View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 9:59 pm Post subject: |
|
|
Si ce mai ziceti ca citim? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:03 am Post subject: |
|
|
Ziarele ! Dupa cum vezi am creat doua noi subtopicuri la subiectul "Politica" si "Credinta". Momentan nu s-a ostenit nimeni sa-mi raspunda ! Poate totusi o faceti ! Am vazut postarile de pe "Esti talentat ?" si "Filozofie". Interesante dar eu nu prea am "organ" pentru literatura, asa ca "vha rhog sa mha scuzati, manca-v-as toate halea !"  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 7:15 pm Post subject: |
|
|
Eu citesc forumuri tot felu.. momentan mi-am facut o pasiune pentru eva.ro sectiunea Frumusete ca am gasit tot felul de masti super interesante pentru ten
tztztztzttztzz  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:11 am Post subject: |
|
|
Fiecare cu cel doare, Shew ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
stephanie nancy junior

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:57 pm Post subject: citit |
|
|
am citit chiar foarte mult lately, Cela, Calvino, Bruckner, Cortazar
vreti recomandari? |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:06 pm Post subject: |
|
|
Daca te tzine sweety....de ce nu? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
rainy membru

|
Posted: Sun Dec 12, 2004 1:47 am Post subject: |
|
|
A citit cineva "Codul Da Vinci" de Dan Brown? _________________ "Fiecare gand ar trebui sa aminteasca stingerea unui suras" - Emil Cioran/Silogismele amaraciunii |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Mon Dec 13, 2004 1:09 pm Post subject: |
|
|
Aseara am citit aproximativ 100 de pagini din Gherla lui Paul Goma, in afara de asta am mai inceput acum vreo 3 zile Mantuitorul Dunei de Frank Herbert. N-am reusit sa o termin din cauza programului incarcat dar in urmatoarele 2 zile termin cu amandoua. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:13 pm Post subject: |
|
|
eu acum citesc viata lui pi de yann martel si recitesc toate numele de saramago _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
amelia junior

|
Posted: Thu Dec 23, 2004 10:22 am Post subject: |
|
|
Excelenta "toate numele'. Citit si eu, numai cand ma gandesc simt praf din arhiva in gat.
Ce ziceti de "Desertul tatarilor" a lui Buzatti? Pentru mine e cel mai bun roman citit in ultimii doi ani. |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:22 pm Post subject: |
|
|
n-am citit. am citit ceva de el dar n-am retinut titlul ceva cu iubire, parca..
si rainy, eu am citit ala acum vre-un an... f buna carticica...recomand sa o citesti doar pe aia (e trilogie) ptr ca celelalte sunt identice, variaza doar locatia  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Fri Jan 07, 2005 12:12 am Post subject: |
|
|
Ultimul Don de Mario Puzo
De curand am vazut si filmul.
Super, amandoua! |
|
Back to top |
|
 |
keysspecial membru

|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:33 pm Post subject: mi-e mila de tine draga autorule |
|
|
Daca intrebarea ta ...se nashte dintr-un zbucium launtric inseamna ca eshti pe drumul cel bun, dar lipsa lecturi in secolul nostru nu este nici pe departe o dovada a dezumanizari si indobitociri oamenilor. E adevarat ca tehnica si informatzia de-agata ne paralizeaza propia noastra perceptzie a lumi, ne inlantzuieshte shi ne aduce intr-o stare asemanatoare sclavagiului ... avalansha de informatzie ne paralizeaza capacitatea de a simtzi ... iar cartzile fac parte din aceeashi categorie. Nu crezi ca toata treaba asta cu cititul a devenit un subiect prea la moda ? Crezi ca adoptand diferitele tipuri de realitatzi din carzti e o solutzie ? Cu ce se difera informatzia din cartzile de televizor sau internet ? Devi mai cult ... shti sa citeshti sa scri mai corect, itzi dezvoltzi vocabularul shi inteligantza , aparatul conceptual lingvistic shi social ... sincer sa fiu ma c*c pe toate chiestile astea ..Nu mai exista cale de intoarcere ! Suntem pierdutzi .. niciodata nu vom mai putea simtzi cu adevarat ! _________________ traiesc pentru ca astept sa ma vad odata liber ...
keysspecial |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Mon Jan 10, 2005 2:08 am Post subject: |
|
|
puahaha! aberezi, maica...uite...de exemplu, daca citesti...ai sa inveti (poate) ca "scrii" se scrie cu doi de i, si alte inutilitati de-astea care totusi iti salveaza imaginea la un mom dat.. _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |