mega4 junior
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 12:14 pm Post subject: Uneori, marimea fontului textelor unor pagini WEB este afect |
|
|
Din cand in cand, dupa ce ma conectez la Internet, cu o frecventa nu prea mare, dar nu neglijabila, imi este afisata o alta marime a fontului textelor din unele casute ale paginilor WEB chemate.
Am incercat varianta de rezolvare, cunoscuta de mine:
- View / - Text size / - Medium,
care rezolva temporar problema, pe toata sesiunea de lucru in pagina, pana la inchiderea ei sau redeschiderea unei alteia noi. Cu o anumita probabilitate, problema revine, .., si tot asa.
Desi nu este afectata, aproape in nici un fel functionarea calculatorului, a sistemului de operare, a browser-ului, etc, in mod vizibil, totusi, dupa un timp parca am inceput sa ma plictisesc, sa tot vad aparand, dupa deschiderea unei noi pagini, un font de text de marime diferita decat cea normala (Medium).
Mentionez ca utilizez un sistem de operare clasic: Windows 98 licentiat si un browser de navigare: Internet Explorer 6.x.
Daca ati intalnit o problema similara si aveti experienta in solutionarea unora similare, va rog sa imi raspundeti. _________________ Discutii despre calculatoare, componente si periferice: placi de baza, procesoare, memorii, hdd, cd-rom, dvd-rom, cd-rw, dvd-rw, fdd, placi video, sunet, retea, tastaturi, mouse, carcase, boxe, monitoare, procesoare de semnal, microcontrolere. |
|
andreic silver member
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 5:49 am Post subject: |
|
|
---
Am incercat varianta de rezolvare, cunoscuta de mine:
- View / - Text size / - Medium,
care rezolva temporar problema, pe toata sesiunea de lucru in pagina, pana la inchiderea ei sau redeschiderea unei alteia noi. Cu o anumita probabilitate, problema revine, .., si tot asa.
---
Pai si nu ti se pare normal, daca site-ul cere alta marime ti-o schimba...
O pui manual inapoi si gata |
|