| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:45 am Post subject: |
|
|
La chestia cu persoane inteligente si super educate, aprob pozitiv ! Vreau sa-ti spun ca il cunosc (personal si chiar destul de bine) pe Mugur Isarescu. Este singura persoana care m-a lamurit intrucatva cum functioneaza piata financiara. Cat priveste cartile scrise de el despre mecanismele bursei, ar trebui sa fie manuale de referinta !
Ca prim-ministru, nu-i cine stie ce de capul lui, ca finantist, e altceva ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:52 am Post subject: |
|
|
eu nu ma gandeam chiar asa de departe.
ma gandeam la colegi de varsta mea, care au ca profesie de baza contabilitatea, de fapt asta fac 10 ore pe zi, si totusi e o placere sa vorbesti cu ei despre asta. si nu o spun doar eu, direct interesata, ci oricine ii asculta.
am avut o intalnire, chiar de 1 martie, si respectivul "contabil" a reusit sa imi vorbeasca mai bine de 2 ore despre un singur subiect fara sa ma plictiseasca.
si nu e un caz singular.
dar , in general, contabilii sunt perceputi dupa vechea moda, a contabilului tipicar si limitat la atributia lui.
eu cand am ales sa fac contabilitate, tatal meu a fost distrus. si mi-a spus ca mi-am ratat cariera, ca as fi putut sa fac orice imi doream in viata, dar ca mi-am ales o meserie de studii medii.
a fost tare , tare dezamagit _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
| Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:13 am Post subject: |
|
|
stii ce ma amuza?
aparent noi doi suntem tura de dimineata
iar tuffgirl si mariusc sunt tura de noapte
si uite asa infloreste forumul nostru  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
| Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:41 am Post subject: |
|
|
Tuffgirl e si ea in tura de dimineata ! Dimineata ei, ca sunt vreo noua ore intre noi !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
| Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:32 am Post subject: |
|
|
stiu, eu o vad doar dupa-amiaza pe forum _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
Salutari e dimineatza la mine shi diferentza de 7 ore intre noi. Cat despre inflorirea forumului cred k ne vestejim numai noi 5 sau 6 care mai avem cate ceva de spus. Nu ma luatzi in nume de rau, sunt forte incantata sa vorbesc cu voi shi mi-ar fi de ajuns, dar ma prinde curiozitatea despre restul 632 care s-au inscris shi nu aude nimeni de la ei.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Rala membru

|
Posted: Sun Mar 06, 2005 10:28 pm Post subject: |
|
|
| Rala-18 ani-berbec-nebuna-ascult rock si folk-cateodata-imi place filmele cu Jim Carrey, dar nici Brad Pitt nu e rau-imi place sa calatoresc, prefer muntele-si literatura imi place mult. Sunt destul de greu de descris, in special pentru ca sunt o/la limita intre multe chestii |
|
| Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
....rala care este.....'imi place filmele'...... nu o lua in nume de rau, ti-a scapat....  |
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:49 pm Post subject: |
|
|
buh mey ovidiu!
Precum spuneai si tu,... Bine ai venit Rala si la cat mai multe postari  |
|
| Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:52 pm Post subject: |
|
|
Bine ai venit Rala si cu siguranta vei fi o prezenta incantatoare!
Welcome!  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
Buna Rala , bine ai venit shi un singur sfat daca imi permitzi: Tine-ti ochii deschishi pe aici ca ne place sa despicam firul in patru despre orice  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Rala membru

|
Posted: Thu Mar 10, 2005 10:13 pm Post subject: |
|
|
Mersi pentru ca m-ai corectat...chiar nu m-am suparat...se-ntampla...chiar ma amuza acum cand am recitit...oricum asta demonstreaza ca cineva mi-a citit cu atentie aberatia...mersi inca o data...hahaha-chiar tare...Aaaa, probabil ca am uitat sa spun ca umorul meu este f.f.f dezvoltat, deci fac haz de necaz...  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:49 pm Post subject: |
|
|
so atunci ai nimerit bine aici . Sa ai fun  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Luiza membru

Joined: 06 Sep 2003 Posts: 63 Location: kum intri pe dreapta prima usha pe stanga langa inima ta`;p
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 6:01 pm Post subject: |
|
|
uhm,aici presupun ca trebuie sa zic cate ceva despre mine ? ...
pai ma cheama Luiza si cam atata  _________________ A hug leeds to a kiss, a kiss leeds to a lick, a lick leeds to a , a leeds to a . So, do you want a hug ? :p |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:46 pm Post subject: |
|
|
Bine ai venit Luiza Cred ca trebiue sa spui putzin mai mult de atat  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|