View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
IceT junior

|
Posted: Mon Apr 04, 2005 7:57 pm Post subject: Primul Meu site... Sugestii va rog |
|
|
www.icenet.3x.ro Acesta e primul meu site si asa vrea sa stiu ce parere au ceilalti despre el. Inca nu contine multe chesti dar astept sugestii si critici din partea voastra.  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
PiTiCu junior

|
Posted: Tue Apr 05, 2005 1:43 am Post subject: |
|
|
Tu ce vrei sa ne arati ? Nu prea vad decat niste tampenii - no offence - .
Cui se adreseaza? Ce lucruri interesante putem gasi acollo?
La sectiunea 'Capacitate' nu merge nici un link!  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
IceT junior

|
Posted: Tue Apr 05, 2005 2:04 pm Post subject: |
|
|
ok ai dreptate in partea cu 'Capacitate' nu merg linkurile dar asta-i din cauza nu pot uploada fisierele necesare pe serveru 3x.ro - multumesc ca m-ai atentionat - ,dar nu pricep ce ti se pare a fii tampenii. Spune-mi de ce ca sa pot sa corectez. |
|
Back to top |
|
 |
PiTiCu junior

|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:11 am Post subject: Sorry |
|
|
Sorry. am vrut sa spun "template-uri" nu "tampenii" (cred ca asta aveam eu in cap atunci )
Sorry  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
IceT junior

|
Posted: Wed Apr 06, 2005 6:18 am Post subject: No problem |
|
|
Multumesc oricum ca mi-ai spus de sectia 'capacitate' ca nu observasem. Si o sa incerc sa il fac sa fie mai interesant.  |
|
Back to top |
|
 |
drogatu junior

|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:44 pm Post subject: iceT |
|
|
avand in vedere ca este primul tau site eu te inteleg. scuza-i critica celui de mai sus, dar daca are si el un site poate nu-si aduce aminte ca nici lui nu i-au mers toate de la inceput si ca nu totul arata ca un site demn de apreciat.
Eu sunt sigur ca intr-o zi vei avea un site de invidiat ...
tot ce trebuie sa faci este sa mai incerci si prin alte metode ... si cand o sa ajungi in situatia in care sa poti spune da domne uite asta arata altfel si ami bine decat cel dinainte atunci poti sa intri iar aici si sa ii dai peste nas celui care te-a criticat inainte.
ok cam atat.
aaaaa si inca ceva incearca sa treci peste faza cu html ... html-ul este chiar partea de inceput ... te asigur ca sunt alte metode de editare mult mai eficiente.
Bafta multa _________________ o zi buna |
|
Back to top |
|
 |
drogatu junior

|
Posted: Sun Apr 17, 2005 9:52 pm Post subject: asta merge pt piticu |
|
|
asta merge pt piticu ca un raspuns la critica de mai sus.
cred ca nu ai vrut sa spui nici tampenii si nici template-uri.
eu cred ca ai vrut sa fi si tu tare cum a fost cel care te-a criticat pe tine. ... Remeber that ? )))) fratele meu ... mi se pare mie sau pagina lui Icet e mai bogata in informatie decat a ta ...
sau crezi ca daca ai reusit sa iei un forum free de pe net si sa-l configurezi asa cum ai stiut tu mai bine iti da dreptul al critica.
no offence bro' dar cred ca e mai bine sa nu-ti asumi unele drepturi care nu ti se cuvin.
asta e tot ...
eu cel putin stiu sa folosesc php cgi perl swishmax si multe alte programe de care poate nici nu ai auzit (nu nu e lauda) e pur si simplu o mangaiere dupa ceafa ca sa te trezesti din lumea forumurilor personalizate.
Hai bafta si daca cumva simti nevoia de ajutor sunt deschis la cereri ha ha ha _________________ o zi buna |
|
Back to top |
|
 |
|