel putin asta am vrut eu sa zic...imi pare rau daca s-a inteles gresit...si stai linistit ca alcoolul nu e punctul meu slab...imi permit o bere pe saptamana...dar mai mult nu ca ma invat...  _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 7:29 pm Post subject: |
|
|
daca te intreba de cat fumezi si de-asta inseamna ca ii pasa de tine si ca dorea sa te lasi ... daca vroia sa stie ce faci toata ziua mi se pare normal pt ca o relatie sa bazeaza pe comunicare sa spui ca faci , sa ceri sfaturi ,sa te plangi, sa imparti bucurii ..
apoi sfat pt tinerii insuratei cand nu-i asculta sotia
http://img133.echo.cx/img133/4951/bootyspank0dx.swf
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Thu Jun 30, 2005 12:29 am Post subject: |
|
|
Anne u tot timpul esti impotriva mea...mai...nu intelegi ca nu puteam sa merg la toaleta fara sa stie ce treaba am acolo? era prea posesiva...nu era vorba de comunicare.Stop _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jun 30, 2005 1:03 am Post subject: |
|
|
Mai cred ca tu nu esti pregatit emotzional. Inca vrei sa fi liber shi de capul tau fara sa dai raportul.
E de intzeles, inca esti tanar shi nu prea ai nevoie de o relatie atat de rigida. Inca mai ai de dezvaluit misterele vietzii shi aventurile ei. Distreaza-te , experimenteaza cu diferite situatii, invatza din greshelile tale shi nu abuza.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Jun 30, 2005 9:19 am Post subject: |
|
|
Ce aveti cu el mey rautacioaselor
Gutza, eu la 22 deja deveneam gelos pe faptul ca partenera nu incerca mai mult si mai subtil sa se implice in problemele mele,...
Se pare ca deja se simtea lipsa cuiva care sa ma tina din scurt  |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jun 30, 2005 7:58 pm Post subject: |
|
|
Marius e asta mai nou cuvantul tau favorit "rautacioaselor". Ne-ai facut asha la aprope fiecare rubrica
Pai tu nu vezi ca eu ii dau dreptate, nu toti baietzi sunt pregatitzi sa dea raportul fetelor din prima zi cand shi-au dobandit libertatea (a se citi devenit financial independent de parintzi sau a facut armata ). Nu cred ca el se uita dupa relatii super structurate cand el de abea terminase o astfel de relatie cu parintii. Shi nu ne mai fa rautacioase ca nu suntem  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Thu Jun 30, 2005 9:06 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl...independent de parinti sunt de la 18 ani...varsta de la care sunt dealtfel si independent financiar.Apoi...pasul cu mutatul impreuna...nu m-ar fi deranjat daca nu era prea posesiva...chiar imi placea sa ma trezesc dimineata tinut in brate...in fine...intru in detalii prea picante.... _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Jul 24, 2005 5:09 pm Post subject: |
|
|
dar noua ne plac detaliile picante
ascultam !  _________________
    |