View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:14 am Post subject: La impartit ciolanu`` |
|
|
duminica 17 nov
Pana acum lista candidatilor cuprinde 14 persoane..
5 dintre domniile lor,.. sunt nume mai cunoscute noua... cum ar fi Nastase, Basescu , Vadim, Bela,Roman.
5 crai de la rasarit ...
Obisnuit fiind de vechile si nesfarsite dispute ale acestor persoana de "vaza"(varza) din politica romanesca, nu voi insista asupra comentariilor, ci as dori sa aduc in centrul mahalalei noastre numele catorva persoane situate ceva mai pe la capatul listei, alti 5 crai de la rasarit,cum ar fi:
Gigi Becali-,- patronul Stelei... care a revenit la "cele lumesti" dupa recenta binecuvantare a Patriarhului Teoctist , primita tocmai la Patriarhia Romana din Dealul Mitropoliei...
Adrian Costea,- omul de afaceri si autorul volumului "Eterna si Fascinanta Romanie".... (vezi scadalul provocat odata cu aparitia acestui volum)
Aurel Radulescu, - vicarul Bisericii Ortodoxe Romane din SUA
Viorel Bumbu, - de la Comunitatea Etniei Rromilor,patron de restaurante si manelist din mama-sa...
Gratiela Barla,- o doamna avocat,..., care se pare ca confunda scaunul de la Cotroceni cu cel al Prefecturii... Totusi..bravo ei(!), ca succes nu cred ca mai e nevoie sa ii urez!
Astea fiind spuse.., si binenteles in asteptarea celorlalte surprize..eu as dori sa ma adresez mai intai Domnului Becali cu urmatoarele:
-"Ma manca-...ai , crezi oare mata`le ca in politica ai sa te descurci ca in fotbal?
Te-ai gandit vreodata ca din moment ce pui mana pe Cotroceni,..nu ai sa mai poti participa nici la eminsiunea lui Florin Calinescu(cica nici nu se mai tine), nici in Loja din Ghencea si nici la seratele lui Bivolaru???
Eu zic ca "sa te mai gandesti"!
Pusesi mana pe sabia lui ala de facu istoria..dar asta nu te v-a ajuta sa nu ramai tot un incult,.., un escroc, mafiot, un corupt coruptibil, o amenintare pt soarta romanilor!
Rusineeeeeee celor ce i-au primit cadidatura ...
"Astai voia ce poftesc!"
Poate ca ar fi bine sa auzim si ceva pareri ale suporterilor acestui magnat al fotbalului??? Catalin, ne spui si tu ceva?
Haideti fratilor...nu va fie rusine, ca am ajuns exact ca pe stadion! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:07 am Post subject: |
|
|
Ca bine zici, frate ! Ce cauta hahalera asta sa candideze pentru Cotroceni, habar n-am ! Oricum, tipul are grave probleme de personalitate (grandomanie combinata cu paranoia !) si cred ca e si sub influenta substantelor halucinogene (ai vazut ce privire pierduta are in ultima vreme ?).
Lista rusinii ? Se prea poate ! Din nefericire nu avem alte "personalitati" decat cele inscrise in cursa electorala. Stii cum se spune: astia sunt, cu ei defilam ! Poate o punem noi de un partid(a)  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 9:21 am Post subject: |
|
|
"Asta-i pohta ce-o pohtesc!" mey...
Onestly, cred ca-i inofensiv, nu cred ca are vreo sansa sa puna mana pe Cotroceni. Lasa mey...sa ma mai amuz shi eu....drept sa zic imi e simpatic. Dar stai linistiti nu o sa-l votez. De fapt am sa astept runda a doua ca sa vad contra cui votez ....daca e cazul. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 10:59 am Post subject: |
|
|
Inofensiv ! Hmm, asa s-a spus si despre Soros cand a dat lovitura de gratie lirei engleze ! Hahalerele astea cu bani trebuie luate in considerare, chiar daca uneori nu merita ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:40 am Post subject: |
|
|
Eu mizez (si sper !) ca nu mai mult de 10 %. _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
|