View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
imortelle membru
|
Posted: Sun Jan 25, 2004 8:27 pm Post subject: Best horror movie |
|
|
Ce parere aveti despre filmele horror? Care este preferatul vostru? Eu as face un TOP3 filme horror:
1. The ring
2. Blair Witch Project
3. Event Horizon
As vrea sa aud si parerile voastre...Ce film v-a inspaimantat cel mai tare? _________________ I BELIVE IN THE POWER OF ONE! |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Jan 25, 2004 9:12 pm Post subject: |
|
|
The ring e tare tare cat mi-a placut... mai ales bataile alea, of, aveam inima cat un purice!
BlairW e tare de asemenea I know what you did last summer
Si cum pot sa uit preferatul meu (pe moment) Final destination, pe care o tzin pe hard de draga ce mi-e. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
imortelle membru
|
Posted: Sun Jan 25, 2004 9:17 pm Post subject: |
|
|
la The ring mie mi s-a ridicat tensiunea...deci eu chiar m-am inspaimantat cand a isit din televizor "Everyone will suffer" si i s-a vazut ochiul ala...
De Final Destination...hm...e simpatic...dar nu mi-a placut la el ca e foarte previzibil...ai vazut si Final Destionation 2? _________________ I BELIVE IN THE POWER OF ONE! |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Sun Jan 25, 2004 9:24 pm Post subject: |
|
|
Pai 2 l-am vazut,,, faza ca mor totzi e tare originala, asa de mult mi-a placut, am crezut ca mor de frica, mai ales prima faza cu tipu ala gras la care un stalp ii iuntra prin ochi si ii gaureste capu....doamne ce oribil... sau tipu ala slab pe care il taie un gard in fro' 4 bucatzi ca pe'un salam de sibiu.
Ideea filmului ii ca niciunul nu poate scapa de moarte si pe totzi ii urmareste in cele mai neasteptate faze.
PS>> sau femeia careia i se taie capu, a ramas inchis intr'un lift! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
imortelle membru
|
Posted: Mon Jan 26, 2004 8:17 pm Post subject: |
|
|
shew...nu o zic cu rautate...dar devenim spoileri...hai sa nu mai povestim faze din filme...
oricum...e simpatic F.D. 2...si Ghost Ship a fost simpaticutz... _________________ I BELIVE IN THE POWER OF ONE! |
|
Back to top |
|
|
BLu3^babe Guest
|
Posted: Thu Jan 29, 2004 8:23 pm Post subject: |
|
|
The ring a fost chiar super !! nu ma asteptam sa ma sperii asa de rau..mai ales ca atunci cand am iesit d la film toata lumea mi s-a urcat in cap ca am ales filmu` asta..ne-am speriat cu totzii filmele horror sunt preferatele mele asa k..dak apare ceva nou nu ezitati sa-mi ziceti si mie imi mai place I know what u did last summer(toate seriile) si Scream ...in fiecare serie e un tip nebun care are o masca alba, o pelerina neagra si un carlig in mana dreapta(in loc de mana) ucide muultaa lume...pana sa ajunga la personajul principal e chiar cool |
|
Back to top |
|
|
Alucard Vampire
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 11:16 am Post subject: |
|
|
Clona la The Ring: "fear.com"
nu m-au impresionat asa tare ...
cine are sange in vine sa caute evil dead 1 ... sau pet cemetery ...
astea le vedeam pe undeva prin '88 - 92 ...
mai recente ... hmm .... nici unul
poate ca din cauza ca vad prea multe _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
|
skullpder silver member
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 1:19 pm Post subject: |
|
|
Nu am vazut foart _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 5:47 pm Post subject: |
|
|
Depinde cum shi cand le vezi mey, eu am vazut Exorcistul (toate 3 seriile) cand eram de 13 anishori, de atunci am tot asteptat un film care sa-mi dea aceeasi fiori, n-a mai fost nici unul . De curand am vazut din nou Exorcistul 3....eh....n-a mai fost aceeasi chestie....parca era o comedie _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:25 pm Post subject: |
|
|
Ce parere aveti despre Culoarul Mortii? Nu e tocmai horror, dar se incadreaza! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
zozolina gold member
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:00 pm Post subject: |
|
|
nightmare on elm street e preferatul meu..toata seria _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
|
skullpder silver member
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:05 am Post subject: |
|
|
Alien 1 si 2.
Nu prea se mai fac filme horror ca lumea in ziua de azi. Sau poate am capatat o anumita "imunitate" de la atatea efecte speciale generate pe calculator. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
Alucard Vampire
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:44 am Post subject: |
|
|
Culoarul morti e o ecranizare dupa un roman al lui Stephen King. Toate filmele facute dupa carti ale lui Stephen King sunt superbe (parerea mea), cum ar fi:Carrie, Christine, Stand by me, Shining, Rose Red, It, Green Mile ... si multe altele. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
|
amadeus membru
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:02 am Post subject: |
|
|
de departe cel mai misto e Jeepers Creepers _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
|
satine silver member
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 12:31 am Post subject: |
|
|
mi=a placut si mie final destination2..The ring..nu l-am vazut,dar o sa ma uit la The ring two cat de curand.Mie sincera sa fiu mi-a placut foarte mult Fredie vs.Jason si Amitville. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |