View previous topic :: View next topic |
Cu cine este posibil sa votezi ? |
Adriean Videanu - Alianta D.A. |
|
66% |
[ 4 ] |
Dan Marian Vanghelie - Partidul Social Democrat |
|
33% |
[ 2 ] |
Radu Opaina - Partidului Umanist din Romania |
|
0% |
[ 0 ] |
Cristian Popescu (Piedone) - Blocul National Democrat |
|
0% |
[ 0 ] |
Altii (Mentionati care) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 6 |
|
Author |
Message |
madalina junior

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:46 pm Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: |
pentru mine conteaza enorm. eu ies in castig anul acesta, asa ca, cel putin din punctul meu de vedere "traim bine !" Sorry ! |
nu pot sa cred ca de exclusivist poti sa fii!!!...cum poti sa te raportezi doar la tine?!!!!!!...aici e vorba de un popor intreg...
vezi, asta e marea problema..la fel fac si cei pe care nu de mult i-am votat, se gandesc numai la ei...cine ramane sa se gandeasca la "gloata"?
apropo, stii care e salariu minim pe economie si cam cati oameni au acest salariu?... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:36 pm Post subject: |
|
|
Sorry, dar eu i-am votat TOCMAI pentru ca nu se gandesc la marea gloata ! Sunt o persoana care reprezinta dreapta conservatoare iar interesul meu este mai degraba legat de imbunatatirea mediului de afaceri decat de ajutoare sociale si programe gratuite pentru populatie. Sunt interesat de un impozit pe profit mic, de contributii mici la asigurarile sociale (pe asta n-au facut-o inca astfel incat am ce carcoti !) si, in general de o implicare redusa a organismelor guvernamentale in ecoomie. Doresc privatizarea serviciilor medicale, a invatamantului, a serviciilor de colectare a taxelor si impozitelor, tocmai in ideea ca doar proprietatea privata reprezinta garantia unui sistem ne-totalitar (ma feresc de termenul de democratic pentru ca nici sistemele occidentale nu sunt total democratice !). Pentru mine, actuala Coalitie de guvernare a reprezentat un pas major in directia imbunatatirii standardelor mele de viata, in momentul in care progresul stagneaza sau se transforma in regres, eu, aceeasi persoana, ma voi gandi la schimbarea lor prin neacordarea increderii mele cu ocazia votului. Am ajuns la o varsta la care grija fata de om se aplica fata de tine si ai tai si nu mai sunt interesat in acte filantropice (nu ca as fi fost vreodata !!!!). Asta este parerea mea, respect parerile altora dar nu pot fi obligat sa le si impartasesc. Sorry ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
madalina junior

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:26 pm Post subject: |
|
|
cu atitudinea pe care o ai, dai dovada de faptul ca esti o persoana infatuata si egoista...sorry, dar trebuia sa zic!  |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
madalina wrote: | cu atitudinea pe care o ai, dai dovada de faptul ca esti o persoana infatuata si egoista...sorry, dar trebuia sa zic!  |
Este posibil sa ne spui tu cum vezi exact lucrurile cu actuala coalitie si cum te vezi tu ca persoana ? _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
madalina junior

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
credeam ca ti-ai dat seama din post-urile mele precedente de pozitia mea fata de alianta, cu toate ca..recunosc...am votat-o....numai ca acum, deja nu mai sunt atat de entuziasmata si chiar nu mai am incredere ca va face ce a promis...  |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
madalina wrote: | credeam ca ti-ai dat seama din post-urile mele precedente de pozitia mea fata de alianta, cu toate ca..recunosc...am votat-o....numai ca acum, deja nu mai sunt atat de entuziasmata si chiar nu mai am incredere ca va face ce a promis...  |
Posibil ai inteles gresit intrebarea mea. Voi reformula.
Cum vezi tu coalitia (ce e rau, ce e bine, etc) ?
Cum apreciezi ca vor decurge lucrurile ?
In cazul in care ar fi iesit tot PSD-ul consideri ca lucrurile ar fi mers intr-o alta directie ? Care, in ce fel ? _________________ Mihaita
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 10:19 pm Post subject: |
|
|
madalina wrote: | cu atitudinea pe care o ai, dai dovada de faptul ca esti o persoana infatuata si egoista...sorry, dar trebuia sa zic!  |
Egoista, da ! Si nu-mi cer scuze pentru asta ! Infatuata, nu cred ! Din moment ce accept ca exista si altii care pot avea dreptate, dar nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu ei, nu cred ca sunt infatuat ! N-ar trebui sa intelegi prin asta ca am avut toata viata parte doar de norisori roz ! Dar niciodata nu m-am bazat pe mila publica sau pe ajutorul social ca sa depasesc momentele critice. Toata viata am preferat sa-mi croiesc propriul destin, fara sa devin "fiul lui papa", dimpotriva, am incercat sa construiesc pe fundatiile pe care mi le-au oferit parintii, astfel incat ei sa fie cunoscuti ca "parintii mei" si nu eu ca "fiul lor". Plus ca nu concep sa nu fiu primul in ceea ce intreprind ! Daca acest lucru corespunde, in acceptiunea ta, cu definitia notiunii de "infatuat", atunci sunt gata sa-mi accept si acest defect. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Tue Apr 05, 2005 4:39 am Post subject: |
|
|
Primaria capitalei a fost castigata de Adriean Videanu din partea Alianta D.A. din primul tur ( Peste 52% )
 _________________ Mihaita
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Apr 05, 2005 6:44 am Post subject: |
|
|
Iar "care este" abia a luat 29 % !
 _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Apr 05, 2005 2:25 pm Post subject: |
|
|
S-a imbatat de suparare !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
|